Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VD

    őstag

    válasz okib4100 #2401 üzenetére

    Ajjaj! :(
    Több eshetőség van. Vagy olyan régi a pannonos sim, hogy az új telefonk nem kezelik megfelelően, vagy csak megdöglött a simkártyád és nem tudják a telefonok írni-olvasni, vagy a telódnak kéne egy sw update.

    Minden sim-en tárolt sms (mindegy mivel lett előzőleg oda mentve) SE telefonoknál a mentettt üzenetek mappában van, itt kell, hogy megtalálja az ember.

    Javasolm próbáld ki azt, hogy ha kapsz egy üzenetet, akkor az a "bejövő üzenetek" mappában lesz. Menj rá erre az üzenetre, vagy ha van másik sms amit korábban kaptál erre a telefonra, az is jó. Az üzeneten állva a ball soft gomb felett megjelenik a "lehető." felirat. Nyomj rá a bal gombra és a megjelenő menüből válaszd az "üzenet mentése" Ekkor a telefon lementi a sim-re az sms-t és kiírja mennyi a sim telítettsége. (Nálam 26 sms 51%) Ezután az üzenetek menüponton belül menj a mentett üzenetek mappába és ott kell legyen az sms. Ha nincs, akkor az első mondatomban leírtak a helytállóak. Javaslom próbáld ki egy másik telóval a kártyát. Lehetőleg SE legyen. Ha ott látszanak az üzenetek, akkora telód a ludas, ha másik telefonban sem jelennek meg, akkor a sim kártyád döglött meg ilyen téren.

    Melsleg azért jó, hogy feljött ez a téma, mert találtam pár régebbi simet, amin voltak még számomra kedves üzenetek, így mielőtt végleg likvidáltam volna a kártyákat, még le tudtam menteni az üziket róla. Tudom, ez okib4100 kollégát nem vigasztalja, de én azért örülök! :DD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák