Új hozzászólás Aktív témák
-
FDToth
tag
válasz he7edik. #1395 üzenetére
Olyan, hogy "garanciavesztés" nincsen. A hiba okát kell megkeresni s amennyiben bizonyíthatóan Te okoztad a hibát, akkor a hiba esetében elveszted a jogodat arra, hogy jótállási, vagy szavatossági jogodat gyakorolhasd.
Tehát ha megveszed és otthon ráraksz egy mezei szoftot, majd netalántán elromlik a csúszka-mechanika vagy a kijelző, akkor arra ugyanúgy érvényes a jótállás. -
FDToth
tag
válasz LonGleY #1401 üzenetére
Gondolom tudod, hogy a 0 %-os ÁFA a készülék használt mivolta miatt lehetséges. lehet ,hogy behoznak külföldről egyet, majd "megpiszkálják", hogy magyar legyen. Ha meg otthon sikerese frissíted a szoftot, akkor szépen eltűnik róla az ékes magyar nyelv.
Én jártam így, igaz nem evvel a sufnigsm-mel, hanem egy másikkal. -
LonGleY
veterán
-
krizso
tag
Sziasztok!
Nekem 2 gigás SanDisk M2 van a telómban, és néha zenelejátszás közben megakad egy pillanatra a lejátszás mintha beletöltene, pl. számok elején, vagy néha közben is.
Esetleg másnál is előfordult már ilyen? Lehet hogy a kártya hülyéskedik? Ha az usb adapterrel zenét másolok rá, a total commanderben a másolás csík nem folyamatosan mozog, hanem szakaszosan, megáll néha, aztán ugrik. A bátyám 128 megás kártyájára folyamatosan másolt. A telefonban már megformáztam, de így is megakad néha, a gépen még nem mertem formázni. Mire kell formázni gépen(fat32?)?Előre is köszi a segítséget.
-
-
-
FDToth
tag
Elviszed a memóriakártyát oda hol vetted és megmondod, hogy vmi baja van. Nem fognak javítgatni meg ilyesmi, rögtön cserélni fogják.
Persze, próbáld meg a formálást de nem hiszem, hogy megjavulna. nekem is volt hasonló problémám, igaz SD kártyával, de hiába tettem vele akármit is, sosem lett jó.
-
medvegy
aktív tag
válasz medvegy #1388 üzenetére
átvettem tegnap a harmadik pácienst, jól átvizslattam és úgy fest ezen már nincs pixel hiba (koppkopp), meg sztem annak a lehetősége sem áll ennél fenn, mint egyel korábban, azaz hogy egy elfekvős példányt kaptam... naccerű
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
(ex)Cat
senior tag
én most lehet jól megszívtam..
Írtam ugye x ideje, hogy recseg a hangszóró, vissza is vittem ahol vettem, meg is javították. De közben lehet hogy akku csere is történt, mert napi 2-3 rövid telefontól 24 óra alatt felére - vagy mégkevesebbre - esik vissza a töltöttség. :-/
Most vegyek egy új aksit?
-
-
safta
csendes tag
Milyen formátumú videókat tud lejátszani ez a telefon?
Tudtok mutatni valami jó konvetálót, ami ez ebben használatos formátumba tud konvrtálni? -
joey04
titán
viszi az mp4et is.arra meg tucatnyi teljesen ingyenes konvertáló progi van.
-
MODERÁTOR
-
joey04
titán
válasz Viktor0610 #1420 üzenetére
Én is azt használom.nemrég ajánlották nekem.addig más progikkal próbálkoztam,de ez az eddigi legjobb
-
Greg Vinous
tag
Jól sejtem, hogy feliratot nem tudna megjeleníteni egy esetleg MP4 video mellett?
-
Eagl3
veterán
válasz Greg Vinous #1422 üzenetére
Meglepődnék, ha tudna...
-
safta
csendes tag
Légyszí egy rendes linket adjatok egy konvertálóról. Ami ingyenes és jó minőségben csinálja.
-
MODERÁTOR
-
krizso
tag
Sziasztok! Én most olvatam a w760i tesztjét és eddig azt hittem az a w910i hez képest kevesebbet fog tudni a gps-t és a 3mp-es kamerát leszámítva, mert hát kissebb tipússzámú. De ahogy elnéztem, még a menűjébe is több újítás került. Szerintetek ezeket az újításokat át lehet majd rakni a w910-emre is? Pl.: hogy külön tudjam állítani a profilokból, hogy körhinta szerűen mozogjon a menű, vagy nagy ikonokkal fel-le... vagy a földgömb alakú világóra.
Mert nekem külalakra a w910 sokkal jobban tetszik, és zavar hogy a w760i-be többminden van... -
Csi630
tag
Sziasztok!
Szerintetek mi a túró okozhatja h beszélgetés közben megszakad a vonal? Csak itthon a panelba az igaz de párom telefonja nem csinál ilyet.
Nem kicsit idegesít amikor 3x - 4x hívnak v hívom vissza azt akivel beszélek
valakinek volt már hasonló problémája?
You'll Never Walk Alone!
-
MODERÁTOR
-
Atlantis
veterán
válasz Viktor0610 #1429 üzenetére
Biztos, hogy az, k850-nel is ez volt a bajom. A megoldás az, amit írtál.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
grafikus17
senior tag
Vodafone:
Sony Ericsson W910i 45.990 Ft (-30.000 Ft)
természetesen "A" KetegóriaXiaomi Redmi note 7
-
AMD Power
titán
válasz grafikus17 #1433 üzenetére
70K-ért már van függetlenül 2 év garival. Ez így sok.
-
nemma
addikt
válasz grafikus17 #1433 üzenetére
Szerintem meg nem rossz. Kb ennyinek kéne lennie a független és a hálózatfüggő árak különbségének. Én ennyiért megvenném.
-
johnny23
tag
Sziasztok!
Sztetek w890 vagy w910 ?? (miért?)
köszi a választ
-- new gamer --
-
Csi630
tag
Köszönöm a tanácsokat.
Az az igazság hogy amikor az ablakba lógok és úgy telefonálok akkor nem szakad meg... valszeg a panel leárnyékolja a térerőt.
De azért lehet elviszem szervízbe, bár ahogy ismerem az ilyen eseteket, a szervizes is ezt fogja mondani
ezenkívül viszont *lekopog* nincs gond vele, imádom
You'll Never Walk Alone!
-
Csi630
tag
válasz johnny23 #1436 üzenetére
Én ha most vennék telcsit, nem w910i-t vennék hanem a w760i-t szerintem azzal hogy le van kerekítve, kicsit formásabb a telóka.
Amúgy nekem nem tetszik a w890, főleg hogy csúsztatható vagy kagylós telcsit kerestem amikor telefoncserén gondolkodtam.
A w910-es kijelzője nagy, menüje egyszerű, olyan ismerősök mondták hogy vennének ilyet akik fix Nokiások. Bár az internet része picit lassú ez szerintem nem telefon hiba, hanem a szolgáltatóé...
A füles zseniális, a kamerája viszont elég gagyesz (2MP). Nem használom sokat, de ha mégis csak napfényes időben érdemes. Hiába állítgatok rajta lámpafénynél bitang rosszak a képek. Bár nem is erre lett kiélezve a drága.
A rádió remekül bejön, a Track ID-vel meg tök jól el lehet játszani Az aksi rendszeres telefonálgatás és walkman hallgatás mellett 3 napig bírja, ami szerintem nem rossz teljesítmény. Nekem sok újdonságot tartogatott a telóka, úgyhogy hűséges társa maradok
You'll Never Walk Alone!
-
-
johnny23
tag
Tudnátok valami infot adni,hogy hol árulják 2éves gyártói garisan és 2GB-os memkarival??
Őszintén szólva a VIP-Phone-t néztem,de csak azért mert ott vettem annak idején a w610-esem,amire még van gari is, hátha jobb áron beveszik.
-- new gamer --
-
johnny23
tag
Hali !
Na megvan a kicsike
pár kérdés:
-másnak lötyög picit a felső rész, gomboknál? (ez különösen nyitott állapotban észrevehető). Ha nem akkor vigyem vissza?
-a szoft. verziója : R1CA039, ennél van ujabb?
-tudja vki,hgy mit jelent tulajdonképpen a "Shinobu" szó ?
-ténleg Bluetooth-os fülessel jobban szól?
-14h -át töltöttem elsőre, kb. 10 perce kapcsoltam be a cuccot és most látom,hogy az akku töltöttségére 97%-ot ír, lehetséges/normális ez ?[ Szerkesztve ]
-- new gamer --
-
nemma
addikt
válasz johnny23 #1441 üzenetére
A lötyögésről nem tudok nyilatkozni, de nem értem, hogy miért akarod azért visszavinni, mert nem lötyög
A legfrissebb szoftver a R1EA033 rá, bár ez csak SEUS-os, úgyhogy ha nincs baj, szerintem felesleges frissíteni.
Japánul nem tudok, BT fülesem nincs(bár nem hinném, hogy jobban szól egy jó vezetékesnél ), viszont az akksi miatt ne aggódj. Pár töltés után helyreáll és rendesen fog működni. A 97% pedig szvsz nem a világ vége[ Szerkesztve ]
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz johnny23 #1441 üzenetére
A Shinobu az az emerke neve aki tervezte a W910-et, a BT fülessel akkor jobb a zene hangzása ha a telon a szoft hanyagul van elkészitve ilyenkor a BT füles saját szoftvere érvényesül , a rossz töltés jelzés is szofthiba, pl. a k850-emen 29 szofttal a töltésjelző ikon (jobb felső sarok) még pislog amikor 100%-os a töltés, ha még tovább hagyom a töltőn vissza esik 98%-ra és az aku ikon csak ezután lessz teljes hosszában zöld
Cseberből vederbe
-
joey04
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PlayStation 5
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?