- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
..:: Sony Xperia M ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt112
tag
válasz oszkarfincs #1850 üzenetére
Nekem az M2 túl nagy batár.
Az M tetszik a legjobban csak a GPS-t lenne jó tudni hogy, most ez mindegyiken rossz vagy csak gyakrabban előfordulnak hibás darabok belőle.
Az L csak az M hibái (kekes kijelző, GPS???) miatt jött képbe nálam, de hát azzal is vannak gondok meg nem is tetszik annyira... -
törölt tag
válasz eclipse006 #1852 üzenetére
Nem értem miért olyan kevés a ram neked. Lehet egy susal való újra húzás segítene.
Zsolt112 Kékes kijelző már nincs jelen.
[ Szerkesztve ]
-
thefreeman
aktív tag
Nálam működik a GPS a Google navigációval is és a 3 betűs programmal is elég hamar talál jelet és nem szokta elveszíteni. A Strava alkalmazással is működik.
-
addikt
Nekem is működik 3 betűs navigátorral. Igaz volt olyan, hogy vezetés közben eldobta a jelet egy-két másodpercre.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
kutga
nagyúr
Sajnálom, mert egyébként korrekt készülék.
A hárombetűs Navi meg hivatalosan nincs droidra, úgyhogy ez sem igazi megoldás.
Let the Zone take me if I am.
-
törölt tag
Hardvernek simán bírni kell! Valószínű,hogy a sony szoftveres részelege cseszett el valamit. Szinte mindegyik készülékénél van valamilyen hiba.
Amit vagy javítanak vagy nem xperia p hivás bug és xperia go sensor bug. Javítás már nuku és még sorolhatnám. Nem régi xperia L,xperia sp hibáiról már neis beszéljünk. Ha akarták volna javítani a hibát már rég megtehették volna,......
Sony párti vagyok de ez nekem se tetszik amit csinálnak.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Androidra is van hivatalos! iGO primo israel
Csak ezzel nem nagyon tudunk itthon mit kezdeni.A napokban frissült újra a Album képnézegető alkalmazás, kellemes meglepődésben volt részem, most már ő is tud animált gif fájlt megnyitni.
Egyébként ez a funkció a "butafon" típusú készüléken a világ legtermészetesebb dolga volt.[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Alex_
tag
ezt a rootot próbálta valaki?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2696259
duallal nem nagyon merek nekiesni. -
Alex_
tag
semmi bajom nincs a dual simes m-mel, viszont a gps-t nem szoktam használni, van külön autós gps ami azért mérföldekkel jobb mint egy telós, de ahogy itt írtátok, csak megnéztem, s hirtelen össze raktunk az ablakba pár telefont a cégnél, a huawei y200 tól kezdve s galaxy ace3, s3,s4, sony go, j, m, sp, lenovo ig minden. s minden teló jelet talált amikor az m még nem. ( a sony j, sem volt acélos), s volt már ilyen telóm ahol ez egyszerűen orvosolható volt a gps adatok átírásával, hogy hol keresse a műholdakat. ez viszont a system etc ben van, amihez csak rootolt telóval lehet hozzáférni.
érdekes, hogy a gps statusz, és a speedview hamar lát műholdakat, hja és másodszorra, már gyorsabb. nagyon nem értem, ezért jó lenne a gps configot is esetleg... nem tudom. -
kutga
nagyúr
Ezt és a gyatra kamerát leszámítva nekem sincs komoly bajom a telóval. Viszont egy dolog hogy a gps nem talál jelet, de a navi alkalmazás még fagy is pár perc után.
Én szeretem ha egy eszközömben van meg minden olyan funkció amire szükségem van. Rendben van, hogy egy autós gps jobb, de nem akarok még egy eszközt magammal cipelni, de végül lehet ez marad. Hét vége felé még kipróbálom a Nokia-féle navit is, kíváncsi vagyok az hogyan válik be.
Mindenesetre az hogy a gps gyakorlatilag használhatatlan az M-ben, számomra elfogadhatatlan egy anno 70k-s készüléktől.
-
Alex_
tag
válasz rocsaba #1877 üzenetére
hát én gyorsnak nem mondanám, de érdekes, hogy hektikus néha nem olyan lassú hárombetűs , sygic, nagyjából mindegy. olyan mintha nem lenne elég 3 műhold, mert amikor a gps statusz már többet lát rendesen, a navigáció még keres. bár ugye nem elég látni csatlakozni is kell hozzá.
-
kutga
nagyúr
Nekem teljesen mindegy mi fagyasztotta le, ha nem megy amikor szükség lenne rá.
A Sygic fagyás szvsz biztosan valami szoftveres gubanc, de sok mindent nem tehetek ellene, reinstall/restart már megvolt, mást nem tudok csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Alex_
tag
"Nekem teljesen mindegy mi fagyasztotta le, ha nem megy amikor szükség lenne rá. "
teljesen jogos.
néha nekem is eszembe jut, hogy oké, hogy egyre több mindenre alkalmas egy "okos" telefon, csak lassan az alapvető hívási funkciók kárára is megy. ha már úgy gondolunk a telefonra, mint egy pc-re, akkor egy "rossz" vagy rosszul megírt program tönkrevághatja a teljes rendszer működését. kíváncsi vagyok a nokiával mi lesz a véleményed, van kollégáknál is, s szidják mert zárt, és egy levélben csatolt dat fájlt sem lehet megnyitni, de ami működik az stabil. -
xperiaMate
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy M-et, és lenne pár kérdésem, ami számomra nagyon nem egyértelmű (Bocs, ha már volt róluk szó.):
Az normális, hogy ha a foglalt és szabad RAM-ot összeadom, akkor olyan 800MB körül jön ki? Láttam itt hasonló eredményű PrintScrn-eket, szóval ez miért van?
A gyári McAfee az csak demo, vagy teljes (Még nem volt időm cserélni hozzá SIM-et, úgyhogy kipróbálni nem tudtam még) + van szükségem egyáltalán víruskeresőre/figyelőre ?
Ha frissítek 4.3-ra, akkor vissza tudom még rakni a gyári op-rendszert mindenféle buherálás nélkül? + Ha nem igazán állítgattam még rajta semmit, akkor felesleges a biztonsági mentés is, ugye?Előre is köszi a segítséget
-
törölt tag
Ideje volt már ,hogy jöjjön a update 2 [link]
-
kutga
nagyúr
válasz xperiaMate #1885 üzenetére
Szvsz a GPU az, ami elvesz a RAMból, amúgy ha rám hallgatsz, nem figyeled, hadd oldja meg az OS, nem lassú készülék az M, több feladattal is megbirkózik.
McAffeet én kukáztam, vírusirtót, tűzfalat nem használok, minek.
Donwgrade szvsz root nélkül nem oldható meg, szóval kell a buhera. Biztonsági mentést én sosem csináltam, kb 5 perc alatt belakható a telefon, kontaktok, emailek úgyis google fiókban vannak, képek, dokumentumok sd kártyán, alkalmazások a play áruházból újratelepíthetőek.
-
addikt
válasz #38464487 #1886 üzenetére
Helyesen a Sony Xperia M Android 4.3 Jelly Bean 02. szoftver verziója. Frissítés volt már több is.
Nagy angol tudásommal én úgy értelmezem, hogy feltűnt egy listán a Xperia M build number 15.4.A.1.9 frissítés lehetősége. A blog írója majd értesíti az érdeklődőket, ha elérhető az új frissítés.
Van egy sanda gyanúm, hogy a "nagy" T nem igen fogja ez izgatni. Valószínű, hogy a szolgáltató függetlenen lesz elérhető. Ne legyen igazam, ill. hasznos frissítések legyenek rajta!-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
válasz xperiaMate #1885 üzenetére
Ha nem frissítetted meg a készüléket, ill. fontos a rendszergazda jogosultság (ROOT), akkor ne is tedd meg!
Ugyan is JB-re nincs egyszerű rootolási lehetőség.
Buherálás nélkül nem lehet visszafelé szoftvert telepíteni.
Ha tudatosan és biztonságosan használod a készüléket, akkor minimális a biztonsági kockázat, de egyre több rémisztő hír járja be az androidra írt kártékony alkalmazásokról.
Ezért neked kell dönteni, hogy használsz-e vírus figyelőt.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
cris78
őstag
Sziasztok!
Januárban vettünk asszonynak egy M-et. Mostanában olyan csinál neki, ha rányom valamire akkor csak kattog, de nem lép be az alkalmazásba, vagy a kezdő képernyőre se vissza. Ez mi lehet?[ Szerkesztve ]
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Tyer
őstag
Sziasztok! unokatrsóm M-je elkezdte kuldozgetni, h frissíteni kéne a szoftvert.
Azt értem, hogy számítógép kell neki, de török is mindent a telorol, vagy marad minden a helyen, csak új se lesz alatta?
Köszi, T.Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
xperiaMate
csendes tag
Mindenkinek köszi, aki válaszolt!
Lenne még pár kérdésem:
Bekapcsoláskor a kijelző feletti részen egy helyen picit átüt a fény, ez másnál is így van?
Ha gyári op-rendszernél -nem akarom elkiabálni-, de jó a GPS, akkor ha frissítek 4.3-ra, ott is jó lesz, vagy akkor inkább hagyjam békén (sok helyen olvastam, hogy nem műkszik nekik a GPS) ? + Ha ilyen gond van azzal nem lehet visszavinni garanciálisan, sőt 3 napon belül (persze hivatalos frissítésre gondolok) ?Köszi
-
L@ja
csendes tag
írtátok h vaczakol a gps...
jelentem trackeltem egy 1:05 hosszú bringázást,
egy apró eltévedés van a logban, amúgy simán ment minden.kütyü sima M(nemdual) független 4.3 gyárirommal,
és az aktuális sports-tracker progival.6-án megnyúzom picit jobban, tervben van egy kb 230km-es bringázás
(újpest-->b.berény)
itt már a tracken kívül néha navira is lesz használva a gugli-föld nevű csodávalha ezt kibírja, akkor nagyonjó ez a telcsi, és végképp gőzömsincs mér szidjátok a gps-ét
-
stavross
tag
mkv -t le tud játszani a telefon, vagy át kell konvertálnom avi/mp4-be?
Köszi
Boldogok, akik nem várnak semmit, mert ők nem csalódnak!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest