Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • belavagyokbp

    aktív tag

    Sziasztok!

    Én is friss Sola tulajdonos vagyok és akárcsak Bepken, én is Defy+ról váltok. Az első ami feltűnt ebben a fórumban, hogy nincs első (vagy most már nulladik) HSZ. Nem kéne írnunk egyet?
    3 napja van meg a telefon, egyelőre még nem romoltam rajta semmit, gyári ICS van rajta, rootolva, CWM touch menüvel, így vettem.
    Viszont a bootloadere nem nyitható ("allow to unlock bootloader: NO"). Van erre valami megoldás, vagy bele kell törődnöm? Jól értem, hogy így nem tudok kernelt cserélni, így nem tudok CM9-et telepíteni? Vagy elmegy az gyári kernellel is (defy+nál azért ez meg volt oldva :D)?
    A másik, hogy Win8 alá az istenért se tudom feltepíteni a flashtoolhoz a drivereket. Használ valaki 64bites win8-at rajtam kívül? Emiatt nem szeretnék egy belakott rendszert visszafrissíteni win7re...

    És még egy kérdés: miért mondja mindenki erre a gyári ICS-re, hogy sz*r? :D Defy+on a gyári GB nem ment ilyen simán, Next Launcher-el pedig még gyorsabb. Haverom Optimus Black-jén a gyári ICS mindenhol akadt, használhatatlan volt, azért ez ahhoz képest sokkal jobb. Nekem is akad egy kicsit a beállítások menü, de még mindig simább, mint amilyen gyári ICS-ket eddig láttam, ezért nem értem, hogy miért olvasom mindenhol ezt...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák