- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vimre
tag
-
snowdog
veterán
Újabb ötlet. A reset után a registryben nézted, vagy az IE-t indítva?
Lehet, hogy az IE indításkor újraírja a kulcsokat?Ez nem lenne logikus. Mert ha átírjuk a registry-t, és megjegyzi, akkor az IE indulása után mivel tudná felülírni, más szóval honnan venné az átírt eredeti címet? Átnéztem az összes fájlt, és a google sehol máshol nem szerepel, csak a registry-ben.
-
Luissimo
veterán
Teis??
ez a jelenlegi Registry, ezek vannak átirányitva ma, 10:47-kor !!:[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\Explorer\Shell Folders]
"Application Data"="\Residentflash\Win\Application Data"
"Desktop"="\Residentflash\Win\Desktop"
"Favorites"="\Windows\Favorites"
"Fonts"="\Windows\Fonts"
"My Documents"="\Residentflash\Win\My Documents"
"Program Files"="\Residentflash\Win\Program Files"
"Programs"="\Residentflash\Win\Programs"
"Recent"="\Windows\Recent"
"StartUp"="\Residentflash\Win\StartUp"
"Windows"="\Windows"de nem akarja továbbra sem
-
gyurma111
aktív tag
válasz Luissimo #362 üzenetére
StartUp mappa is át van irányítva a RF-be.
Beleteszel egy scriptet ami átírja a reg bejegyzést a kütyü indulásakor
vagy
HKLM/ Init szektor nem felejtős akkor ide is beirhatsz egy plussz sort,mondjuk Launch90...
ahol szintén elindíthatsz egy scriptet ami elvézi a bejegyzés átírását akár gyári felület alatt is -
_Hunter_
őstag
Most szólt kollega, hogy a szervízben frissítették az eszközöket és hiba nélkül megy a net
Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
snowdog
veterán
válasz _Hunter_ #365 üzenetére
Ez érdekes. Velem meg elkezdtek szórakozni, annak ellenére hogy abban állapodtunk meg, a mai napon vagy javítva kapom vissza a gépet, vagy visszafizetik az árát.
Ezzel szemben most meg kitalálnak mindenféle variációt, hogy majd még mit akarnak rajta vizsgálni, és még hány napot várjak rá. Mindezt annak ellenére, hogy az előbbiekről papírt adtak. Jönnek a dumával, hogy ki kell vizsgálni, hátha én rontottam el. Mondják ezt akkor, mikor tegnap a szemem láttára bontottak ki egy új gépet, ami ugyan ezt a hibát produkálta.
Kérdezem én, ezek után mit akarnak még vizsgálódni?
-
_Hunter_
őstag
Nem szép dolog az ilyen, főleg, hogy nekünk meg simán megcsinálták mindhárom eszközön a frissítést, pedig mi is átszabtuk már kicsit a cuccot.
Szégyen, hogy ilyenkor is a kapcsolatokon múlik az hogyan tudja az ember szervizeltetni az eszközt.Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
_Hunter_
őstag
Hmm. Most írt kollega, hogy mi a ROM, meg SW verzió. A legjobb a dolgoban, hogy nem változott semmi.
Lehet, hogy csak újra ráhúzták ugyanazt, ami korábban rajta volt. Lehet, hogy a gyártás során nem megfelelően rakták rá az SW-t és így orvosolták. Elég érdekes.Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
rolihir1
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is ilyen készülékem van. Pontosan ugyanezt produkálta az IE mint nektek. Visszaküldtem javításra. Ma érdeklődtem, azt mondták ROM-ot frissítettek. Várom hogy hazaérkezzen. Állítólag már jól működik. -
rolihir1
csendes tag
Két dolog volt még ami nem működött jól rajta. A hangbeállításoknál bepipáltam a némítást, ennek ellenére ugyanúgy pittyegett mikor ráböktem valamire.Csak ha a csuszkát lehúztam teljesen balra akkor némult el. De akkor is csak a felső menüsornál, az alsónál nem. A másik, hogy a telefonkönyvet nem tudtam átmásolni a gépbe. Lehet azért mert vannak megjegyzések is / cím, email/.
-
rolihir1
csendes tag
SN: 98090500606
ROM: 80T.YF.6.A.06.05
SW: V3D.1.08.24
OEM: YFPRIMA
PID: 5946504E44383054
DID: 2009061500000076Ezek voltak. Meg lementettem a registryt és a RF2-t is.
-
Luissimo
veterán
válasz rolihir1 #376 üzenetére
akkor van esély , hogy meglesz a különbség.
Az se kizárt, hogy csak a regisztryben görbítenek meg egy-két bitet, kitudja.
Mondjuk az is zavar, a startlap átírhatatlansága mellett, hogy a betűnagyságot se tudom növelni az I. Explorerben, arra is keresni kellene gyógyszert !! -
Luissimo
veterán
válasz gyurma111 #364 üzenetére
Helló gyurma !
PLaci !!A helyzet tovább fokozódik.
Ma még átirányítottam a StartUp mappát is.
Beletettem az alábbi mortscriptet:RegWriteString("HKCU", "Software\Microsoft\Internet Explorer\Main", "Start Page", "http://www.index.hu")
RegWriteBinary("HKCU", "Software\Microsoft\Internet Explorer\International\Scripts\3", "IEFontSize", 4000)
Run("iesample.exe")Sajnos nem fut le windows induláskor, legalábbis onnan gondolom, hogy nem, mert az IE nem változik semmit, marad a google beállítása kezdőlapként !
A script működik egyébként , mert ha direktbe megfuttatom, akkor a Run sor elindítja az IE-t és az Index-el, mint kezdőlappal !!
Próbűltuk meghívni a HKLM/Init szekcio alol is, csináltam egy Launch sort is ahová javasoltad, és onnan próbáltam meghívatni a scriptet, de ottsem adta be a derekát, csak a 3D menű jött be.
Az YFLoader60 után meg nemigazán mertem berakni a sort, nehogy ne induljon el valami miatt a menű.
Tehát ez is kilőve.
Ha a sartup ból megfuttatom scriptet az utólsó Run sor nélkül, akkor szépen átírja a registryt és index-el indul a böngésző, ha elindítom , akár CE alól, akár a főmenűből teszem, de sajna a reset után nemfut le az átirányított StartUp-ból és igy nincs sikerélmény.További ötlet???
-
snowdog
veterán
válasz Luissimo #380 üzenetére
de sajna a reset után nemfut le az átirányított StartUp-ból és igy nincs sikerélmény.
Abból csak akkor fut le ha kilépsz a WinCE felületre. Akkor trükközni kell egy kicsit, bár ez csak elmélet.
Azt meg lehet neki adni, hogy reset után egyből menjen ki a WinCE-re. Ekkor lefutnak a Stratup-ban található linkek. Ha egyből vissza akarsz menni a gyári menübe, akkor kell még egy script, ami meghívja a shell-t. Gondolom.
-
Luissimo
veterán
-
snowdog
veterán
válasz Luissimo #382 üzenetére
Nem szállok veled vitába, mert valóban ez lenne a logikus. Nekem az N770-ből mégis az rémlik, hogy nekem csak akkor futott le, ha kiléptem a WinCE-re. Persze a nagyesküt azért nem tenném le rá, mert lehet hogy rosszul emlékszem. Viszont Te ki tudod próbálni, én meg még sajnos nem.
Ha nem csinálják meg a gépemet, akkor levásárolom. Nagyon-nagyon szemezek ezzel a géppel: [link]
Hallottatok róla valamit? Hihetetlen paraméterei vannak!
Processzor: Qualcomm Snapdragon - 1GHz
Operációs rendszer: Windows Mobile 6.5 Professional
Kamera típusa: 5 Megapixel (2592 x 1944 pixel)
Memória: 512 MB ROM / 448 MB RAM
LCD: 4,3" 480 × 800 WVGAKamera a hátlapon, Wi-Fi 802.11b/g, GPS, Bluetooth v2.1, A2DP (Bluetooth sztereó hangátvitel), 3,5mm audio jack, GSM Modul, Micro USB port, FM Rádió, GPRS, EDGE, HSDPA,
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
-
Luissimo
veterán
Ne is vitázzunk ezen, majd jönnek a jobban hozzáértők és megmondják a tutit , szerintem !!
Igéretes a kütyü !! mondjuk az árán adnak 3 db. N800-at, pedig az se az olcsó árfekvéséről híres !
De hát a minőséget ugyebár meg köll fizetni !!Én egy ilye htc TouchPro2-t nyúzok :[link] , ez is minden igényt kielégít, szinte kis számítógép , tenyérben és nagy alőnye a szétcsusztathatósága és a teljes qwerty billentyűzete.
-
gyurma111
aktív tag
válasz Luissimo #380 üzenetére
Lui,
Néztem a reg mentésedet.
Launch50-nek van depend-je de nincs mellette alkalmazás.
Ez az explorer helye!!Tehát írd be: Launch50........explorer.exe.
/Emlékeim szerint Mort futtatható explorer nélkül is,csak a teljes alkalmazás legyen az adott mappában./
Ha mégsem akkor az előbb megadott módon aktiváld az explorert.
Arra figyelj,hogy ugyanolyan paraméterekkel más proginak ne legyen Depend-je,ha mégis volna akkor azt töröld. -
Luissimo
veterán
válasz gyurma111 #395 üzenetére
ha rábökök a scriptre és lefuttatom win CE alatt , akkor müxik, ránéztem a regystrire is , ott is átírja a start lapot indexre, és megy,.
De ha nyomok egy resetet a bebootolásnál már nem fut le és a böngésző google-val indul ujra !!
Ez van. Na asszem mostmár alvásvan m ert holnap a szokásosnál korábban kell kelnem !!
Kösz, majd folytatjuk !!
Valahol el van a kutya hantolva, ez tuti, csak még nemtudodm, hogy holis !!
Jóccaka !!
Holnap napközben ha emesenvégre leszel kapható esetleg??
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest