- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
FET-MEN
veterán
Jó cikk
Jó kis masina, pont ideális méret, szép is, minőségi, erős. Nice work SonyIphone 7
-
bakesz23
tag
Szerintem nagyon szép de kicsit drága és a méret is jó, kár érte
[ Szerkesztve ]
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz leslie_smith #97 üzenetére
azok a telefonok,ami már pl.:sgs2 fölött helyezkednek el teljesítményben,azok már fölöslegesek... főleg ha ekkora akksikat pakolnak négy mag,fullhd mellé... ez már vicc...
minek telefonokba ekkora teljesítmény...
inkább akksira kéne gyúrni,nem a magokra,meg a ramra...meg persze optimalizálni kéne...
nem a nulla optimalizáció miatt gyorsabb a 800mhz-n futó iphone 4(s) még néhány mai 4magosnál is...(vagyis még ha gyorsabb is a négy mag,akkor sem valami számottevően )
szánalmas parasztvakítás ez,nem más.... -
FET-MEN
veterán
-
crane75
senior tag
Ha kicsit sarkítva is,de ez majdnem egy "butított" Acro S. Talán a kamera egy hajszállal jobb...talán. Más de ugyanakkora proci, kisebb belső memória,nincs exportáló gomb, kisebb akksi, viszont nagyobb készülékház. A Z után erre is azt tudom mondani: nem cserélem le az Acro S -t.
[ Szerkesztve ]
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
zsirfecske
addikt
nem tudtam kivárni xperia v-t, ezért (is) razr i-t vettem. amiért nem bánom meg: végül mégsem fém a keret(?!) és nincs itthon ez sem t-nél(!). hihetetlen balfasz ez a t-mobile, először kinyírják a motorolát aztán nem veszik be a v-t sem. a mai piac 2 legjobb telefonja, feltéve hogy nem maghajhász tepsifanatikus az ember, és urambocsá' nem a műanyag tucattelefonokra gerjed.
a fentieken túl az akksi itt persze kicsit gyengébb és az android kicsit kevésbé vanilla mint a moto esetén, és nincs exponáló gomb se, de ezek megbocsátható dolgok lennének. főleg hogy 130 az ára, nem pedig 160+ ahogy a korai eurós árak alapján számítani lehetett rá. szóval én is sajnálom szegény xperia v-t, nagyon jó közössége lehetett volna.
[ Szerkesztve ]
-
CharlieDrop
veterán
-
aram01
nagyúr
nem sokat vesztettünk vele
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
georgooo
csendes tag
Ha valakinek van plusszba 130 000 forintja megdobhatna vele mert biztos hogy ilyenre költeném
-
culas25
tag
Az IP 57 konkrétan azt jelenti, hogy 30 percig bírja víz alatt (nem nyomás alatt), tehát ha pl beúszol vele a Balatonba fényképezni párat, és közben párszor a víz alá merül, akkor nem mehet tönkre. Nem biztonságérzetet nyújt az IP 57, nem kényelem, hanem hivatalosan tesztelve van, hogy nem igen is vízbe merítheted. És ha mégis beázik, és nem egyedi hiba, akkor az egész gyártósort dobhatják a kukába.
Ha IP 54 lenne, akkor az valóban csak az eső ellen védne.Mivel az életvédelmi célból szigetelt dolgokat (pl motorok) is IP minősítéssel látják el, így ha egyszer vállalta a Sony, hogy ez a telefon 7-es vízállóságú, akkor azt elég szigorúan betartatják vele.
-
bepken
veterán
válasz vrgkrisztian #103 üzenetére
értem, hogy mire akarsz kilyukadni, de nem tudok egyetérteni Veled. egy iphone esetében eleve teljesen másképpen kell értelmezni azt a 800Mhz-et!
én nem gondolom, hogy ez parasztvakítás. talán inkább csak túlságosan szerteágazó, lehetne egy kicsit egységesebb...így pedig elindulhatna valami optimalizáció féleség de, mint látható, a gyártóknak ez eszük ágában sincs. inkább újabbnál újabb lapkákkal kísérleteznek, ami igazából szerintem nem egy megvetendő dolog╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
.bruszli.
senior tag
válasz monti0222w #110 üzenetére
Nekem mindkettő nagyon szimpatikus,azt hiszem előbb egy Acro S-t intézek,aztán ha picit emberibb ára lesz a V-nek ( és nem nő meg a tenyerem,hogy Z-t vegyek ) akkor valszeg betesztelem ezt is.
Bár sokkal jobb lenne,ha hivatalos forrásból lehetne megvenni,de hát ehhez már sajnos kezdünk hozzászokni......ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
vrgkrisztian
aktív tag
a krait mag sem ér annyit,amennyit...csak antutuban...de az antutu sem ér semmit...csak nyers erőt,aminek kb semmi köze ahhoz,hogy éppen mikor fagy le,vagy mikor fog gyönyörűen belaggolni...
optimalizálni kéne,de hát azzal nem lehetne eladni...sok ember azt sem tudja mi az -
enginev3.0
félisten
Tényleg szép! De nem értem hogy lehet ajánlott ilyen ár mellett...
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
aram01
nagyúr
válasz enginev3.0 #115 üzenetére
ajánlott gyűjteni rá a loveszt
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
KendiAdam
csendes tag
2012 márciusában vettem a 4S-em, függetlenül másodkézből de a készülék még aznapos volt, ergo első napos, és én így megkaptam 140-ért De ez már valóban csak az én szerencsém. Na meg az is tény, hogy az értékrendem szerint ugyan ennyit nem adnék ki androidos telefonért (volt már nekem több is, úgyhogy aki azt érezné, hogy most mindenképp le "köcsögapplefan"-oz, az tegye, de tudjon róla), na ez pedig megint csak az én problémám.
-
-=ZsocC=-
tag
Csak nekem nem életszerű ez a védelem nélküli, egyszerű képernyőzár "csúsztatással" ?
Szívesen megnézném, hogy melyik telefon képes arra, hogy mondjuk egy pinkódos védelem mellett hajlandó kint tartani egy gyorsindítót a kamerához.javíts ki nyugodtan ha tévedek! :)
-
bepken
veterán
garanciát is vállal rá? én csak a Motorola oldalról tudok nyilatkozni: a Defy(+) is megfelel a szabványnak, de garanciát például nem vállalnak beázásra. igaz, ennek teljesen más oka van...konkrétan az, hogy a biztos vízállóság érdekében minden kis "dugónak" a helyén kell lennie. így pedig ugyebár fennáll az úgynevezett "user error" veszélye.
így tehát kétlem, hogy a Sony-nál gyártó sorokat dobálgatnának a kukába pár beázás miatt
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
monti0222w
addikt
válasz vrgkrisztian #114 üzenetére
Amit most írtal sztem elég nagy hülyeség, néz utána ennek!
-
lujo10
aktív tag
Nekem kicsit csúnyácska, (nem)kicsit drága.
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
-
.bruszli.
senior tag
válasz monti0222w #123 üzenetére
Megnéztem,de Acro S nincs egyáltalán,a V meg csak 'előrendelhető' ár nélkül.
Mondjuk vannak érdekes árak,pl az Ion drágább,mint a T....ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
Peterson_
addikt
+1
Ritka szép és nagy tudású...sokaknak simán ez lenne az álomtelefon a mérete miatt is.
De hát ha nem lehet kapni
A 130-at én is sokallom, >100k és best-buy lenne itthon.
No, de sajnos kár is ezen spekulálni...Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
<Adamsky>
nagyúr
A kevesebb néha több. Ez bizony számomra kívánatosabb, mint a parasztvakítós nagy testvér "Z". Mindazonáltal érdekes, hogy ez nem, de a Z elvileg majd kapható lesz itthon.
-
.bruszli.
senior tag
válasz monti0222w #128 üzenetére
Most T van meg P,de nagyon tetszenek ezek a 'strapaSony-k' szóval valami ilyesmi lesz nálam a folytatás.
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
culas25
tag
Hát ha hivatalosan nem forgalmazzák, kétlem, hogy túl könnyű lesz egyáltalán bármilyen garanciát érvényesíteni. Amúgy nem tudom.
Én csak az általános műszaki oldalát tudom az IP minősítés mibenlétének.. Viszont a csatlakozók miatt lehet, hogy valóban nincs rá garancia, bár szerintem meg lehetne azt csinálni úgy is vízállóra, hogy nem dugaszolod el a csatlakozókat, max egyedi típusút kéne kifejleszteni. Bár a jövőt abban látom, hogy nem lesz semmiféle csatlakozó. Tölteni lehet indukciósan, adatátvitelre van 99 féle vezeték nélküli módszer, minden másra ott a master card.Na de visszatérve a témára, ha valós az IP minősítés, akkor bátran lehet vele uszodába menni, ha nem, akkor szerintem nagy botrány lenne belőle. Ha 1 beázik, az pech, ha 5-6 beázik akkor már valószínűleg az összes többi is hibás
-
PearCyp
tag
hú, jó sok hülyeséget olvastam itt a hsz-ek között.
nagyjából emlékszek ezekre:
1. "a sony sok drága készüléket próbál az emberekre sózni"
-ha képben lennél tudnád, hogy ez az xperia modell még nxt, mint a t, go, meg ezek. a z és a zl amik már teljesen mások, új kezelőfelülettel, stb.2. "kétmagos procival 2013ban már nem lehet telefont ráulni"
-wtf? nekem egymagos 1ghz és a mindennapi dolgokra bőven megfelel, sőt így ment a gta 3 gingerbreaden. gta vc simán megy ics alatt is, gta 3 kicsit laggol de játszható, nfs most wanted lag nélkül, szóval nincs sok okom panaszra. ÉS EGYMAGOS.
kétmagos proci bőven elég, szerintem a benchmarkban látszik az ereje.3. "a htc é kellene hogy legyen a 3. hely, mert szépek, meg szép ui"
-a htc-k sem nagy resztések, arról nem is beszélve, hogy a sense egy agyoncsicsázott valami, így a szememben komolytalan. a sony kezelőfelülete letisztult, elegáns, nem csicsás.Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
senior tag
Urak,
én csak a saját Acro S-emről tudok nyilatkozni, de a vízállósága tökéletesen rendben van. Lehet perverz dolog, de én egy fárasztó nap után ejtőzve a kádból szoktam netezni elég sokszor, és már a tudat, hogy nem eshet baja a kicsikének ha belezuhan a vízbe elég nekem.
Az IP57 nagyon-nagyon ritkán kell egy átlag usernek, de akkor szinte bármit megér!
A teló nagyon hibátlan és ha kérhetnék, csakis 1 dolgot, az bizony a Scorpion -> Krait upgrade lenne. Minden más tökéletes ahogyan van az Acro S-en.
A kijelző képe gyönyörű (nekem is volt már AMOLED-es telóm), és komolyan nem értem azokat akik egy telefonnál IPS/OLED őrültek. Vajon ők direkt nem szemből nézik a kijelzőt? Vagy vannak annyira perverzek, hogy többen egy kanapén ülve akarnak filmeket nézni egy ~4"-os telefonon!?
Ha már a kezemben tartom a telefont és kb. 30-40cm-re van tőlem akkor nekem nagyon is logikus, hogy szemből fogom nézni, nem idióta módon, direkt féloldalasan..." I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "
-
bepken
veterán
hidd el, hogy az ilyen kis apróságok miatt, mint egy gumi dugó...plusz a felhasználók indokolatlan "túlbuzgósága" (plusz mondjuk egyéb hardver hiba esetén a szerviz oldaláról történő hibás összeszerelés veszélyéről már nem is beszélve) miatt valószínűleg nem a Motorola az egyetlen, aki nem vállalja be a garanciát beázás esetére.
egyébként biztos vagyok benne, hogy eljön annak is az ideje, amiről Te beszélsz, ráadásul nem is olyan sokára╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
freeknight
őstag
Formaterv számomra kicsit iphone-os
Egyébként szvsz bőven nem ér meg 130-at, ez sima középkategória, csak a 720p-s kijelző emeli ki a tömegből.
Mostanában a Sony egyébként kicsit elszaladt az árazás tekintetében, csak nehogy a HTC sorsára jussanak.
Mondjuk lehet olcsóbb lenne, ha itthon is forgalmaznák. Ez így ebben a formában nem érdemel ajánlott plecsnit, max tetszettet... -
-
bepken
veterán
válasz freeknight #134 üzenetére
igen, valóban...egy csomó egyszerűbb geometriai alakzat nincs még levédetve, szóval lehet tényleg mást kellett volna választaniuk a téglalap helyett...hmm.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
PearCyp
tag
válasz pit stop #135 üzenetére
igen valóban igazad van
azért irtam nxt-nek, mert miután kiadta az usp triót, a kezelőfelület maradt, csak a z-vel cserélik.
és mivel én iylen egyszerű ember vagyok ezért nevezem az s-től a v-ig bezárólag nxt-nek őket.
de tényleg jogos, az a három készülék volt az nxt.a hangnem pedig nem zavar
[ Szerkesztve ]
Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
.bruszli.
senior tag
Hát ez nem tudom honnét jött...melyik 'iphone' ihlette szerinted ezt a modellt ?
Szrintem inkább az ára az,ami iPhone-os......ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
GeryFlash
veterán
Pont akkor kijelző, ami nekem max, van egy pici strapabíróság is, korrekt nem akksi zabáló hardver, bár az akksi lehetne combos, de számomra ez a tökéletes telefon. Semmi esély rá, hogy itthon is meg lehessen venni ? Amúgy mi az, hogy az öt legnagyobb gyártó mögé, (megfizethető) minőségben az első, eladásokban meg nem a 3.? vagy még a BB meg a nokia lenyomja eladásokban?
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Rusi
senior tag
Iiiigen, valóban középkategóriás... Az ötsávos LTE, a 13 megapixeles kamera, 16 GB belső tár bővítéssel, négymagosokat alázó S4 proci, IP57 mind-mind szimpla kis középkategória.
GeryFlash:
Az okostelefon eladásokban harmadik helyen vannak, de globális szinten, mint mobiltelefonokat gyártó cég, a Sony jelenleg nincs az öt legnagyobb között (korábban voltak már ott a Sony Ericsson időkben).
[ Szerkesztve ]
Mobilaréna (2010-2017)
-
Peterson_
addikt
"Formaterv számomra kicsit iphone-os"
-Van baj....Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
freeknight
őstag
Az, hogy benchmark porgramok szerint alázza, semmit sem jelent. Kétmagos proci + 1 giga ram, ez bizony csak középkategória. Egyébként az LTE felett valóban elsiklottam, ez tényleg dob valamit az értéken, de a tesztben csak 8 giga háttértárat említetek.
Ettől függetlenül akárhogy magyarázzuk, ez nem ér meg 130 ezret, pont.Az iphone utánérzés teljesen szubjektív, nekem a 2. oldal első képén nagyon hasonlít. De úgy látom egyedül vagyok a véleményemmel .
-
kocka88
tag
Nekem se tetszik, ennyiért már sokkal erősebb telefont kapni.
[ Szerkesztve ]
|iPhone 15 Pro Max | Samsung Galaxy S21 Ultra | Apple watch Ultra II | Airpods pro II
-
darvinya
titán
válasz freeknight #142 üzenetére
Magra gyúrni tiszta ciki.
Jó hogy nem mondod Gránát Almát pakoljanak a teloba, mert abban min. 1500 Mag van.
iPhone.
Beszükült a látásod ideje szemészhez menni.
Nem tagadom nekem is nehezemre eset belátni, hogy ideje a szemüveg a vaksiságom miatt.130-ért mit kapsz?
PET palackot? És Tetű lassú Exynos-t?.
Hát az nem győzött meg, és ez nem becsmárkra mondom.
Hanem a használatra.Inkább kiadok ezért 130-at, mint azért 20-at.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
bepken
veterán
na akkor kérlek sorold!...milyen hasonlóságot látsz a két készülék között?
szerintem: teljesen máshogy helyezkednek el a gombok, (bár a képen nem, de) teljesen másak a méretek is, csak hogy a legszembetűnőbb dolgokat mondjam...
ja...hogy tényleg más, még le nem védetett geometriai alakzatot kellett volna választani? pl a trapéz vagy a háromszög forma még biztosan nincs levédve╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
pezs89
tag
Álláspontod szerint akkor a nexus 10 tab is kétmagos, ergó -> középkategória. Seems legit.
-
oliverhr
csendes tag
67 ezerért vettem új One S-t tegnap, majdnem ugyanezzel a hw-el (ha nem jobbal), garival.
-
darvinya
titán
válasz oliverhr #147 üzenetére
Biztos vagy te abban.
OneS [link]
röviden:
-nincs SD slot
-fix 16Gb tár ami valójában 10.5Gb
-Qualcomm MSM8290 Snapdragon
CPU Dual-core 1.5 GHz Krait
-8Mp kamera
-sAmoled 256ppi
-HSPA+
-IP?Xperia V [link]
röviden:
-SD up to 32Gb
-8Gb belső
-Qualcomm MSM8960 Snapdragon
CPU Dual-core 1.5 GHz Krait
-13Mp kamera
-TFT 342ppi
-HSPA+ és LTE
-IP57Akkor miben is jobb?
Én még ennyit sem adnék érte a OneS-ért.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest