- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsebestyen
addikt
válasz Majko102 #14850 üzenetére
Áhá, értem!
Más: ma szerettem volna navigációra használni a telefont, de totál megzakkant amint beültem az autóba! Azzal kedzte, h nem volt mobilnet, reboot, az jó volt. Aztán utána meg a GPS szállt el. 2 óra után egészen magához tért, addig folyamatosan dobálta a jelet. Pár napja mutattam pont apának, h milyen gyors a GPS, és kb 3mp alatt talált egy rakat műholdat bent a szobámban, GPS testbe kb zöld volt az összes. Nem értem mi baja lehet. Valaki tapasztalt már ilyet?
-
m_balint2002
tag
[link] hát nem vagyunk ott.
"Szeretnék hasznos tagja lenni a csapatnak."
-
Deck
titán
-
lsebestyen
addikt
válasz lsebestyen #14851 üzenetére
No, inkább újraraktam, lehet akkor kellett volna mikor frissítettem kitkat-ről. Most teljesen jó. Bár mióta frissítettem, azóta már naviztam egyszer, szóval nem értem...
-
trancee
tag
segitene valaki nem tudom kirootolni a 232 es romot.hogy csináljam már felraktam a görögöt is de azt se tudtam.leirnátok részletessen köszi
-
trancee
tag
válasz holozis_HUN #14856 üzenetére
és melyiket kell letoltenem hogy azt ki tudjam rootolni?
-
Grafy12
aktív tag
válasz Biohazardxxx #14771 üzenetére
Itta megoldás a DRM kulcsok elvesztőinek! Csak óvatosan, mert bonyolult és veszélyes! A fiam most teszteli, később beszámolok róla, hogy sikerült!
-
sEtuke
tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni.
Milyen tipushibák jellemzik a Z2-t,egyáltalán van ilyesmi?
Árban hol mozog?
Gondolok itt az eladásra,gyári független,minden tartozékkal
Köszönöm -
bufi01
tag
válasz plesotamas #14871 üzenetére
most meg elfogyott a helyem a gépen.nem hiszem már el.csak tudnám,hogy mi eszi meg...
-
bufi01
tag
Na új hiba wint még mindig nem tudom felrakni
Sony net
Sony Ericsson Mobile communicationsillesztőket.Én már nem értem...
-
lsebestyen
addikt
válasz lsebestyen #14854 üzenetére
No, közben próbálgattam, és valami a google maps-szel nem oké nálam. Mindennel talál jelet, de a google térkép olyan mintha csak a wifi-re hagyatkozna. Strava, ami google térképet használ viszont egyből pozícionál, átkapcsolok a google térkép appra de az még mindig csak egy 15 méteres körre képes behatárolni. Nálatok is így van esetleg? Mondjuk azt navira úgy sem használom, mert inkább IGO-t vagy Waze-t használok, csak furcsa.
-
Majko102
aktív tag
Ma este sajnos nekem is elvált a hátlap a telefontól. Jött a tempered glassal együtt.
-
Majko102
aktív tag
válasz lsebestyen #14877 üzenetére
Több, mint egy éves. 14w34 a gyártási hét, vagyis 2014 aug 17-23 között valamikor. De használni 2015.03.14.-óta használom(addig állt/utazott), vagyis nagyjából 7 hónapja csak.
-
Cry0
őstag
Sziasztok!
Z3 topikba probáltak nyugtatni hogy csak a rom hibája ez a képernyp rezgés vagy vibrálás probáltam egy ujjabb frissítést de ugyan ugy rezgett ma feltettem a Concept 6.0 de ugyan ugy rezeg a kijelző.
tehát szervízbe kellene vinnem viszont mostanába sok jót nem hallok róla 2 vagy több hétig is bentvan a készülék nemtudom esetleg ha probálok beszélni a cordonal valahogy nem lehetne lebeszélni velük hogyha reggel felviszem nap végén hozhassam is ?
Lg-nél ez kivitelezhető volt 1 órát kelelt várni a kijelző cserére ez hátha itt is megoldható lenne mivel sajnos még nem is helybe vagyok hanem vidékről mennék pestre (kb 80 km)
illetve egy véleményt ha tudtok irhatnátok a cordon munkájárólIphone 15 Pro Max Kék Titán
-
lsebestyen
addikt
Hát, ha nem akarod most magad felbosszantani, akkor holnap keresel rá a sony telefonok topikjaiban a cordon szóra...De az utóbbi időben javuló tendenciát mutatnak. Ha egyből a cordonhoz viszed, szerintem az is min. 2-3 nap, telefonon, emailen elérhetetlenek. Kérdést megér a dolog, de én nem reménykednék túlzottan.
-
Cry0
őstag
válasz lsebestyen #14880 üzenetére
még az a 2-3 nap is jobban hangzik mint a 2-3 hét
utolsó mondatodat hogy érted ? O.oIphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Cry0
őstag
válasz lsebestyen #14882 üzenetére
jaa így már értem
holnap majd akkor felhívom a sony-t[ Szerkesztve ]
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
samu sgs2
csendes tag
Én mikor Bpesten jártam, elmentem személyesen a Cordonba, rászántam az időt. Azt mondták, ha ott hagyom akkor a telót, adnak cserekészüléket. De akkor ez nem ment + messze is lakom, ezért én tegnap postára adtam, más választásom nem nagyon volt! Kíváncsian várom, hogy meddig lesz oda, és az elvégzett munka minősége is izgatja a fantáziám! (nekem sárga folt a kijelző bal oldalán, az usb ajtó mellett)
-
laci921225
csendes tag
Hali
Melyik a legfrissebb Android most és mivel lenne érdemes felrakni hogy ne veszítsek garit?
-
Majko102
aktív tag
válasz laci921225 #14886 üzenetére
Szia! Kiemelt hozzászólást ajánlom figyelmedbe!
-
dedehu
aktív tag
válasz laci921225 #14890 üzenetére
Ez a te döntésed. Próbáld ki, veszteni valód nincs. Ha meg nem kell egyszerűen újrahúzod flashtoollal.
-
lsebestyen
addikt
Megérkezett a WSKEN mágneses töltőm, nagyon tuti, csomagolás is patent. Nem melegszik tőle egyáltalán a telefon, gyorsan tölt, ha megfogom a kábel fejénél, akkor nem engedi el a telefont. 2500-ért nagyon megéri. 18 nap alatt megérkezett.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz lsebestyen #14892 üzenetére
Én is ilyet rendeltem kb 2 hete használom, nagyon jó, minőségi cucc.
OnePlus 8T
-
samu sgs2
csendes tag
válasz lsebestyen #14885 üzenetére
ok! (Sebestyén Peti)
-
laci921225
csendes tag
Tiszta telepítés az takarja hogy CWM-ből nyomok wipeot?
csak ahhoz ha jól sejtem kéne root utána egy cwm és ehhez tényleg kell az 5.0.2is? -
dedehu
aktív tag
válasz laci921225 #14895 üzenetére
Tiszta telepítés a flashtoolos telepítés, illetve cwmből teljes wipeos (Clean to install a new rom).
Roothoz 5.0.2-re kell visszamenni, ezt flashtoollal tudod megtenni. (utána természetesen cwmből tudod flashelni az 5.1.1-es prerootedet)[ Szerkesztve ]
-
dedehu
aktív tag
válasz laci921225 #14897 üzenetére
Igen.
-
Deck
titán
válasz laci921225 #14897 üzenetére
Benne van a kiemeltben is.
ROOT
Android 5.1:
0. Legyen feltelepítve egy gyári rom CWM-el és ROOT-al.PS5
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest