Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • junior11

    veterán

    válasz dedehu #15361 üzenetére

    Köszi, ha otthon leszek, megnézem. Ha mégis sikerül visszanyerni az adatokat, utánna a kártyával lehet még valamit kezdeni vagy már használhatatlan?

    Másik kérdés: Ha ki kell dobnom, újat már 64GB szeretnék venni. Milyet javasoltok, ami ennél a telefonnál nem probléma? Főleg zenék, fényképek és filmek (1080p) tárolására és lejátszására fog kelleni, ezért nem szeretném ha pl. a filmek akadoznának lejátszás közben. Néha kamerázni is szoktam 1080 50p-ben, úgyhogy ez sem legyen gond neki. Továbbá ne legyen lassú a belső tárhelyről, gépről a kártyára való másolás során sem. S legyen megbízható.
    A jelenlegi kártyám elég gyors volt, 95mb/s és 50mb/s.

    Nézem a Kingstonokat, Sandisket, Samsungot, ilyen gyors kártya ekkora méretben már árban elég húzós. Viszont Kingstont tudnék venni 90mb/s és 45mb/s sebességgel, csak ahogy a memóriakártya topicban olvasom, szinte sosem javasolják, de nem értem, miért. Megbízható boltból venném, 10 év gari, hamisítvány szinte kizárva. 32euró lenne, Samsung Evo 48mb/s 26euró, Samsung Evo Pro 64gb 90mb/s és 80mb/s sebességgel pedig 49euró, amit már sokallok. Sandisk Extreme szintén drága.

    Mit gondoltok? Előre is köszi.

    The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

Új hozzászólás Aktív témák