Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Milka 78

    nagyúr

    Na urak most karikázok (gyorsfuvar,nem saját)a T908-as szuper őrzött kamionnal.Nekem ez a típus egyik nagy kedvencem,kissé elfogult is vagyok vele szembe,de...
    Basszus ezért pénzt kérni???Az alap ötlet jó sőt szuper (hangok,váltó,mondjuk a mocikat kicsit faragtam),de olyan mennyiségű poligonból áll,hogy kifekteti a gépemet.Ez egy tipikus GTX980ti OC-s mod.
    Jó időben,nyílt terepen még okés,de már a városban kezdődik a szarakodás,be tud esni,csillogós épületeknél akár 30 fps-ig is és jön a veszedelem lagg.Esőben dettó.
    A belső tükrök fejfordítás nélkül nem láthatóak.Ugyan rakhatsz a játékban mesterséges tükröt,de az eszi a gép teljesítményét.Kis kreativitással ez javítható lenne.
    Amikor kilépek menübe olyat nyekli a rendszerem,hogy csak ihaj.Gondolom a háttérre kirakott (amúgy nagyon pofás) forgó kamiont és a vele járó több tonnányi poligon miatt amit iszonyat lassan tölti be.
    A kártyám olyan szinten kezdett fűteni,hogy a radin lévő 2 ventin csavarnom kellett.Valószínű az a töménytelen króm is közrejátszhat mindebben (inkább lett volna az olajtank/kémény burkolat fényezett).Az hogy 7 db errort (különböző felszerelések,kerék,stb...)belerakott gyorsba az nem is lényeg...tejfölös szájú dilettánsként még én javítgatom a manifestjüket,mert azt sem tudták kitölteni hiba nélkül. :(((
    Ez egy nagyon jó kamion,nagyon jó ötlet,de a kivitelezés annak tükrében,hogy fizetős mod... :(
    Különben baromi nagy top secret lehetett,mert mindenhonnan eltűnt a nyoma a modnak.

Új hozzászólás Aktív témák