- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Az, hogy benchmark porgramok szerint alázza, semmit sem jelent. Kétmagos proci + 1 giga ram, ez bizony csak középkategória. Egyébként az LTE felett valóban elsiklottam, ez tényleg dob valamit az értéken, de a tesztben csak 8 giga háttértárat említetek.
Ettől függetlenül akárhogy magyarázzuk, ez nem ér meg 130 ezret, pont.Az iphone utánérzés teljesen szubjektív, nekem a 2. oldal első képén nagyon hasonlít. De úgy látom egyedül vagyok a véleményemmel .
-
petymeg
addikt
Ez megnyugtatóan hangzik. Egy másik fórumban ír az egyik user a wifi vevő problémájáról, hogy nem valami erős, meg nem mindig lehet kikapcsolni. Az általatok tesztelt példánynál volt valami hasonló?
Az ilyen kiskerek, mint az XXL GSM vagy a PartNero GSM (ezeknél néztem ki) hogyan-honnan szerzi be a telefonokat és hogyan kezelik a garanciális hibákat? Hol szervizelik ezeket a hivatalosan nem is forgalmazott telefonokat? Nektek -gondolom- van ilyesmiben tapasztalat. Javasoljátok az ilyen beszerzési forrásokat?Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest