Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chab7

    addikt

    válasz l.skywalker #5939 üzenetére

    "Én is túléltem a 80-90-es éveket térdvédő és csuklódévdő nélkül, ez is élje túl ezt az 1 évet." + amire a hasonlat szól a tokkal: Nagyon egyre gondolunk :)

    Amúgy én is kb ebből az elgondolásból használom úgy ahogy azt az isten gyártó megteremtette a készüléket. (A tokokat meg mint tartozékok jó nagy árréssel vegye csak aki félti). De nem mondom ám hogy mindenkinek így kell tennie, mert dehogy is. Az a fórumtárs, akinek a Defy-e megsínylette a melóhelyen tok/fólia nélkül, az ugye erre igenis tegyen (kettőt is akár, mert kb annyival kevésbé strapabíró ahogy látom).

    Lényeg a lényeg, nekem is a Defy az első amit továbbértékesítettem, de az bírta is olyan jól, és van is olyan állapotban, hogy megérte (remélem) mindkettőnknek az üzlet.
    Mások vagyunk, más igényekkel, életkörülményekkel és emiatt minden nem lehet mindenkire örökérvényű. De az szent igaz, hogy aki olyan megbecsüléssel és olyan hétköznapi körülmények között használja a telefonját mint én annak nem nagyon lesz oka hogy fóli a vagy tok legyen rajta (nem hogy a Defy-n de az SP-n sem).
    Az extrém körülményekre - biciklisták a döcögős úton, vagy fémipari dolgozóknak meg kifejezetten kötelező a védőfelszerelés.

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Új hozzászólás Aktív témák