- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szauron
csendes tag
válasz barbaron99 #158 üzenetére
"Ami egy picit nekem fura, hogy a textúra szerintem 480x272 felnagyítva. Úgy látom, mintha nagyon pixeles lenne mindenütt a kép.. Ez normális, vagy próbáljam meg másik data/branding fájlokkal"
a sys.txt -ben a kovetkezo beallitas segithet a problemadon:
[rawdisplay]
highres=064738
-
Szauron
csendes tag
"3.Wifi a bérházak környékén remekül használható."
ti milyen bongeszot hasznaltok ?
a wifit sikerul beallitani, viszont max a google kezdo lapja jon fel a beepitett explorerrel.
azon belul ha kattingatok mar nem tortenik semmi.. (jo esetben ki sem birok lepni a bongeszobol a job oldali felso visszanyil segitsegevel)wince alol a bongeszes ugyan olyan szinten (nem) mukodik, itt legalabb be birom zarni a bongeszot
de itt is olyan mintha agyhalott lenne (nem frissul a kepernyo, a virtualis billentyuzet latszik felig a bongeszo ablakaban)
a routerem d-link 524up a titkositas wpa2-psk
azt hogy AES vagy TKIP nemtom.... valoszinu az utobbi mert ezzel kapcsolodik a n800 a masikkal nem (ezt viszont nem birtam beallitani a routeren)
64738
-
L'azannya
csendes tag
Szia !
Nekem is pont ilyen problémám volt, visszaadtam a kereskedőnek / úgy tudom, a wayteq javította / kb 1,5 hét után kaptam vissza. Nem tudom mit csináltak vele, azóta jó.
A böngésző viszont 1 kalap sz.r...
Se java, sa flash ...
Jó lenne lecserélni valami értelmes browser-re de eddig még nem találtam semmit
Ha van ötletetek szívesen várom ! -
galona
csendes tag
Hi mindenkinek!
Nekem is ilyen gondom van a böngészővel, se Wifin se Iphonon nem mükszik, bejön az első lap aztán lefagy az egész.
Akkor én is lehet hogy visszaküldöm a feladónak -
Sátán44
addikt
Na hála a kísérletezgetős kedvemnek már szét is csesztem a registryt. Valakinek ötlet hogyan hozzam helyre? Jelen állás szerint így néz ki:
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
barbaron99
tag
sziasztok!
Böngésző hibára talált valaki megoldást, vagy nem marad más lehetőség, csak a visszaküldés??
Ti hová is küldtétek javításra és az mennyi időt vett igénybe?
Más.. szalad néha az idő.. Nem csak a jobb velső sarokban, hanem ha velépek a Settings/Time alá, ott is. 1-2 másodperc alatt ugrik előre 6-7 percet, reset után nem jelentkezik, csak kb 20 teljes rendszerindításból egyszer. Amikor jelentkezik, akkor azonnal a rendszer felbootolását követően azonnal.
Nem mókoltam benne semmit, szó szerint semmit, teljesen gyári szoft/gyári beállításokkal..
ROM: 80T.YF.6.A.06.05
Soft: V3D.1.0.8.24
OEM: YFPRIMA
Device ID: 20090615000000BFJó lenne ha leírnátok, hogy nektek most milyen Device ID-s készülékkel jelentkezett a WIFI hiba, hogy kiszűrhessük mely széria tartományt érinti. valamint hogy most milyen szoftver verzió van fent, hogy frissítettek-e szoftvert, vagy csak valami reg beállítást módosítottak javítási procedúraként.
Minden érintett válaszát ezúton is köszönöm!
-
Sátán44
addikt
Aki szeretné hogy az N800 WinCe módban ne felejtse el az ikonokat újraindítás után az a következőket tegye:
1. Hozzátok létre a \ResidentFlash\Win\ könyvtárat
2. Ezeket a mappákat \windows\DESKTOP és a \windows\PROGRAMS másoljátok a \ResidentFlash\Win\ könyvtárba.
3. N800 újraindítása,majd a Beállításokon belül állítsátok át Activesysnc módba.
4. CEregeditor letöltése, feltelepítése.
5. N800 bekapcsolása, kábelt csatlakoztassuk és várjuk meg, hogy kapcsolódjon az Activesyncel.
6. CEregedit program elindítása, majd bal felső sarokban kapcsolódás. Ha mindent jól csináltunk, akkor megjelenik az N800 registryje.A kép alapján módosítsátok,majd MENTÉS, kábel lehúz, gép készenlétbe kapcsol,majd reset. Ezennel készen vagyunk![ Szerkesztve ]
-
L'azannya
csendes tag
válasz barbaron99 #210 üzenetére
Szia !
Lásd 204-es hsz.
Nekem a wifi jó volt az ie fagyott le. Csak a visszaküldés játszhat, szerintem.
Megnéztem a rendszer infot minden uaz mint Nálad.
A device ID utolsó 2 karaktere F2, a sorozat uaz. A javítás nem szoftveresen történt szvsz. Esetleg újrarakták a wince-t. Nem tudom, az eladó sem tudta megmondani mi volt a baja.
Most tökéletes az ie.CSAK a flash ... , na erre kellene valami megoldás !!!
Esetleg ha valakinek van ötlete, megoldása ne tartsa magában ! -
Sátán44
addikt
válasz barbaron99 #210 üzenetére
Ugyanezek az adatok vannak a gépemben és semmi gondom vele.Tökéletesen műxik rajta minden.
-
Gerrryy
csendes tag
Sziasztok !
Vonzó készülék nagy ez az N800 ! olcso és nagyon erős a hardver ! Kérdéseim...
Internetet végülis akkor lehet rajta használni rendesen ?
Tud olyat ez vagy bármelyik PNA GPS h megy a navi hangot kinyomja Fm transmisterrel az az autora és közben szol a zene ? pl én omnián igy navizok megy a zene és alatt az igo !Más fontosabb kérdés : azt olvastam h Igo 8.3 megy rajta na de Igo amigo is ? X820Bt olvastam h igen megy csak kicsit kevés hozzá a hardver ! am X820BT ugyan az mint ez a N800 csak gyengébb a vas alatta ?
TMC autos töltö van hozzá ?
Köszi válasz picit sürgös lenne !
-
Sátán44
addikt
Wayteq N800 videó
Tájékoztató
Teszt
Saját vélemény1.Nálam tökéletesen megy az internet.
2.FM Transzmitter nincs benne.Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
galona
csendes tag
HI!
Utólagos FM transzmitter behelyezése lehetséges N800-ba szerintetek?
Jó lenne, nem a vason hallgatni a zenét, hanem a autórádión -
MODERÁTOR
-
PLaci58
addikt
válasz Viktor0610 #223 üzenetére
Akkor veszel egy rendes autót, amiben van olyan rádió
galona!
Szerintem nincs lehetőség utólagos FM beszerelésre.
Jobban jársz ha veszel 3e-ért egy szivargyújtós FM transmittert.[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Sátán44
addikt
Az N800-ban megtaláltam az fm transmitter menüjét,de csak szoftveresen van benne,hardveresen nem támogatja
Akit érdekel hol találja annak leírom:
WinCE / sajátgép/ ResidentFlash2/ YFAPP/ Setting/ FMSettings.exeKis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Istvan40
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni...egy "rossz" .exe-t tettem a gps alá, ráadásul be is kattintottam, hogy automatikusan induljon...szóval az én friss N800-m most folyamatos restartban van: wayteq autó...vár...aztán a menü elő "tekergőzik", 1 sec-re megjelenik a "GPS" feliratú ablak, aztán restart...ha ügyes vagyok ki tudom kapcsolni...de most merítem, hátha az segít...nem találtam HR-t rajta...valakinek ötlete?
Előre is köszönöm,
Üdv:
István -
galona
csendes tag
Hi mindenkinek!
Sajna az autórádiómnak nincs a homlokfalán bemenet, madzagolni meg annyira nem akarok.
Szivargyújtóba dugható kütyüm az van az jól is szuperál, csak nehéz a kezelése, az apró betűk miatt és a menüje is nagyon kezdetleges.
Ezért lett volna jó, ha benne lett volna az Fm transmitter az N80-as kütyüben -
galona
csendes tag
HI Mindenkinek!
Jut eszembe van egy kazettám amiből egy madzag lóg ki, azt tudom csatlakozni az N80-hoz
csak kell egy 3.5 - 2.5 átalakító.
Igaz egy kicsit zajos a kazetta na de az is valami -
Luissimo
veterán
Üdvözlet a klub régebbi tagjainak !!
Most sikerült errejárnom és beregisztrálnom, hogy növekedjen itt a létszám és az élet !!
És rögtön mutatnék is valamit , egy SI keretprogram, 800x480-ra, másik kütyüre íródott , de átalakítódott a mi jó kis N800-unkra is , az ini fájlok aktualizálásával.
És ami a legfontosabb , az összes benne található segédprogram fut a Win 6.0 alatt !!bocs a nemtul jó minőségű fotókért, de hirtelen csak a mobilommal tudtam fotózni, illetve össze kellett nyomni a képeket, mert qrvanagyok lettek volna, így viszont a minőség rovására ment a dolog !!
Üdv,
Lui
-
haimon97
csendes tag
Sziasztok
Skinnel van némi problémám, megtenné valaki, hogy leellenőrzi hátha csak az én készülékemben van a hiba?
Gurjon: GJ6.11p_da 800x480
Tervezz egy utat, ami az M3-n megy kifele mondjuk Vácra. Nekem amikor az M3-ról felkanyarodik az M0-ra Vác irányába, akkor eldobja magát Out of memoryval, 128 Mb-nál azért vicces (vezetésmél és berepülésnél is csinálja).diMka nem csinálja ezt csak a gurjon.
Amin csinálja: 8.3.4.102680, TM 090811 térképpel
Köszi -
Luissimo
veterán
Ilyen link alak vagyok !!
tilos a warez??
És ez mitől varezebb mint a skin, data és barnding módosítgatások?
Ja , szóljatok, ha az off is tilos, mert akkor lehet hogy nem is olyan jó helyre regeltem be!!
mostakkor milegyen?Mivel a gépet navi szoft nélkül árulják, így bárminemű utólagos beavatkozás és farigcsálás már warez ??
Akkor csak olvasgatok itten szorgalmasan -
MODERÁTOR
válasz Luissimo #239 üzenetére
Szerintem ezen ne akadj ki, örülj, hogy eddig nem voltunk ilyen szigorúak (mert nem lehetünk ott mindenhol), és az alapelvekkel összhangban fórumozz...
Egyébként egyrészt pl. a Sygic rátehető, másrészt senki nem kötelezett arra, hogy navigációs szoftver nélküli gépet vegyél...
Amennyiben válaszolsz, privátban tedd.Xiaomi 13T
-
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
szokásomtól eltérően elolvastam a szabályzatot.
kisem ejtettem a számon azt hogy warez, sőt még rájautalótevékenységet sem tettem,
ezért is volt költői a feltett kérdésem.
de meglepő módon, itt a szövegkörnyezetből más derült ki a számomra, tehát, a jó ismerősök nemcsak igérnek, hanem be is tartanak, ugytűnik !!
de ugytűnik nemleszek hosszuéletű ezen a fórumon. -
lukacsb
csendes tag
válasz Luissimo #239 üzenetére
Drága jó Lui!
Aki megvette a kütyüt, utána azt csinál vele, amit tud, vagy nem szégyell. Természetesen a linket privátban minden további nélkül megadhatod az érdeklődőknek. Viccnek szántam az előbbi hozzászólásomat, de úgy tűnik, pongyolán fogalmaztam: Elnézésed kérem! Sokat veszítene ez a fórum, ha csak olvasgatnád! -
Gee_1985
tag
Sziasztok!
A hét folyamán nekem is megjött az N800-as.
Kíváló kis kütyü nagyon sok meglepetés(számomra) funkcióval.
iGO 8-at sikerült feltennem hála Laci egyik HSZ-e által ezúton is ezer köszönet!!Viszont egy kis plusz infó amiről eddig nem láttam,hogy szó esett volna a fórumon.
A kütyü TMC képes külső vevő segítségével. A gyártó a Royaltek RTA-3000-es vevőt ajánlja hozzá és itt van egy bökkenő. Az RTA-3000-esből két típus fut ugyanezen típusszám alatt.
A különbség annyi hogy egyik zöld másik szürke dobozos(spongyolán fogalmazva) továbbá a szürke NEM működik együtt az N800-al. Szóval erre mindenki figyeljen!!üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs