- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
..:: Sony Xperia M ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
ocsirigo
csendes tag
válasz fireman123 #1151 üzenetére
köszönöm!
-
viharkabat
aktív tag
-
al_age
senior tag
Köszönöm szépen!
A fényérzékelőre voltam kíváncsi, illetve arra, hogy látja-e külső progi az értékét.
Jelenleg Xperia Ray-em van és ennél olyan hülye megoldás van, hogy csak a teló maga látja a szenzort (így a gyári fényerőszabályzás működik is), 3rd party app viszont nem (androsensor-ban magát a szenzort sem látja).
Megvettem viszont még az előző telefonomra a zseniális Lux app-ot, amit nem tudok használni ezért rendeltetésszerűen a Ray-jel.Arra szeretnélek még megkérni, hogy nézd meg mennyi a maximális értéke ennek az érzékelőnek (közvetlen tartsd oda valami kvázi erősebb fényforráshoz - asztali lámpa például pár centiről tuti jó).
Nagyon szépen köszönöm még egyszer!
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott. 8 hobbit = 1 hobbyte?
-
Soot
csendes tag
Ma utazgattam egy keveset, az országban össze-vissza. És arra jöttem rá hogy miután kilépsz egy adókörzet hatósugarából, átlépsz egy másik adó körzetbe, ott elfejeti a térerőt és csak a már leírt módszerrel hajlandó működni. Elég idegesítő óránként regisztrálni a kártyát. Megcsináltam azt is hogy kilőttem a sim kódot de semmi, nekem szimpla simes. Másnak ötlete?
-
Gyurinho92
tag
válasz Gyurinho92 #1160 üzenetére
Ja egyébként úgy tudom, Link2sd-vel be lehet állítani a telepítés helyét (persze root engedéllyel). Én megpróbálnám, de jelenleg nincs nálam a telóm. Megköszönném, ha ezt vki megnézné
-
szimla65
aktív tag
válasz viharkabat #1154 üzenetére
Üdv!
Köszi a választ.Akkor körbe nézek a Play-on. -
Alex_
tag
Sziasztok
csak nekem furcsa, hogy lassan töltődik a telefon, vagy csak az enyém tölt lassan?
már egy műszerrel (usb doctor) mérem, s hiába adok neki egy amperos tápot, max 0.5 amperral veszi a töltést, de van hogy csak 0.27-tel... s így van hogy egy óra alatt nem töltődik csak 10%-ot mondjuk az akku élettartama szempontjából nem rossz, csak furcsa, meg főleg, hogy ahányszor ráteszem a töltőre, mindig különböző erőséggel veszi a töltést. -
Alex_
tag
Alex_ bocsánatot kér amiért ilyen hülye volt.
három töltővel is próbáltam, gyári, gyári másik teló, kínaipiacos, de mindegyikel ilyen hektikusan veszi a töltést. eddig nem zavart, csak furcsáltam. most elkezdtem vele szórakozni.... s amint kicseréltem a mikrousb kábelt, egyből 800mA lett az áramfelvétel. áááááá. én balga, az előző teló kábelével próbáltam mindegyik töltőfejjel, s lehet hogy annak van valami kontakt hibája..
soryy. és köszönet. -
Starz561
tag
Nem rég vettem ilyen telefont. Láttam hogy sokan írjátok hogy 1,6 GB belső tárhelye van. Nos nekem 2,05GB tárhelyem van alapból (Ez volt az első dolog mikor be kapcsoltam hogy megnéztem mennyi a belső tárhely.)
Nektek is ennyi vagy csak nekem ?
Illetve valaki tudja hogyan kell ki kapcsolni azt hogy az értesítési sávban mindíg ki írja hogy kevés a tárhely adatok át helyezése SD-re.?[ Szerkesztve ]
Esetleges elírásokért, elnézést. :)
-
Spooky
tag
Sziasztok.
Nemrég xperia m tulaj lettem a kérdésem annyi lenne, hogy egy telenoros xperia m et amin 4.1.2 van melyik módszerrel érdemes rootolni és esetlegesen unrootra van e lehetőség ha szükségem volna rá. A válaszokat előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Starz561
tag
Valaki Pm-ben le írná hogyan kell rootloni és unrootolni ? Lépésről lépésre.Válaszokat köszi. (Vodás 4.1.2 Nem dual sim.)
Esetleges elírásokért, elnézést. :)
-
rocsaba
tag
Sziasztok, valaki akinek Telenoros az M-je meg tudná nekem nézni a telefon Customization Version számát (Service Info /Software Info/ Customization Version: ). A szerviz menü elérése: *#*#7378423#*#*
Köszönöm: csaba
-
eclipse006
őstag
válasz Gyurinho92 #1183 üzenetére
Rövid ideig volt a telómon, de futott szépen, ahogy kell.
https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
-
Gyurinho92
tag
válasz eclipse006 #1184 üzenetére
Köszi szépen a választ
-
Gyurinho92
tag
válasz Gyurinho92 #1185 üzenetére
Vki aki felcserélte a két meghajtót, annak működik rendesen a teló és a tárhely is?
-
Toby888
senior tag
másik aku, rádugom gépre, felvillan egy zold led 2-3 másodpercre, és ugyan azt irja a flash tool :S
-
alf stokes
csendes tag
sziasztok. Pár kérdés észrevétel. A telefon , elsö okostelefonom amire kelett megfelel. Ugymint filmnézés zenehallgatás pár játék. Viszont az aksija érdekes dolgokat csinál. Este tettem töltöre 93 % ig(2300 kor )reggelre (520 ra) lement 83 % ra...Ez normális?? Naktek mennyit birja az aksi? a statima modot hogy kell használni..mert van hogy bekapcsolom majd 10 perc mulva ki mert megnézek valamit a neten majd ujra be.. Másik érdekes dolog hogy van mikor nem birom leállitani az ébresztést csak ha kikapcsolom a telot. Ez is érdeskes
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest