- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomtotom
senior tag
válasz TTommi #14549 üzenetére
Nekem van az előlapon is mikrokarc, pedig csak pár napig volt üvegfólia nélkül, és vigyáztam rá, fogalmam sincs, hogy hogyan keletkeztek, de az is lehet, hogy már rajta voltak, csak erős napsütésben látszik, hogy néha felvillan a karc. Lehet, hogy mikor a cordon cserélte, nem vettem észre.
Most vettem észre, hogy a 200-as végű rom-nál le lehet venni az ikonok méretét, lehet, hogy volt már, de nem vettem észre.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
TTommi
aktív tag
válasz Tomtotom #14551 üzenetére
Minden üveglapot meg lehet karcolni, a Dragontrailt is, de az tény, hogy normál használat mellett nem fog karcolódni úgy, mint egy hagyományos üveglap, plusz a függőleges erőbehatásoknak is jól ellenáll. Ettől még ha pofára ejtik, nem biztos, hogy 10/10 túléli.
SXZ2 és SXZ5c
-
atus72
őstag
Sziasztok!
Sony Z2-höz autós tartót tudna valaki ajánlani?
Az olyan unverzális tartót nem jönnek be ahol két hatalmas kiálló fogantyú van két oldalt.
Köszi -
VeryByte
őstag
-
mackosajt
addikt
EZ a mysony cuccos regisztráció másnak műkszik?
Regisztráltam, aktiváltam, de a nyüves bejelentkezőn hiába adom meg az adatokat, helyesen!, nem lép tovább, hanem ismét a bejelentkező képre ugrik.
Próbáltam több böngészőt is. Mi lehet a gond?
IMEI alapján akartam megnézni, mit mutat a garira.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
TTommi
aktív tag
válasz m_balint2002 #14565 üzenetére
Nekem júliusban fordult az órám. Először hatalmas volt a Ray-hez képest, ma a feleségem U-ját nem is tudom kezelni. Egyébként nekem 80K-volt mindösszesen, de csak egy nagyon kivételes ajánlat kapcsán. Tulajdonképpen ezért a telefonért fizettem eddig a legtöbbet
SXZ2 és SXZ5c
-
szepsy
senior tag
válasz holozis_HUN #14529 üzenetére
Életemben nem használtam de tényleg szép a jele
-
Tarantula33
tag
Visszakaptam a szervizből a telefont hibátlanul, kamerát cseréltek benne meg usb ajtókat+szoftverfrissítés. Azt kell mondjam meg vagyok elégedve velük, mindez 8 nap alatt.
Huawei P30 pro
-
eszlenyek
tag
Valaki esetleg egy próbát ezzel? FirefoxOS
-
DefJamHUN
aktív tag
errol valakinek velemeny mindennapos hasznalatban?
[ROM][LOLLIPOP][LB/UB][5.1.1] eXistenZ Premium | 3.5.0 | 20/09" Vegyetek jót ha tudtok "
-
törölt tag
Nem akarok vitatkozni, tapasztalatból írtam. Amúgy ha elolvasod a készítő ismertetőjét, kiderül,, hogy stock rom az alapja, kibővítve, sok hasznos beállítással fűszerezve. Tehát ugyan olyan stabil mint a gyári, csak épp több a beállítási lehetőség és frissebbek a rendszer alkalmazások.
[ Szerkesztve ]
-
LiteCross91
aktív tag
Sziasztok!
Nem szoktam játszani, de most feltettem az NFS No Limitset és azt írja a telóm az Alkalmazásokon belül, hogy SD kártyán lévő alkalmazás 784MB. Megnéztem és a készülék memóriájában az Android/obb mappában van nem pedig az SD kártya obb mappájában (az üres). A készülék memória 1 GB alá csökkent és rinyál folyton. Teljesen gyári 5.1.1 (23.4.A.1.200, telekom) van rajta. A Hearthstone is ugyanez... Most mit csináljak vele, hogy ne a készülék belső memóriájából vegye el a gigákat? :S -
Deck
titán
.232-ből csinálna valaki egy .ftf-et, és egy előre rootoltat?
Aztán, menne a kiemeltbe egyből.
PS5
-
saca23
aktív tag
válasz LiteCross91 #14585 üzenetére
Helo
Nem tudod alapból sd-re menteni a játékokat, mert a sony rendszere ezt nem támogatja, a beső memoriát nézi sd-nek. Neked amugy telekomos a telot és megvan
már az 5.1? Nálam nem jezett még mindig a frissítés, hihetetlen amit a telekom csinál!
Most olvastam hogy bezzeg az m2- re már kiadta a telekom egy vicc ez! -
szepsuti
aktív tag
Mitől lehet az, hogy a telefonon a facebook ikonja mindig értesítést jelez, pedig nincs semmi akció. Ha belépek az alkalmazásba és megnézem a dolgaimat utána sem tűnik el. Másnál is előfordul ez a hiba?
-
saca23
aktív tag
válasz LiteCross91 #14590 üzenetére
Ja így már értem mondjuk az összes telekomos elméletileg független csak tököl a saját szarával a telekom.
Rot szükséges hozzá hogy bármilyen appot tényleg külső sd-re mentsen a teló. -
Deck
titán
-
toto0569
addikt
válasz plesotamas #14595 üzenetére
-
holozis_HUN
veterán
válasz LiteCross91 #14585 üzenetére
Nekem eléggé szaggat a menüben ez a no limits, de játék közben lazán megy...
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
plesotamas
tag
.232.ftf
https://mega.nz/#!yxITHTxb!7k3bM1aywyw4yAilrfyDmJ2skdwdC99YIQLfnlFFbSA.232 prerooted.zip
https://mega.nz/#!Ow50mIyD!uXAUiBwpZLdIrybxmHCG305qldod2-f3jBrNeL5I3-M[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest