Új hozzászólás Aktív témák
-
khatru
csendes tag
-
khatru
csendes tag
válasz
kelzsoca #1007 üzenetére
Köszi a válaszod
Ezzel tisztában vagyok, de nem is egy valaki írta, hogy csak sokadik példány volt jó az üzletben amit kipróbált, ezt a felesleges nyűgöt akarom elkerülni, hogy ne ez legyen, akkor inkább várok egy kicsit hátha kijön valami jobban összerakott termékük. Ezért érdekel hátha vannak olyanok akik csak olvasni jönnek fel a fórumra, és nyílván nem írják le spontán, hogy "hé az ami nekem van azzal semmi gond", hátha most jön pár válasz, hogy bizony van sok ilyen is.
-
khatru
csendes tag
Sziasztok, tervezek venni egy ilyen tabletet, eddig egy xpad70-em volt, amivel nagyon meg voltam elégedve, de szeretnék nagyobb kijelzőre váltani. Végig futottam a fórumot és elég aggasztónak találtam azt a rengeteg hibát amit felsoroltatok. Forgatási fagyások, töltő hibák, hangszóró hibák... touch hibák, volt akinek csak a harmadik gép volt jó az üzletben stb. A kérdésem az lenne, hogy valóban ennyire vacak lett ez a széria, vagy inkább csak a fórum szól a hibákról, és vannak akiknek elsőre sikerült egy működő teljesen hibátlan készüléket kifogniuk ?
Valamint, hogy a hét colos kistestvéréhez képest a hangszórók hangja jobb vagy rosszabb, vagy ugyan olyan?
Köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Háztartási gépek
- RAM topik
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- iPad Air - 16 GB
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest