- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoLey-v
addikt
válasz Jimmy66 #4954 üzenetére
Nemtudom próbálgatom frissíteni is Törökszentmiklós-t,Martfű-t Rákoczifalvát is talált csak Abonyt nem
Shara: Nemtetszett a 4-es meg a 2.3.7-ben egyszerűbb volt a használata és fürgébb
[ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
dorinaa
csendes tag
Nekem olyan gondom lenne a 2 hónapos fehér xperia u-val hogy az a levehető alja elől elkezdett bepöttyöződni (a fehéret hagytam rajta). Ilyen szürkés kis apró pöttyök. Nem mondom hogy nagyon feltűnő mert csak közelről látni, de ha a kezembe van mindig szembetűnik és idegesít! Találkozott már valaki ilyen problémával? Hogyan szedhetném le? se radír se szappanos víz nem hozta le és acetonnal nem merek nekivágni.
-
godzsy2
senior tag
Sziasztok!
az ikon pack-ot hova telepíti a telefon? Leszedtem a WidgetLocker LockerScreen-t és tudja használni az ADW ikonpakját, de ha rányomok a programban, akkor nem hozza fel a listába. Manuálisan is lehet fájlokat hozzáadni, megkeresném a telón egyesével, de nem tudom hol keressem. Ötlet?
-
cledi
csendes tag
Sziasztok!
Előre is bocsánat, ha már korábban volt szó hasonló problémáról vagy nem ide kellene írnom...:S
De remélem valaki tud segíteni a problémámban:
Amióta frissítettem a telefon szoftverjét 4.0.4-re (hivatalos frissítésre), azóta naponta lefagy és hihetetlenül lassú lett az U-m! :S
Egy szimpla hívásfogadás közben is képes lefagyni, nemhogy egy facebook vagy gmail alkalmazás használatakor:S
Nem tudom h mi lehet ennek az oka, hiszen erre a telefontípusra is kiadták a frissítést...
Valami ötlet, tanács?
Előre is köszönöm szépen az esetleges válaszokat, ötleteket! -
csacsi67
addikt
válasz freemanone #4913 üzenetére
Ezt láttad már vagy már használod is?[link]
-
tibee77
őstag
Az lehetseges hogy az en csomagombol megsproltak a 2 kijelzovedo foliat es a bor torlokendot?boltban vettem t-bacsinal, mikozben asszony neten rendelte ugyancsak t-bacsitol es neki ezek benne voltak.ezeket egyszeruen nem pakoljak minden dobozba bele vagy csak az enyembol felejtettek ki? x(
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
KissP
tag
Szeptember környékén jutottam az U-hoz. Előtte egy x8-am volt. Végre azt tudtam mondani, itt egy telefon ami már használható telefonnak is. Egyszerű, gyors és méreteiben is használható. Ekkor 2.3.7-es android volt rajta. Mióta ICS-van azóta visszavontam a véleményem. A szárnyaló, villámgyors sebesség visszaszelídült. Használható így is. Nem idegesítően lassú, csak épp annyira, hogy messze alulmarad egy használható jó telefonnal szemben.
Vártam, hogy biztosan jön majd valami frissítés amivel orvosolják ezt az nyilvánvaló baklövést. Mert azért nem mindegy a sebességkülönbség használati értékben. De nem jön semmi.
Tud valaki információt arról, hogy jöhet-e valami gyorsító frissítés?
Vagy érdemes valamilyen módon visszarakni a korábbi gyors verziót?p
-
Hutiii
csendes tag
Sziasztok!
Az U képes lejátszani gördülékenyen az 1080p-s videókat? -
LaciGSM
aktív tag
Üdv. Segítséget szeretnék kérni!
Kérem írjon rám privátban aki vágja az U-t és a kisebb-nagyobb módosításait!
nagyon fontos lenne!https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
freemanone
addikt
ugyanaz a bele mint a P-nek, és ott ezt nagyon hirdetik, szóval igen. Annyi különbség van h a U 512rammal van szerelve, ez talán beleszólhat, ha sok app fut a háttérben és alacsony a szabad memória, de elméletben bírnia kell.
(#4985) velekeio: mit jelent h lelőtték...?
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz freemanone #4986 üzenetére
Gondolom kitiltották az IMEI-jét a hálózatról.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
LaciGSM
aktív tag
válasz freemanone #4986 üzenetére
Pontosan azt jelenti, hogy a kedves eladó elfelejtette velem közölni vásárláskor, hogy ezt bizony nem fogják fizetni!
És ma délelőtt megszűnt rajta a hálózat!feladok egy hirdetést, vagy eladom alkatrésznek, vagy keresek egy töröttet jó panellal!
https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
törölt tag
sziasztok!
Ma kaptam meg a futártól a xperia u telefont de nem kaptam hozzá kijelzővédő fóliát.Hol tudnék olcsón venni hozzá jó minöségüt vagy nem fontos nem karcolodik a üveg?
-
Chris Kiki
senior tag
Ha rootolt a telefonod, ez segíthet:
1, /system mappa
2, build.prop fájlt megnyitod szövegszerkesztőben
3, dalvik.vm.heapgrowthlimit értékét átírod 42-re
4, dalvik.vm.heapsize értékét átírod 42-re
5, elmented a fájlt (előtte csinálj biztonsági mentést az eredetiről)
6, /data/dalvik-cache mappából mindent kitörölsz
7, újraindítod a telefont.Cache ürítése után hibajelzéseket fogsz kapni, ne ijedj meg, ez a normális.
Újraindítás után molyolni fog a telefon egy darabig (látszik ahogy számol), amíg a cache-t újra nem építi.Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
törölt tag
nézelödötem de mindenhol drágák utánvételel kéne nekem
-
-
FoLey-v
addikt
Az első az tudom,hogy android 4-re frissít a 2. azis 4-re frissít? nemfogom frissíteni csak megkérdezzem tőletek
[ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest