Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #70339072

    törölt tag

    válasz Milka 78 #17649 üzenetére

    láttam,,, ezzel az a gond 50 keda féle alkotás, és szépen fel is sorolja hogy nem óhajtja látni mások által felhasználva ráadásul egy gagyi vacak és nincsenek benne 18-as lehetőségek, ráadásul pont a rim-eket bele se tette azok maradtak gyáriak, és nekem a 18-as rim-ekkel van fejleszteni valóm.
    Szóval leegyszerűsítve eddig volt, a wheel (rim) és tires azaz gumi együttes de az scs a rim-et szétszedte 5 db-os objectre azaz lett : kerékagy, felni alap, disztárcsa, csavarok, és takaró búra, és ez egyben van lemodellezve objectenként, majd minden egyes object külön van leszkriptelve és a lehetőségekkel egy gyökér szkiptben meghatározva mi mivel mehet.
    ezért van az hogy a régiek mehetnek is a kukába és a felsorolásban meg sem jelennek, csak a gumik, ami régen 1 objektumként működött most 5 db-ol lehet összevariálni, és nem stimmel.

    de ez csak egy dolog, amit az ets2 1.23 el sem tudtam érni pl a westendstar 5700 al akarok variálni ha mindent lekopasztottam rajta se régi felnik se semmi ami gebaszolhat akkor is a szervizben a felszereléseknél elszáll a game hibaüzenet nélkül. Az ats 1.2-nél meg nem de ott más gyári alkatrészek amiket nem is lehet választani küldik az errorokat.

    szóval egyértelműen szét van kurva indokolatlanul annyira hogy ne lehessen használni ráadásul mi hozzá sem nyultunk az eddig hibátlan és hibátlanul működő dolgokhoz, hanem ők alkottak nélkülözhetetlen fejlesztéseket nyílván csak még nem jöttem rá hogy mit és minek a felniken kívűl.

Új hozzászólás Aktív témák