Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bexinho23

    őstag

    Egyszerűen szánalmas, amit az Allee-s Superphone művel. Ilyet a világ nem b****tt, de komolyan. Kb. 3 hete felvittük a törött kijelzős Z2-őt, pár napon belül már mehettünk is érte. Hazahozták húgomék, aztán észrevettem, hogy világos kijelzőn enyhén pixelhibás a kijelző. Pár nap múlva felvitték a telefont, azonnal elismerték, hogy ez rossz, kicserélik. 1 hét múlva hívták húgomat, hogy lehet érte menni, de a kijelző marad ilyen, mert a Sony márkaszervizben azt mondták, ilyenek a Sony kijelzők (1. kamu). Apu ezt megtudta, felhívta a hivatalos szervizt, ahol természetesen a hibajelenség leírásakor mondták, hogy ez azonnal csere. Viszont nem tudtak semmiféle megkeresésről a Superphone részéről (2. kamu). Mindenesetre apu ígéretet kapott, hogy csütörtökön náluk lesz az új panel, péntekre legkésőbb kész lesz. Apu azért csütörtökön odatelefonált, mire a srác természetesen azt mondta, szombaton lesz biztosra kész, lehet érte menni.
    Mivel Nyíregyházán voltunk húgomékkal, így útba ejtettük estefelé az Allee-t. Első "üzletükbe" srác azt mondta nekünk, nagyon sajnálja, szégyenli magát, de a szervizes srácot elütötte egy autó, nem tudni, hogy most mi van a telefonnal (3. kamu). Mondtuk, a főnökével akarunk beszélni. Egy szinttel felmentünk, és ott várt minket a hülye gyerek. Persze az is makogott össze-vissza, miután pont egy iphone6ost adott el valami baleknak (nehogy garanciáztatnia kelljen szerencsétlennek a jövőben)... A lényeg, hogy ő nem tudott semmiről, de a félórás vitatkozás során a beszélgetésből kiszűrhető volt, hogy dehogynem tud mindenről.
    Nagy ígérgetés után hétfő reggeli hívással ígéretet tett, hogy addigra beszél a szervizessel (mert ugye szervizelés hétvégén nincs. Csak akkor miért ígérték, hogy szombaton már összerakják nekünk a telefont (4. kamu)).
    Na és most jön a csavar... vagyis az előzményeket tekintve nem az. Ma felmentek húgomék, mert hétfőn ígérte a főnök, hogy kedd este kész a telefon. Direkt nem telefonáltak, felmentek. Mondanom sem kell, jött a bullshit a kollégától, hogy nem tudja mi van a hülye gyerekkel, mert 6kor váltania kellett volna (húgomék 8ra mentek fel).

    Most már itthon vannak húgomék, telefon nélkül, többszöri 140 km-es feljárkálásokkal (szerencsére céges autó). Így rengeteg pénzbe van már a telefon, ha nem lenne "ingyenes" a feljárás. Viszont ilyenkor mit lehet tenni? Az asztal felborítása nem segít, attól még a telefon nem lesz ott. Fogy védelmissel fenyegetőzni oké, de a telefon nem lesz ott. Lehet egyáltalán valamilyen szervet odahívni (fogy védelmis), valahogy jelenteni ezt az esetet? Mert jelen pillanatban csak a pénz szórjuk, és a Z2-es mellett még 45ezer is ott van a szerencsétleneknél...

Új hozzászólás Aktív témák