- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
Elkészültem a módosított első hsz-nek szánt irományommal. Megtennétek hogy átolvassátok, így remélhetőleg hiba mentesen bekerülhet a helyére. Itt található a próba topic-ban: [link]
Akár privátban is jöhetnek észrevételek. Előre is köszi annak, aki veszi a fáradtságot! -
godzsy2
senior tag
Másnál is előjön vodás ICS alatt repülőgép módban, hogy a launcherre kitett Gyorsbeállítosknál, ha rányomok a kisrepülőre, akkor egyúttal bekapcsolódik a wifi is? (A mellett, hogy visszakapcsolja a telefont is.)
-
confuser
senior tag
válasz freemanone #3851 üzenetére
Amit az original első hsz-ből vettél, abban is ejtettem sajnos egy kis hibát. Ha már frissül az egész, akkor ez se maradjon benne:
"Hiányosságok" blokknál a legalsó programnév helyesen: Illumination Bar NotificationEgy másik frissíteni való az "Előforduló hibák" blokknál, hogy a hálózatdobálásra megvan a pontos megoldás (router-t b/g/n-ről b/g-re állítani).
Plusz ugyanehhez a blokkhoz kéne egy figyelemfelhívó szöveg, hogy a hibák egy részét okozhatja az, ha a frissítés gyári visszaállítás nélkül lett végrehajtva.
Ha ezek után még érzel magadban némi erőt, tisztába kéne tenni a factory reset / hard reset / gyári adatok visszaállítás / beállítások visszaállítása keveredést a teljes hszben, mert már összevissza lettek hívva, és egy átlag user nem tudja mi melyik. Célszerű lenne a két magyar megnevezésnél maradni. A CWM kezelésnél a "wipe-os" rész maradhat angol, hiszen az a CWM-ben is így található meg, és tudtommal nincs benne magyar nyelv.
Egyébként így már elég összeszedett lesz az első hsz, köszönjük a munkádat.
ui.: ismét a saját írásomat fikázom, de az előforduló hibáknál a gyors merülésnél a nyilak azt jelentik, hogy "ha nem javul a helyzet, akkor a következő lépés:". Ezt nem sikerült valami egyértelműen leírnom, ha módosítod, megköszönöm.
-
nbukta77
addikt
Cm9- rol valakinek tapasztalata? alpha 3 van mar fent valakinek?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
janos1994
csendes tag
Sziasztok!
Aki vásárolt mán innen gsmplaza.Tud segíteni Sony Xperia U ST25i Black-White + MAGYAR NYELV + TARTOZÉKOK.Igaz itt csak a kupak fehér a telefon az egész fekete jól értelmezem? Még fügetlen e telefon?
-
air
nagyúr
válasz FET-MEN #3856 üzenetére
A JB update-et honnan veszed? Többször kitárgyaltuk, hogy nagy valószínűséggel nem lesz. Szerintem a CM10 lehet a maximum erre a telefonra, de erősen valószínű, hogy csak a nyitott BL-esek fogják tudni élvezni. Ők is talán 3-4 hónappal azután, hogy az ilyen SoC-cal rendelkező telefonra kijött a hivatalos JB.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
#TOTTI
őstag
Pedig valami frissítés vagy javítás jó lenne, mert az autós hibakód kiolvasó jól megy S2-n 2.3.7-el, Defy-n 2.3.6-al X8-on 2.1-el de ezen a Sony-n sajnos eldobálja a Bluetooth jelet, így használhatatlan, pedig nekem folyamatosan monitorozza az autót. Úgy láttam, hogy ez szinte minden ICS rendszeren probléma!? Használtok bluetooth-os, eszközöket ami nem hang alapú? Első problémám az ICS-el. X8 viszont előkészületekben kb. ötöd olyan sebességgel dolgozik szóval most éreztem a kontrasztot mennyivel jobb egy U.
-
air
nagyúr
válasz FET-MEN #3860 üzenetére
Rosszul tudod. U-ra a JB frissítést nem erősítették meg.
Ez az egész azért érdekes, mert a J jóval gyengébb hw-ben mint az U, és az megkapja a JB, az U pedig nem.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
FET-MEN
veterán
hát hallod ezen most kiakadtam. úgytudtam megkapja ez is 2013 q1-be. Ez NXT series és nincs megerősítve? ics vel kelett volna kiadni és JB-nek kellene alapnak lennie frissítésnél. tavalyi vonalat nem erősítik.. meg az ilyen bakik: J, miro, tipo-t első generációs snapdragonnal kiadni míg tavaly s2 volt mindegyikben
Iphone 7
-
#TOTTI
őstag
Valaki használ esetleg bármilyen bluetooth-os kütyüt pl. egeret, billentyűzetet, hangszórót?! Nekem folyamatosan meg-megszakad a kapcsolat?! Valaki tapasztalt ilyet, vagy tereljem újra a rendszerem?!
-
leslie_smith
aktív tag
Le tudná valaki írni a kernel pontos számát?Fontos lenne!
A mobilarena nem kötelező,de "ajánlott". | Xiaomi Redmi 4X
-
confuser
senior tag
válasz leslie_smith #3874 üzenetére
3.0.8+ BuildUser@BuildHost #1 SMP PREEMPT Mon Sep 10 16:04:56 2012
-
Jimmy66
senior tag
válasz leslie_smith #3874 üzenetére
2.6.35.7+
BuildUser@BuildHost #1 -
godzsy2
senior tag
kezdjük el bombázni a sony facebook oldalát és egyéb helyeket, ahol a JB frissítésről szoktak tájékoztatást adni, hátha megunják és a "nagy nyomás"-ra megcsinálják nekünk is.
Ha a J-re lesz JB és gyengébb a hardvere, akkor simán elfutna az U-n is. Itt az játszhat közre, hogy lehet hogy a telefonokra csak egy hivatalos frissítést adhatnak ki, s mivel az U GB-vel jött ki a JB már két lépcsőfok lenne. Ha esetleg más telóra volt 2 hivatalos is, az nem azért volt mert prémium kategóriás készülék?
Nem jár ez egyébként valami plusz többletköltséggel a Google felé, ha új verziót akarnak rátenni?[ Szerkesztve ]
-
-
magicbox
senior tag
válasz FET-MEN #3865 üzenetére
Ugyanaz? Max. a processzor... Ég és föld a 2 telefon.
Én is visszatettem GB-t az U-ra. És roppant meglepő dolgot vettem észre, ugyanazokkal a programokkal közel 70 MB-al átlag több a szabad memória mint ICS-en. Ennyire egyszerű miért laggolt ICS-en és miért jó GB-n.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
mrlujoak
veterán
...és?!
Ott a listában, vagy sem?!
Egészen addig, amíg tényként nem közli a gyártó, hogy mi lesz, ne kezeljük tényként!
TE azt teszed, holott sem megerősítést, sem cáfolatot nem kaptt még sem a U, sem a sola.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
hurrikan
addikt
A SonyMobile Webshopban nagyon jó áron van az U!
64ezer jelenleg. De 15ezer forintos SmartHeadset jár hozzá. Tehát ha úgy nézzük a telefont 50ezerért kapjuk.
+jár hozzá tok, fólia is. Na meg a két év teljes körű gyártói garancia sem elhanyagolható.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
magicbox
senior tag
GB-n az automata fényerőt működésre lehet vhogy bírni? Teljesen mindegy mit csinálok nem szabályoz normálisan.
iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
air
nagyúr
válasz mrlujoak #3882 üzenetére
Szerintem egyértelmű. Az SL nem önálló termék, csak egy variáns (99%-ban megegyezik az S-sel). Ha az S (ami egyébként még GB-vel jött ki) megkapja a JB-t, akkor az SL is. Mivel a JB az S-nek már a második főverzió frissítése lesz, az SL-nek pedig az első.
Az U teljesen más tészta. Majdnem 100%-ban eltérő specifikáció.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
confuser
senior tag
válasz magicbox #3885 üzenetére
Ha leveszed max-ról a fényerőt, és be van pipálva az automata fényerő szabályozás, elvileg látható a működése. Egyébként is, csak kevésbé. ICS-n állítólag jobban látható, valamit javítottak rajta, de ha egyszer visszaraktad a GB-t, élj vele együtt
Szerk.: A háttérvilágítást szabályozó widget is bekavarhat, azt is próbáld nyomkodni (ne legyen maxon).
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz mrlujoak #3882 üzenetére
"...ne kezeljük tényként! TE azt teszed,..."
Mond már meg, miért vagy ennyire agresszív, ahelyett hogy elolvasnád, hogy mit írtam!!
Azt írtam, hogy "nagy valószínűséggel nem lesz". Ez nem tényként való beállítás. Majd amikor FET-MEN tényként közölte, hogy "a Sony frissíti JB-re az U-t", akkor azt írtam, hogy ez még nem lett megerősítve.
Ne engem támadj! Hanem, tanulj meg szöveget értelmezni!Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
mrlujoak
veterán
"A többi NXT megkapja, csak az U nem."
Valóban azt írtad?
Kértelek. Ne kezeld tényként azt, amiről sem hivatalos cáfolat, sem hivatalos megerősítés nincs.
Pláne, hogy a 4 NXT-ből 2 nincs a listán...
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
-
freemanone
addikt
Arról, hogy a U kap-e JB-t avagy sem, mrlujoak-al kell, hogy egyet értsek, mivel a 2011-es modelleknél a Play sem kapott frisstést, pedig gyári beta kiadás volt belőle, amit az XDA-s srácok be is fejeztek és nagyon jó kis ROM lett belőle. Nem akadnak a játékok, mint ahogy a gyártó panaszkodott rá. Majd ha a Sony elkészül vele onnantól tény, addig pedig max remény van, hogy lesz rá.
[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
Nem volt célom a nyerés.
Itt a fórumban a pontos, vagy inkább a nem téves tájékoztatás a cél. Ezért tűnhet pár embernek ez okoskodásnak, holott nem az.
Sajnos látni, hogy terjed, mint futótűz a rossz pletyka.De, hogy ON is legyek, itt egy rövid kis videó az Xperia U nedves kijelzős kezelhetőségéről.
Ősz lévén egy kisebb záporban, vagy hóesésben is fel lehet venni a telefont, nem bolondul meg olyan könnyen, mint az átlag kapacitív kijelzők...Figyelem! A U nem víz és cseppálló, negyobb mennyiségű víz károsíthatja a telefont, és elveszhet a garancia!
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
hurrikan
addikt
válasz freemanone #3894 üzenetére
Az más.
Egy nagyon speciális modell ami az U-ra koránt sem igaz.
A gond pedig a PS Certifikációs, Xperia PLAY only játékokkal van (és azóta is van) nem a hagyományosakkal.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
freemanone
addikt
válasz hurrikan #3896 üzenetére
Ettől függetlenül késleltetve kiadhatták volna, de mégsem tették és ugye a beta verzió után nem kis port kavart, amikor visszavonták az ICS frisstést. Ezek után nem látom, miért ne tehetnék meg bármely modellnél akárcsak marketing indokokkal?
(#3895) mrlujoak: nagyon jó lett a kijelzője ilyen szempontból! Irigykedek is rá! Az enyém már erősen izzadt kéztől is teljesen megbolondul sajna... asszony U-ja viszont nagyon minimálisat téved csak!
[ Szerkesztve ]
-
confuser
senior tag
válasz freemanone #3897 üzenetére
Én nem vagyok teljesen megelégedve a kijelzőjével :/
A sarkokban nehezen tudok pontosan érinteni (vagy hogy egyáltalán érzékelje az érintés), bár lehet hogy az én ujjaim túl vastagok. Persze az előző telefonom rezisztív kijelzőjéhez képest ez még mindig egy álom.
-
freemanone
addikt
Frissült az első hozzászólás! Köszönöm a segítséget confuser-nek és mindeki másnak is!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- OpenWRT topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- SörcsaPH!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest