Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Stellar Blade - Túl az 1 millión

    gp Külön érdekesség, hogy a Metacritic oldalán a felhasználók ennek a PS5-ös játéknak adták a legjobb pontokat.

Új hozzászólás Aktív témák

  • csiro_

    csendes tag

    Sziasztok!

    Pár napja nekem is van egy W810i-m. Eddig nagyrészt Nokiáim voltak, a legutóbbi egy 6310i. Ahhoz képest ez játékszer... Megfordult a fejemben, hogy lecserélem de még egyenlőre bizom benne, hogy meg fogom szokni. Amúgy képességeivel nincs különösebb gondom, eddig stabilan működik. Pár dolog zavaró:

    1. Ébresztéskor rezeg, hiába állítok be egy halk ébresztést, ha berázza az éjjeli szekrényt. OK, kapcsoljam ki a rezgést este, reggel pedig vissza. Ennél azért jobb lenne ha egyszerűbben lenne megoldható, de úgy látom nincs rá mód. Sajnos a Nokia is ilyen volt, reméltem, hogy ennél másképp lesz.
    2. A kijelző alaphelyzetben fekete. Nem gondoltam volna, hogy nem lehet úgy beállítani, mint pl. a K300i-t, hogy halványan látsszon az óra, valamint az esetleges eseményre utaló ikon. legalább egy LED jelezné, hogy életben van...
    3. A két funkciógombot nem lehet átkonfigurálni. A jobb oldalinál a Menü fölösleges, hiszen a ''joy'' lenyomása is oda lép. A hívásinfót meg jobb szeretem, ha a navigációs gomb felfelé nyomására jön elő (mint a Nokiákon), így számomra a bal funkcógomb is jobban kihasználható lenne.
    4. A másolás nagyon lassú. Remélem kártyaolvasó megoldja ezt a problémát.
    5. Ébresztés után nem ajánlja fel, hogy bekapcsolja a telefont. Apró figyelmesség lenne csak, nem tudom miért hagyták ki.
    6. A gombokat könnyű félrenyomni, pedig nem kubikusmunkában edződött kezeim vannak. Szerencsére elég (talán kicsit túlságosan is) erős a gombok ellenállása.

    Amúgy jó, meg nincs vele gond, csak úgy néz ki, mint egy játékszer - 72eFt-ért... A Takács GSM-től vettem, hivatalos SE garanciával igérték, de a garancialevélen mégis az szerepel, hogy az első meghibásodás alkalmával a Takács GSM albertirsai boltjába vigyem vissza, akkor kapok hivatalos SE garancialevelet. Érdekes, remélem nem kell kipróbálnom...

Új hozzászólás Aktív témák