- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mardel92
tag
válasz joestone #5039 üzenetére
Feltettem a Paranoid Androidos romod, de vhogy az interfacet nem sikerült belőnöm Benyomtam h tabket ui, de marha nagyok voltak a betűk, aztán beállítottam a számokat a képed alapján (mivel ott nem lógnak ki az értesítési sávról az ikonok ), de így meg eltűntek a navi gombok (home, vissza, meg a nemtommi).
Gondolom user fail a dolog, h tudom megcsinálni, h a rég kinézetet kapjam meg? (legalábbis nagyjából? )
Most jövk rá, h van launcherem, lehet az a gáz
[ Szerkesztve ]
-
cucinho
aktív tag
válasz joestone #5045 üzenetére
Ha már szóba került: Ez nekem mind rendben van, mégis amikor bebootol a cwm, akkor a wait-for-device-ra én reggelig is várhatnék, akkor sem történne semmi. És ilyenkor az eszközkezelőben sincs sem Smart Tab, sem ADB Interface. Viszont ha hangerő lefelével indítom újra, akkor ugye bejön a gyári recovery, olyankor a Win vadul elkezd illesztőprogramot telepíteni (nem keresni) a ZTE MTP Device-nak, viszont mindig az a vége, hogy "X Sikertelen". Gondolom ez a baj. Nem tudod, hogy mit kellene eltávolítani, hogy utána sikerüljön neki a telepítés?
Ha feladom és le****om, akkor is teljesértékű a CWM, csak minden használatnál be kell bootolni parancssorból, ugye?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
joestone
addikt
-
cucinho
aktív tag
válasz joestone #5054 üzenetére
Köszi!
Egyébként sikertelen driver telepítés után eszközkezelőben is ott van a ZTE MTP Device, az illesztőprogramja látszólag rendben van, de állapotra ezt írja: "Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10)"
Egyébként a driver ZTE Corporation, 2011.10.10., 1.0.0.1
Ha eltávolítom a drivert, akkor ugyan keres a windows update-en, de nem talál semmit, ezért telepít az "előre beállított mappákból" és az lesz sikertelen.Másik, utolsó kérdésem:
Gyári v03b HC van a tabon és egyfolytában eldobálja a wifit. Próbáltam már mindenféle titkosítást meg beállítást a routeren, de mindegyikkel szakadozik és van amikor újra sem akar csatlakozni, csak újraindítás után. Látja a hálózatot, de vagy meg sem próbál csatlakozni, vagy connecting... disconnected. connecting... disconnected.
Volt már valakinek hasonló gondja? -
andyTM
őstag
válasz cucinho #5055 üzenetére
"Egyébként sikertelen driver telepítés után eszközkezelőben is ott van a ZTE MTP Device, az illesztőprogramja látszólag rendben van, de állapotra ezt írja: "Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10)" "
- ez csak bekapcsolásnál, vagy adb-ben érhető el windows alatt; - azért nem indítható, mert a tab már a romot tölti; - adb reboot-ban, vagy recovery-nél nem ír ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
andyTM
őstag
válasz cucinho #5057 üzenetére
- a wait-for-device megjelenése "hibás" driver-t is jelenthet....
- próbáld meg az adb reboot bootloader parancssort, majd a fastboot-ot, esetleg ezalatt húzd ki az usb-t, majd vissza, ha nem látnád a drivert.- esetleg tedd fel még hozzá ezt a drivert: http://dl.dropbox.com/u/65371118/ZTE_Android%20USB_Driver_For_Microsoft_PC.rar
[ Szerkesztve ]
-
cucinho
aktív tag
Megjelenés? Nem nekem kell beírni?
- adb reboot bootloader
...
- fastboot boot v7_cwmrecovery.img
- adb wait-for-device
Itt egy kicsit várni kell míg az eszköz látszódik.
- adb push v7_cwmrecovery.img /data/mediaHa várok, akkor soha nem látszik. Ha kihagyom a wait-for-device sort, akkor meg a push-ra Device not connected vagy mi hibaüzenet jön.
Szerk.: Megnézem, köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
joestone
addikt
-
sepsi0
őstag
-
Sziasztok. A belső memóriába nagyon lassan tudok másolni PC-fől, ha kábellel vannak összekötve. Wifin keresztül gyorsabb lenne? Milyen programot tudtok ajánlani? Főleg sok kisméretű fájlnál fordul elő.
Meg még annyit, hogy most eléggé jó programok vannak akcióban a playen. Negyed-dollár pl. a tune in radio.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
joestone
addikt
válasz PowerBuldog #5074 üzenetére
a hw fedvények tiltása után már nem kellene ilyeneket produkálnia. Alapvetően a copybit csinálja a zűrzavart , ha ezeket a részeket át tudom portolni egy 3.x kernelből akkor megszűnik ez a hiba ,addíg viszont sajnos oda kell figyelni , hogy a hw fedvények(overlay) le legyenek titva a beállításokban.
-
Bendeguz01
csendes tag
Sziasztok! kellene egy kis segítség!
Fel akartam telepíteni az új Paranoid Android Jelly Bean(Android 4.1.1) Aktuális verzió : 2012.09.28 build. romot.
minden jól alakult csak amikor elkezte a telepítést előjön a paranoid figurá és sehova nem mozdul.
Mit csináljak?
Újra indítás után is idáig jut. -
PowerBuldog
veterán
válasz joestone #5075 üzenetére
és ezt pontosan hol kell kikapcsolni?
Jut eszembe. grafikai teljesítményt mértem a antutuval, és meglepett, hogy kevesebb pontot kaptam mint a Nexus S-em. meg a UI is kissé laggolósnak tűnik. ez normális?
[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
joestone
addikt
válasz PowerBuldog #5078 üzenetére
Beállítások -> fejlesztői lehetőségek -> HW fedvények letiltása pipa. Újraindítás után újra be kell rakni a pipát.
Antutu ban a grafikus rész nagyjából 1000 pont körül szokott kapni. Ha annyi megvan akkor rendben van. Nagyobb kijelző régebbi kernel és más grafikus vezérlő miatt lehet rosszabb mint a Nexus S .@Bendeguz01 :
Wipe cache /wipe dalvik-cache recoveryben. Ha nem segít akkor factory reset.[ Szerkesztve ]
-
trefa
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni root ügyben. Smart tab 7 em van.Az 1.hsz.root írást követve beszereztem a kellékeket. telepítettem a drivert, szépen fel is ment. SDK is telepítésre került. A tabon az USB hibakeresés bekapcsolva az ADB installálva.. Elindítom a parancs sort, be pötyögöm "adb reboot bootloader" a gép mintha re bootolna elsötétül, rezeg egyet és onnantól nem akar csinálni semmit. 6-7mp power gombnyomással bekapcsol. Próba megint, és az eredmény ugyan az.... Mit csinálhattam rosszul?
Jó, jó, azt értem hogy gőzgép, de mi hajtja?
-
joestone
addikt
válasz PowerBuldog #5081 üzenetére
Sajna a gyári rommal sem tud többet . Az ics miatt pedig már a kernel kgsl része és az adreno driverek is frissítve lettek a /system/lib/egl mappában.
@trefa :
Amikor elsötétül az a fastboot (bootloader) mód. Abban az üzemmódban csak a fastboot parancsok használhatóak az adb nem. A fastboot reboot kiadása után újra kell induljon a tab ha a driverek telepítve vannak. (ld. egypár hsz -el ezelőtt.)[ Szerkesztve ]
-
trefa
csendes tag
válasz joestone #5082 üzenetére
Olvastam ugyan, de okosabb csak a te válaszod után lettem. Tehát amire azt hittem hogy lefagyott az a fastboot (bootloader) mód. Ez már tiszta, de amikor be írtam a "fastboot boot superboot.img" parancsot nem reagált semmire, csak ki írta hogy a device ra vár türelmesen... Kb 20 percet vártam miután ujra indítottam.
a legutóbbi drivert tettem fel ami itt a hsz.ekben találtam.[ Szerkesztve ]
-
Bendeguz01
csendes tag
Köszi! Sikerült!
-
trefa
csendes tag
válasz joestone #5084 üzenetére
Ezer köszönet kedves joestone sikerült letöltenem a megfelelő drivert és sikerült a fastboot boot superboot.img telepítése is.
Már csak annyi kérdésem lenne hogy az utolsó parancsnak így kell kinézni" >adb shell #ln -s /system/xbin/su /system/bin/su
avagy ami alantabb van az három külön parancs
>adb remount
>adb shell
#ln -s /system/xbin/su /system/bin/sututi kezdő vagyok de lelkes. Oly annyira hogy én marha elfelejtettem mentést készíteni.
Ezek után még van remény hogy vissza lehet állítani originál állapotába?Jó, jó, azt értem hogy gőzgép, de mi hajtja?
-
trefa
csendes tag
válasz joestone #5089 üzenetére
ezt írta a parancssorokra. Gondolom ez így nem jó
C:\Program Files\ZTE 3GPhone USB Driver>adb remount
remount failed: Operation not permittedC:\Program Files\ZTE 3GPhone USB Driver>adb shell
$ ln -s /system/xbin/su /system/bin/su
ln -s /system/xbin/su /system/bin/su
link failed Read-only file system
$a blogodat már régebben elmentettem.
[ Szerkesztve ]
-
trefa
csendes tag
válasz joestone #5091 üzenetére
Először csak rootolni szeretném majd mikor már kicsit többet tudok róla akkor majd rendszert is szeretnék másikat.
Valójában ezt az egész tortúrát azért kezdtem el mert egy másfél hónapja símán eltünt az imei száma, meg egyáltalán a kártyát sem fogadja el. Csak bizakodom hogy egy új rendszerrel ez megoldódik.Jó, jó, azt értem hogy gőzgép, de mi hajtja?
-
hobbitka_
tag
Mi a különbség a paranoidos és a cm10es jb verzió között?
Előző joestone ics vagy jb verzióra simán rátolhatom mindkettőt cwm-ből, ahogy a blog is írja, ugye?
-
trefa
csendes tag
válasz joestone #5091 üzenetére
"nincs rootolva , ezért nem működik a dolog , és ezeket a fastboot boot superboot.img után kell irogatni , gondolom rootolni szeretnéd."
Tisztában vagyok vele hogy nincs rootolva, hiszen az első hozzászólásomban erre kértem a segítséget.
Én bízom benne hogy nem valami ördögi titkot feszegetek ezzel kapcsolatban, és továbbra is kérném a segítségedet.Jó, jó, azt értem hogy gőzgép, de mi hajtja?
-
sepsi0
őstag
Szia!
Szerintem az a baj, hogy a parancssorban nem navigáltál be abba a könyvtárba ahol a superboot.img fájl van!
Én így rootoltam:dos parancssor: (bekapcsolt tabnál)
cd..
cd C:\android-sdk-windows (ide másotam be a superboot.img fájlt)
adb reboot bootloader
fastboot boot superboot.imgEnnyi!! A többi parancsot én nem használtam mert nem működött úgy! Lett rootjogom.
Az a lényeg, hogy a parancsokat abból a könyvtárból indítsd (dos parancssorban) ahol a superboot.img fájl van. Célszerű ezt a C:\android-sdk-windows könytárba másolni.
Remélem segítettem!!
Üdv![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest