- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
válasz Ricardo #5801 üzenetére
Meg is csinaltam.Eeeen! Aki rakeresett a ,,how to solder"-ra. Nem volt meg a kezemben igazabol..de ugy nez ki,született tehetseg vagyok. Ennyit a 10 eve müködö szervizröl.. most mar csak azt banom,hogy töröltem mindent. Egyebkent tenyleg ez a ket forrasztas volt rossz ezek szerint: [link]
Give me your cum,bull!
-
Körte34
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is van egy ilyen remek masinám, de a win10 valamiért nem kezeli
"Az INF-fájl szolgáltatástelepítési szakasza érvénytelen"
Mit kezdjek vele pár napja még jó volt!
Előre is köszönöm a segítségeteket!
KörteA bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá.
-
Szaszabond
aktív tag
válasz Körte34 #5806 üzenetére
Szia,
Tegnap szembesültem vele én is. ...de van megoldás:Eszközkezelőben jobb klikk az ismeretlen eszközre (sárga felkiáltójeles), majd illesztőprogram frissítése. Itt válaszd az illesztőprogram keresése a számítógépen/ választás a számítógépen található listából.
Itt keresd meg az android phone/ MTP USB Device .Települ és kész is...
Sok sikert -
Körte34
csendes tag
válasz Szaszabond #5807 üzenetére
Köszönöm, de közbe nekem is sikerült az éjjel megoldani.
A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá.
-
seadrone
őstag
sziasztok!
szeretem a telót, de mégjobban szeretném fasza gps-szel
https://mobilarena.hu/tema/re_vernee_thor_mondhatni_isteni/hsz_3078-3078.html
MTK Engineering Mode a playen
ez a hsz jó még, ezzel megpróbálhatom javítani, vagy van újjabb megoldás?
köszi
-
trebrona
nagyúr
válasz seadrone #5809 üzenetére
Ezzel is megpróbálkozhatsz: GPS Status & Toolbox
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
kakukkmarci
senior tag
Jack- aljzattal küldeném szervízbe.
Root-olt, és módosított recovery van fent, és a gyári ROM, amivel tavaly augusztusban vettem.
Elég a SU-ból a teljes unroot és a beállításokból a FR ?noob... rooter... geek
-
Dexar007
veterán
válasz kakukkmarci #5811 üzenetére
Csinald magad mint en! Legrosszabb esetben lesz egy levelnehezeked.
Give me your cum,bull!
-
97bandy
tag
Olyannal találkozott már valaki, hogy cache wipe + reset után elkezdett ugrálni a kép, mintha valami memóriahiba lenne? Főképernyőn pl. a home gombot a képernyő közepén látom egy pillanatra csíkosan elmosódva meg hasonlók. A wipe előtt nem tapasztaltam, de lehet véletlen egybeesés is..
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
Aki küldte már garanciára, mivel és hogyan csomagolta be? A gyári doboz köré szerintem kelleme még egy védelmi vonal, nehogy lezúzzák.
Ahogy nézem a cipősdoboz feleslegesen nagy. A postai dobozok véletlenül sem passzolnak ilyen mérethez.Vagy túl kicsi vagy nagy lapos. Vagy baromi nagy.
Azon gondolkodom, hogy a gyári dobozt valami bubis bélelésű dologgak kéne esetleg betekerni. Kár hogy múlkor kidobtam a kínai kacatos csomagolásokat.
-
Joseph80
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném valamit elnyomotam a telefonomon amikor hívnak csak csörög nem jelenik még semmi kiírás ránymok a telefon ikonra akkor a képernyő aljára feldob 3 sávot (hívás hozzáadása,belépés hívásba ) arra ránymok akkor jelenik meg a hívó neve és választhatom mit akarok csinálni.
Gyári launcher van rajta.
Köszönöm előre is a segítséget. -
Szegedin
tag
Egy kerdesre ezt irta vissza a Verne ugyfelszolgalata:
"(...)Thanks for your submission and well noted your concern. For your information, this week we will realse Thor 7.0 OTA update and try to fix the current bugs , please wait a moment . (...)"
Azaz, ha minden igaz ezen a heten kijon a Thorra az N OTA-ban.
-
azbest
félisten
válasz Szegedin #5818 üzenetére
Ez jól hangzik. Mármint, hogy ha kijön rá, mégha később is.
(#5816) kakukkmarci
jaja, gondolkodtam azon is. De már nem lehet levélként feladni, mert elsejétől csak 2 dimenzós küldeményt vesznek fel. 2,4 x 22,9 x 32,4 cm méretig. A sima csomag is határeset, igazából az üzleti csomag adja magát,. Ott meg 40kg is lehet, 50 ezerig értéknyilvánítás is benne van az árban (csak bele kell írni az összeget) és elvileg másnap kézbesítik. Postaboxba meg eleve ez érné meg, ha lenne olyan lehetőség, mert 500as körül írja a táblázat oda.[ Szerkesztve ]
-
Kicsiguszti
tag
Sziasztok!
Olvastam korábban, hogy a gyári flip tok rossz minőségű. Ezt meg is tapasztaltam. 2 hónap után az összes sarka berepedezett és letört, így már nem is tarja a telót, illetve leejtés esetén sem védené meg. Hozzáteszem, hogy egyszer sem volt még leejtve, mindig hímes tojásként bántam vele, és mégis tönkrement a tok.
Azonnal vennék rá egy puhább szilikon tokot, de sehol sem találok. Tudnátok javasolni egy pesti üzletet, ahol lehet ilyet kapni? Esetleg árul valaki közületek ilyet? Az apróhirdetések közt is csak kemény műanyag tokot láttam. Kínából rendelni meg több hét is lenne.
-
Ricardo
titán
válasz Kicsiguszti #5821 üzenetére
Amennyire tudom nincs rá ilyen tok.
-
Szegedin
tag
válasz Kicsiguszti #5821 üzenetére
Dobnal egy linket, amelyik a kinabol beszerezheto puha szilikon tokra mutat. 4 honapja keresek ilyet, de meg nem talaltam. Ugy tunik te szemfulesebb vagy.
-
Csepy
őstag
válasz Kicsiguszti #5824 üzenetére
Ez ugyanaz a kemény műanyag, mint a fliptok, csak a flip rész nélkül. Eddig nem sikerült még TPU tokot találnom hozzá, pedig több barátomnak is kellene.
Regards: Csepy
-
Szegedin
tag
válasz Kicsiguszti #5824 üzenetére
Koszi, de ez ugyanaz a szar kemeny tok, mint a tobbi.
-
rzoli
senior tag
Csak ránézésre ugyanaz, az ocube nem szokott elrepedni, legalábbis nálam nem, és nem is olvastam, hogy valaki írta volna, hogy ilyen gondja van. Az tény, hogy karcolódik, nekem a második van fent, de leginkább ezért, mert a sok karc miatt csúnyácska.
Egyébként valaki pár napja linkelt itt egy ocube flip tokot, még csak csúnya sem volt.... Csak utálom a flipeseket...
Szilikon tok nincs és szerintem nem is lesz rá, valószínűleg a 2.5D kialakítás miatt.
Lehet kapni más, akár univerzális tokokat, amiket rá lehet tenni, de azokat vágni, farigcsálni kell. Az LG G2 pl méretben jó.
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
-
Bferibörs
addikt
Nem tudom volt szó róla ? :
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
törölt tag
Mikor már azt hiszi az ember, hogy megtanulta használni az ujjlenyomat-olvasót, mert 2 hete remekül boldogul vele, 95%-os aránnyal nyitja elsőre még kint a hidegben megfagyott ujjakkal is, akkor egyik napról a másikra elkezd b*szakodni (bent, melegben). Valami biztosan nem stimmel. Vagy hirtelen elfelejtettem volna használni? Az elmúlt két hétben többszázszor oldottam fel nagyon kis hibaaránnyal.
-
BandiHUN
veterán
válasz #56474624 #5833 üzenetére
Én hidegben jártam így,akkor az ujjam volt a hibás,viszont a meleg telót zsebre tettem még bónusz,akkor sem szeretett nyílni,az nemigen az ujjamtól volt...viszont rendbejött 1 óra múlva.
Hidegre még külső kabátzsebben se vettem észre anomáliát.Sőt ujjelvágva(kicsit),és beivódott festékkel is nyílt.
Érdemes a biztonság kedvéért nem csak egy ujjat felvenni,nekem 2 ujjam van 2-2x.Bár normál használat csak az egyik 99%-ban,de nem árt vésztartalék
Nem mintha sok minden múlna az ujjlenyomatolvasón...csak olyan kényelmes nem a gomb+minta.
App esetleg kavarhat be neki mondjuk,a NoLED is olyan,hogy ha van kint jelzése,akkor nem működik a feloldás,először le kell lőnöm a notificationt.Szóval ilyesmi is lehet a háttérben.[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
LámaZ
addikt
Én egy dolgot nem értek:
rengeteg ilyen kínai nyomorgás van, egyrészt, és rengeteg tengő-lengő fiatal, aki nem talál munkát másrészt.
Szerintem csak abból meg lehetne élni máma, hogy valaki repedt kijelzőket cserélne le. Dehát, ez van.csipesz_70
Ez jó néz ki, de nekem már főtt meg telefonom nyáron csilivili szilikontokban, így azóta jobban szeretem csupaszul (bareback).[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
azbest
félisten
a filléres kínai telefonokon nem tudna akkora haszonkulcsot alkalmazni, hogy fenntartson belőle egy üzlethelyiséget. Persze otthon sufniban is lehet próbálkozni. De akkor is be kell szerezni, amihez be lehet. Ha nem 1-2 hónapos várakozással kellene, akkor mindenféle képernyőkből is be kéne táraznia.
Ha minden ott van kéznél, akkor persze úgy tűnik, hogy percek alatt megkeres pár ezrest. De ennek komoly beruházás oldala is van és nem biztos, hogy megér annyit az a napi 1-2 ember, aki megtalálja. A drágább készülékeknél, aminél talán drágábban is lehetne dolgozni pedig az alkatrész is drágább. Plusz van amihez csak márkaszervizben és/vagy csak garanciálisan lehet eredeti alkatrészt kapni.
Kolléga rommá törte az iphoneját és egy szerviz 30kért cserélte neki talán a kijelzőt és a házat. Aztán azonnal észrevette, hogy sokkal rosszabb a betekintési szög, a kilelzőn lévő érintős réteg polaritása más és nem látszik a kép polarizálós napszemüvegben. A burkolat sem eredeti. És persze ez természetes, hiszen eredetit nem kaphat a szerviz. Mivel így a képernyő nem felelt meg, átcserélték neki olyan fajtára, amin a touch réteg volt törött, azt lehántolták és az eredeti kijelzőre ragasztottak utángyártott touhct. Annak a képe már jó, a polaritása persze szintén fordított. De így már lényegesen jobb. Ja és a kijelző hántolást, újra toucholást itthon magyar srácok csinálják valami vállalkozásban tán. Szóval, a drága cuccoknál még talán megéri nekik. De a két filléres készülékeknél pár száz forint haszonért nem fognak több százezret befektetni.
Párhuzamba tudnám állítani azzal, amit az egyik NY-i videobogger szokott mondani. iPhone kijelző gányolást meg hasonló tákolásokat nem vállalnak, mert nem kérhet annyit, amiből megélne, ki tudná termelni az üzlet bérleti díját és fizetni az alkalmazottait. De legalább többször annyit dolgozhatna. Csak adatmentésre, nem javításra foglalkoznak vele. MacBookot pedig átalánydíjért 250-350 dolcsi körül vesznek be: ha sikerül megjavítani, akkor kell fizetni, ha nem, akkor ingyen volt a próbálkozás. Egy iPhone esetén 20-30 dolcsival nem menne sokra. Ráadásul vannak alkatrészek, amit csak másik bontott készülékből lehet kinyerni, mert az eredeti firmware-nek rajta kell lennie a chipen, nem lehet máshonnan megszerezni, kiolvasni.
Ha félreértettelek, és konkrétan kínai fiatalokra gondolsz, ott azért sokan foglalkoznak ilyesmivel, mások a viszonyok. A fél internet a kínai seftelőktől vásárol. Általában vissza is lehet küldeni a kínai import készüléket is, csak költséges. A magyar szervizek meg lehet csak ahhoz kapnak alkatrészt és pénzt, amit a szerződött csatornákon át értékesítettek.
[ Szerkesztve ]
-
Kicsiguszti
tag
Sziasztok!
Vettem üvegfóliát a kijelzőre. Szerintem ez nem is edzett üveg, hanem csak sima plexi. A lényeg az, hogy a gyári fóliával megegyező, vagy még talán picit kisebb méretű is, tehát a képernyő lekerekített széleire nem lóg rá. Elvileg.
Gyakorlatilag még így is körben kb 5 mm szélességben nem fekszik fel a kijelzőre, ami így nagyon igénytelenül néz ki, sőt ha alámegy a kosz, vagy zsebre teszem, le is fog válni előbb-utóbb. Hiába nyomkodom rá erősen a széleinél, nem marad ott
Kinek milyen tapasztalata van Vernee-s üveglapokkal? Szerintem visszatérek a fóliára, de sehol sem találok. Hol lehetne kapni azonnali átvétellel?
[ Szerkesztve ]
-
frenk1
aktív tag
nincs rá android 7 sajnos ennek a hétnek is annyi
-
azbest
félisten
Amúgy lehet félreértés az egész.
(#5818) Szegedin
Egy kerdesre ezt irta vissza a Verne ugyfelszolgalata:
"(...)Thanks for your submission and well noted your concern. For your information, this week we will realse Thor 7.0 OTA update and try to fix the current bugs , please wait a moment . (...)"
Azaz, ha minden igaz ezen a heten kijon a Thorra az N OTA-ban.Eddig 6 ota update volt, lehet nem android 7-et gondolt, hanem hetedik fixet, így újra elolvasva. Majd meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kétlem, hiszen novemberben is Android 7-ről volt szó a Vernee fb-oldalán, akkor most fura lenne, ha mégsem az jönne, csak egy javítás a 6-osra.
Egyébként annyira mindegy szerintem, nekem a 6-os teljesen stabil, és semmiképp sem mondható elavultnak. Ujjlenyomat-olvasó problémákat szerintem nem fogja megoldani a Vernee által kiadott hivatalos 7-es (sem).
-
azbest
félisten
válasz #56474624 #5847 üzenetére
Számomra is csak két dolog miatt lenne pozitívum a 7-es:
- mivel androidra fejlesztek, így jó ha van friss teszt eszköz
- hátha végre elhagyják az mtk sdk-ban lévő jogosultságkezelést, ami 6-oson keresztbetesz a beépített natív megoldásnak.Átlag felhasználót valsz egyik sem nagyon zavarja, nekem is főleg a tesztelés miatt lenne érdekes
-
csuka1119
újonc
Sziasztok,
Kb 1-2 hete vmi gond van a hangszóróval. Hívás közben alig hallom a beszélgetést, ha meg teszek rá hangot, akkor recseg a hangszóró és ezért nem értem a beszédet.
Engineering módban esetleg lehet ezen vmit állítani v irány a szerviz?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs