Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • haly

    őstag

    válasz Grave_444 #1735 üzenetére

    Ha jól tudom azért ennyire nem fenékig tejfel a dolog, mivel a belső tárat meghaladó nagyságú programot fel sem tudsz tenni rá nemde? Az elején, mikor megvettem a telefont, akkor olvasgattam ez után, de megmondom őszintén én elvagyok a 2gb-al progik terén, persze képek, videók, zenék szigorúan mennek az SD kártyára, és azt sem mondom, hogy nem lehetne nagyobb, mert ha pakolok rá egy-két játékot még, akkor feljön 75%-os üzenet, de a másfél gigás játékok meg annyira nem vonzzanak, hogy emiatt nekiálljak szórakozni. Ara ott a gép. Ha már itt vagyunk, én eddig VGA-ban három, azaz inkább csak két kártyát tuningoltam. Volt egy régi GS8600-am, amire az alapórajel majdnem felét még rátuszkoltam, szinte semmit nem hozott (ha jól emlékszem körülbelül 5 fps volt az átlag, amit elértem). Kondik el is pukkantak rajta, bár azt nem tudom, hogy ehhez mennyi köze volt, mert feszültséget egyáltalán nem emeltem. Ha valamilyen játék nem megy, akadozik, zavaróan kevés FPS van, akkor azt tuninggal nem fogod megoldani. Maximum megnyugszik a kis lelke az embernek, hogy na, azért mégis megpróbáltuk, aztán 1 hónapon belül új kártyát vásárol. 4850-et is megpróbáltam tuningolni, ott nagyon kicsit tudtam alapfeszen, szóval említésre sem érdemes. Mostani kártyát, de főleg a 7850-et istenítették a tuninggal, be is dőltem neki (bár nem hiszem, hogy ennek ellenére más kártyát vettem volna). Kipróbáltam, nem valami arany darab az enyém. 1175-ig megy alapfeszen, 1200-at megpróbáltam, azzal bírta egy darabig, de egy idő után fagy. Ha azt nézzük, hogy 20%-os órajel emelkedés van, és gyakorlatilag észrevehetetlen, akkor úgy gondolom levonható a tanulság. Nincs sok értelme. Megint elmondom, az ember lelkét megnyugtatja, meg lehet vele nyomulni topikokban, e-péniszt méregetni.
    Konkrét screenshotjaim vannak, minimum fps-ben 2-3 FPrS a növekedés, maximumban picit több, 7. Nabumm. 30 vagy 37 FPS? Videokártyát teljesen feleslegesnek tartom gyilkolni. Procival már más tészta, de ott sem kell csodákat várni. Sokat szórakoztam ezekkel, hidd el. Ha gondolod akár vissza is kereshetsz i5 topikban, rengeteget olvastam, illetve írtam is oda.
    A konklúzió továbbra is az, hogy ha valami kevés, gyenge, akkor nagyobbat, erősebbet vesz az ember. Nem mondom, hogy nem lehet ilyen ügyeskedéssel eredményt elérni, de közel sem annyit, mint amennyit egy új készülékkel, alkatrésszel elérnél, stabilitásról már nem is beszélve, de ezt is meg lehet oldani. Ez csak az én véleményem, ne köpjön le senki érte, de biztos vagyok benne, hogy nem vagyok vele egyedül.

Új hozzászólás Aktív témák