- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADP10
aktív tag
Éppen ma hajnalban szívtam ezzel, mert NFL-t akartam nézni a tabon.
Próbáltam mindennel: gyári böngésző, Chrome, Opera Mini, Mobile, Firefox, Dolphin, mindegyik azt írta, hogy minimum 9-es Flash Player kell... Úgyhogy letöltöttem ezt, Opera Mobile-lal még mindig nem működött, de a gyári böngészővel már igen. A többit pedig utána már nem próbálgattam 3 óra körül.
Szerk.: Firefoxban működik is, meg nem is: villog a kép és szakadozik a hang.
Szerk.2: Chrome és Firefox pedig még mindig a Flash hiányára panaszkodik.Legalább rájöttem, hogy a gyári böngésző is jó valamire.
[ Szerkesztve ]
-
ADP10
aktív tag
Inkább innen telepítsd a Flasht, állítólag Firefox-szal és Dolphinnal is működnie kell.
-
ADP10
aktív tag
Közben nekem is rossz lett, szerintem azért, mert frissítettem a Flash Playert. Titanium Backuppal visszaállítottam a tegnapit, azzal megint jó a gyári böngésző. Ez a verzió van fent most: 10.3.186.7
(Bár az Adobe szerint ez GB-hez és HC-hoz jó, nekem működik JB-n is.) -
andyTM
őstag
- próbáld meg a [Maxthon böngésző táblagépre]-t ahhoz nem kell semmiféle buhera
-
ADP10
aktív tag
Kíváncsiságból kipróbáltam én is: "kézi indításra" állítva nem indul a flash, hiába nyomkodom a zöld nyilacskát. (Opera ugyanezt csinálja.) Automatikus indításnál hang volt, kép nem - TV közvetítést indítottam -, de sajnos ráböktem a képre, és most a háttérben szól a tv hangja, pedig már rég bezártam és a 7 futó folyamat között sincs semmi böngészővel vagy flash-sel kapcsolatos alkalmazás.
Ezen kívül nálam fájdalmasan lassú volt, és a kezelése is elmarad az összes másik böngésző mellett, folyamatosan mellényomtam a kicsi gomboknak.Szerk.: Adatok törlése megoldotta.
[ Szerkesztve ]
-
andyTM
őstag
- és ezt próbáltad már(?):[firefox nightly]
-
BroCreSt
aktív tag
Van nálam egy ilyen tab, (volt nyáron is) és most nem ad rezgést, ha írok a billentyűzeten.
Hibás lenne?Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
andyTM
őstag
- sziasztok(!), segítsetek egy picit: keresem, de nem találom azt a hozzászólást, ahol Joestone taglalja az érintő érzékenységére a paramétereket, hogy hol is van ez elrejtve (nem a tabhoz kell nekem ez az info).
-
-
SUPREME7
addikt
Srácok, vettem ma egy 7es gépet, egy nagyon szimpatikus féligmeddig barnabőrű emberkétől Semmi baj nem lenne ezzel, olyan áron vettem, hogy ha nincs is rá gari, szerintem akkor is megérte. (Bár valaki valamit babrálni akarhatott rajta, mert a króm keretet látszólag feszegették)
Szóval van rá még 1 év gyártói gari elméletben, papír is van.
Első kérdés. A gép hátuljáról "nyoma veszett" a kis imei matricának. Valahogy szoftveresen ki lehet deríteni, a tabi imei számát? Vagy egyáltalán ellenőrzik ezt vajon a szervizben?
Mint említettem, látszólag valaki feszegette a króm keretet, valószínűleg csavarhúzóval, picit barbár módon. Ezt így ebben a formában esélyes, hogy visszadobja a szerviz, még ha garis is a készülék, jól gondolom?
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
Közben megtaláltam az imei-t. Az stimmel a garipapírral és a dobozzal, úgyhogy ez pipa. Tavaly decemberi vásárlás, Hálóra felmegy, tehát remélem nem most lesz letiltva Egyébként meg hibája nincs, a króm keret babráláson kívül.
Egyébként nem, nem akarom továbbadni hibátlanként vagy egyéb ördögi tervem sincs vele Kollégámnak szereztem, csak ha már van gari elméletben, akkor jó lenne ha tényleg lenne ha kell.
[ Szerkesztve ]
-
-
Janaboy
veterán
Joe: tabod kesz van mar?
Janaboy
-
SUPREME7
addikt
válasz joestone #6442 üzenetére
Köszi, akkor ez ennyi. Sebaj, remélem nem lesz baja. Bár kollégámnak mondtam, hogy úgy vegye, hogy nincs garancia, szóval remélem vigyáz is rá
Joe egyébként, lehet hülye kérdés, de hátha. Nekem nincs szükségem telefonálási lehetőségre, de a phone.apkfc rettenetesen idegesít, főleg ha a netet is eldobja. A phone.apk kezeli az adatkapcsolatot, vagy esetleg ha valami root uninstallerrel törölném, akkor vajon megszűnne?
[ Szerkesztve ]
-
-SeveN-
aktív tag
Sziasztok!
7" os Smarttab-om van, kb 3 hónapja cm10-et feltettem rá TWRP-vel. Jól működik, de szeretném frissíteni.
A telepítés óta gépet cseréltem, már semmi nincs telepítve a tabhoz és el is felejtettem hogy csináltamLe tudja vaki írni hogy tudom a legegyszerűbben frissíteni?
köszönöm
[ Szerkesztve ]
OFP rUlEz! http://www.mod.iweb.hu/
-
ADP10
aktív tag
válasz -SeveN- #6445 üzenetére
A legegyszerűbben PC nélkül is meg tudod tenni:
Letöltöd a GooManager-t a tabra, megkeresi a Joe-féle rom legfrissebb változatát és fel is teszi neked. -
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 2022 M2 11 wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest