- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
..:: Sony Xperia M ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
válasz alf stokes #1200 üzenetére
Szia!
Az akksijától nem kell csodákat várni, ha nagyon nyomkodom egy nap alatt is lemerül, de általában azért két napot kibír.
A Stamina mód alapvetően úgy működik, hogy kikapcsolt képernyő mellett a készülék nem szinkronizál, nincs aktív adatkapcsolat (se mobilnet, se wifi), de állíthatsz be kivételeket, amikre feltétlen szükséged van. Én alapvetően jó funkciónak tartom, használom is, nem kell ki-be kapcsolgatni, megy az magától.
Az ébresztéssel kapcsolatban nézz be a beállításokba, nincs-e valami késleltetés, vagy akármi bekapcsolva.
Let the Zone take me if I am.
-
rem2
csendes tag
Sziasztok!
M dual tulajokhoz egy kérdés: hívás közbeni hangminőséggel mik a tapasztalatok?
Köszi!
-
petymeg
addikt
válasz alf stokes #1200 üzenetére
Elég fing az akksija, egyik ok ez, amiért lecseréltem. Napi 30-60 perc beszéd, folyamatos email frissítés és estére már enni kér. Bár az enyém duál, az talán még gyorsabban is merül.
Hang minősége ok.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
petymeg
addikt
Sokkal jobb. Nagyobb a kapacitása (2300 vs 1700) és takarékosabb is a soc.
Egy valamiben jobb az M: jobban ellenállás a karcoknak, tapasztalatom szerint. (ez fóliával, üveglappal orvosolható) Minden másban jobb a Z1c.Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
rem2
csendes tag
válasz petymeg #1206 üzenetére
A hívás közbeni hangminőség is jobb a Z1C-n? Bocs, hogy ezen ugrálok, de egy-két Samsung után már egyáltalán nem vagyok meggyőződve róla, hogy minden telefonnal lehet normálisan telefonálni.
Régen hozzászoktam az E szériás Nokiák hangminőségéhez, és ebből nem nagyon engednék. -
kutga
nagyúr
-
törölt tag
Lehet már tudni valamit a simma M-re lesz 4.2 vagy 4.3 vagy 4.4 szoftver ?
-
petymeg
addikt
Az mondjuk úgy, hogy egyformán jó. Nincs gond egyikkel sem.
asound
Nekem is mintha a fogamat húzták volna, mikor lehúzta az elado a kártyámat fizrtéskor, de ez most tartós befektetés lesz. Annyira jó mindenben a Z1c, hogy vagy 2 évig nemigen lesz értelme lecserélni.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
törölt tag
Igen ezt a telefont a tárhellyel b@szták el. A Telekomnál vennék egyet dominoba de amennyi most 54 ezer nekem annyit nem ér főleg így,hogy nem lehet tudni lesz e rá 4.3 vagy 4.4-es szoftver. Olyan 40 ezer ft körüli áron best buy lenne a Telekomnál.
[ Szerkesztve ]
-
Toby888
senior tag
én kint vettem osztrákba, mediamarkt, kb fél éve 214:90-euroért
-
Tyer
őstag
Sziasztok!
Arra tud valaki megoldást, hogy a naptárban, ha mások megosztott naptárát is látni akarjuk, akkor hogy lehet megoldani, hogy ne minden piros legyen? Elég zavaro.
Köszi,
TTyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
kutga
nagyúr
Dual esetén érdemes frissíteni 15.2.A.2.5 verzióra?
Mit változtattak benne?
-
törölt tag
ptcrb bejegyzés 15.4.A.0.21 Ez a 4.3 lenne ?
-
törölt tag
A jövőhéten a minden igaz megveszem a telefont a Telenornál.
Valami hibája van a készüléknek ?
-
Optimus84
csendes tag
válasz #38464487 #1223 üzenetére
Üdv! Nem hiszem, hogy a 4.3 annyival többet tudna, számomra fontosabb, hogy a jelenlegi rendszer nagyon jól fut rajta, hiba nélkül! Volt már rá példa, nem egy típusnál, hogy az új rendszer szarabb lett!
Nálam jó ha egy telefon 2hónapig kihúzza, de ez hosszabb ideig lesz abban biztos vagyok! -
törölt tag
Még egy kérdés a wifije milyen ?
-
-
Toby888
senior tag
én fél évig használtam, raktam rá egy progit, ami a particionált memokarira telepít, kérte az ujrainditást, és hát azota nem kapcsol be, és nem reagál semmire, illetve ha rádugom gépre vagy töltöre, akkor egy 2-3 másodpercre felvilan egy zöldes szinü led szuper telo
-
kutga
nagyúr
válasz Toby888 #1231 üzenetére
Gyári rendszerről volt szó.
Romolt, rootolt szoftverrel gondolom lesznek problémák, ezt nem lehet a sonynak felróni.
A rendszer frissítésről szóló értesítőt ki lehet kapcsolni? Próbáltam leállítani az update centert, adatok törlésével el is tűnt, de most megint feldobta. Nem akarok frissíteni.
[ Szerkesztve ]
-
rem2
csendes tag
Próbált már valaki 64 GB-os memóriakártyát belerakni?
-
törölt tag
Na megis rendeltem a telefont. Még valami olvastam olyat az ember hallgassa a zenét néha megáll magától a walkman-ba a zene igaz ez?
-
thefreeman
aktív tag
válasz eclipse006 #1237 üzenetére
Én bár nem hallgatok rajta túl sok zenét de még a gyári fülessel is elégedett vagyok.
-
törölt tag
válasz thefreeman #1238 üzenetére
Értem köszönöm,!
-
eclipse006
őstag
válasz thefreeman #1238 üzenetére
Azért a gyári nem annyira jó, sokat dob egy jobb füles.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
-
törölt tag
Csak a frissítés furcsa nekem a dualra kiadták a 4.2 a simma M-re meg semmi. Remélem nem hagy minket 4.1 -en a sony
[ Szerkesztve ]
-
Tyer
őstag
Senki sem használ megosztott google naptárat???
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
törölt tag
válasz thefreeman #1243 üzenetére
Hát majd kiderül,hogy lesz e vagy nem. 55 ezerért vásároltam meg online a Telekomnál kedden hozzák.
-
Titi76
aktív tag
Sziasztok. Erre lenne cserélve a feleségem U-ja. Tényleg annyira gáz a kijelző mint ahogy a tesztben is írták? Mondjuk egy Defy-hez vagy Xperia U-hoz képest mennyivel rosszabb a felbontás és betekintési szög?
Ha nagyon akkor marad a másik verzió egy Lumia 625 (kicsit félek tőle)[ Szerkesztve ]
iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
-
addikt
válasz #38464487 #1244 üzenetére
Múlt hét pénteken vettem én is a Telecomnál, igaz, hogy én 39890 Ft-ért. Eddig nem okozott csalódást. Jó tanács, ha neked is lefagy a rádió, akkor frissítsd meg egyből, ne kezd belakni, A frissítés lehetőséget mindjárt fel fogja ajánlani. Ez orvosolja az előbb említett hibát.
Titi76
Túl van lihegve a dolog. Szerintem ennyi pénzért nagyon jó kis teló. A kijelzője is simán vállalható.Az viszont számomra érthetetlen, hogy a kijelző miatt választanál más operációs rendszert.
[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
-
törölt tag
Összefoglalót akarok majd csinálni. Hova is kell ezt jeleznem ?
-
Titi76
aktív tag
Nem a kijelző minőség az elsődleges szempont. A legfontosabb hogy a feleségem fogja használni a telefont és Ő csak használni akarja. Én meg belefáradtam hogy bármilyen androidos kütyüt veszek 1-2 hónap múlva biztos hogy előjön valami igen bosszantó hibája/hiányossága és akkor mókolni kell valamit rajta. Mindegyiken! Vodafone Smart, Motorola Defy, Xperia U, Xperia SP, Samsung Galaxy TAB 10.1. Nincs kivétel! És mindnél valami alapvető probléma van... A WP8-at jóval stabilabbnak látom. iOS lenne a legjobb neki de az meg drága illetve nem akarok tökölgetni az iTunes-al.
Tehát kezébe adom és használja. Legközelebb akkor kelljen a telefonnal foglalkoznom mikor az akkumulátor cserére érett.iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest