Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sankaiten

    csendes újonc

    válasz Aureal #1047 üzenetére

    Szia!

    Köszönöm szépen a gyors választ és a segítséget.
    Közben sikerült szereznem egy másik videólejátszót, egy Sony-t, az is ilyen régi SCART-os kimenetű. A TV-re rákapcsolva nagyon szépen megy, szóval ennyivel jobb, mint a Philips videólejátszó. A digitalizálóval viszont ugyanúgy kék képet vesz fel, és semmit hangot (illetve halk zúgást). Szóval azon tűnődöm, hogy nem az átalakító hibás-e.

    Igen, ez a kütyü nem volt egy olcsó mulatság. A Conrad forgalmazza, de a honlapjukon nem találtam meg a szoftvert, csak a használati útmutatót, ami a dobozában is benne volt: https://asset.conrad.com/media10/add/160267/c1/-/hu/001604986ML00/001604986ML00.pdf
    Windows 10-et használok egyébként. Igazából azt nem írja le a használati útmutató, hogy az eszköznek miért kellene a géphez csatlakoznia, elég a memóriakártyát betenni, amin AVI-ban menti le a fájlokat.

    A Delock milyen olcsó ehhez képest! Ha nagyon nem jutok dűlőre ezzel, akkor max. visszaküldöm, ezért is rendeltem meg online és helyette veszek más, pl. ezt a Delockot, ha nem túl bonyolult a kezelése.

    Budapesten vagyok, kicsit messze Miskolctól...de nagyon köszönöm. Van egy ismerősöm, aki tudna segíteni itt személyesen, végső megoldásként hozzá tudok fordulni. De addig se adom fel :)

Új hozzászólás Aktív témák