- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz HELLAFLUSH #5350 üzenetére
Milyen képet készít??
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Edi77
őstag
válasz HELLAFLUSH #5350 üzenetére
Igen, kérünk képeket.
Bubus: nem igazán fogott meg a Better Camera, marad a bevált appom
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Edi77
őstag
válasz HELLAFLUSH #5353 üzenetére
Köszi! Egész jónak tűnik! Lehet, megér egy próbát majd (gyors javulást kívánok)
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Edi77
őstag
válasz HELLAFLUSH #5355 üzenetére
Gyanítom, hogy ez csak KK-ra jó, nekem meg 2 napja 4.3 van megint
-
bubus66
nagyúr
válasz HELLAFLUSH #5353 üzenetére
Igen szerintem is egy próbát megér..
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Edi77
őstag
válasz DessertFox #5360 üzenetére
Dettó
-
sogesz
csendes tag
válasz HELLAFLUSH #5338 üzenetére
PRESSLABOY:
Hali! Szerintem nincs miért aggódnod! Főleg ha garis a telód. Én is így jártam! [link]
Ezer százalék, hogy gyári hibás! Mióta megcsinálták, azóta tökéletesen mükszik!Más! Én is beszállnék a nagyon bejövős kamera appos "játékban"
Megteszem a tétem! Camera FV-5 v2.46!!! Tádám! Kiváló, magyar nyelvű, rengeteg beállítási lehetőség!
Isten király!Megint más! Látom a firmware visszarakás után új trendi van kialakulóban mégpedig az M2 fikázása, hogy mennyire szar és milyen k...a jó érzés lecserélni! Én személy szerint cáfolom! Teljesen jó a teló. Aki ennél üzembiztosabb telóra vágyik annak ajánlatos vonalas körtárcsás telefon használata. Gyors, soha nem fagy le,és azt teszi amire tervezték, telefonálásra.
Álszent csehszlovák duma, hogy XY teló jobb aYX telónál. Minden telónak és rendszernek megvan a maga hibája. Ez alól persze az Android és az M2 sem kívétel. -
sogesz
csendes tag
válasz HELLAFLUSH #5370 üzenetére
Hát igen, akkor lehet, hogy zsebbenyúlós játék lesz. Engem kifejezetten idegesített, no de ez már a múlté.
Edi77:
-
bubus66
nagyúr
Edi77
Szerinted? Ki találod.. vagy nam
sogesz
Gyors, soha nem fagy le,és azt teszi amire tervezték, telefonálásra. Na látod teszi a dolgát az biztos a telefonálás terén semmi gond nincs vele, de ha olyan szuperül tenné a dolgát mint ahogy te állítod akkor nem kellene különböző kamera appokkal mokolni, hanem a gyári is jó lenne. Való igaz telefonálás terén verhetetlen.Viszont aki fikázza az talán tett is le az asztalra valamit, és biztos, vagyok benne, hogy kipróbálta.
Én is fikáztam, a Huawei Ascend P7 mivel a hívó felet a pincéből halottam, de az mellett az egy kiváló készülék kamerák gyorsaság stb terén, de a telefonás terén egy sz@r de ajánlani tudnám mindenkinek mert alapjába véve egy nagyon jó kis készülék, ahol az általad istenített M2 tízóraira elbújhat.
A lányom használata az M2 a telefonálás, és az akksi idő az Kiváló volt, de bizony volt olyan hogy 3-4 weblap nyitva volt és lefagyott. Persze a szemét ki volt belőle takarítva.
Viszont tényleg jó kis telefon az M2 csak ajánlani tudom mindenkinek..
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz HELLAFLUSH #5374 üzenetére
Azt hiszen IGEN!
-
glacious
addikt
válasz HELLAFLUSH #5374 üzenetére
Csinálsz egy 30 ezerrel nagyobb számlát és utána, csak havi 5-tel többet, mint eddig
-
sogesz
csendes tag
válasz bubus66 #5375 üzenetére
Örülök, hogy a hozzászólásommal sikerült egy kicsit felpörgetni a fórumot.
A "Gyors, soha nem fagy le,és azt teszi amire tervezték, telefonálásra" című rész a vonalas körtárcsás telefonra vonatkozott.
Az "általam istenített" telefont még nem gyártották le! Akinek volt lefagyós, ki kapcsolós, tetű lassú telefonja amit folyamatosan mókolni kellet, hogy valahogy működjön annak gondolom megváltás az M2, mint most nekem. Én ebből a szemszögből istenítem. Folyamatosan használatban, főleg a netezés terén, eddig minden fajta akadás nélkül. Walkman akadással sem találkoztam még. A gyári kamera nekem tökéletesen megfelel, beállítás kérdése az egész szerintem. Én is sok kamera appot próbáltam már ki, és a fentebb említett Camera FV-5 vált be úgy ahogy.Bár ez is beállítás függő. Ajánlom mindenkinek. A root eleinte hiányzott, de most már el vagyok nélküle. Bár néhány hozzá kapcsolódó app jó volna(Titanium Backup, stb..).
Bár vannak jobb telók is (és nem a szifon és winfosos telónak nevezett hulladékokra gondolok itt ) nekem most tökéletesen megfelel.
Igazatok van! A fikázás szó egy kicsit erős volt. Bocs! Bár aki fikázni akarja, csak nyugodtan. Most már nem érdekel! Bevettem a Lesz.rom tabletátt! -
bubus66
nagyúr
(#5380) sogesz
Én is örültem, hogy válaszolhattam.
Meg mást is bevehetsz szerintem egy életedben nem láttál még iPhonet én már kézüld azt is hazsnáltam és csináltam, most pl a lányomnak és a fiamnak is iPhone van a Winodsra meg akkor mond, hogy fos ha értesz is hozzá mert a szövegedből fingod nincs egyik platformhoz sem.Ki nem ajánlotta az M2 bocs azért mert hozzá nem értőnek le mer írni a hibáját na
Neked fingod nincs se az androidhoz se az iphone és se a windosphonehoz.
Igem mind három platformot ismerem, és ha úgy adódik fikázom is. De ha kell akkor kérdezek..
Figyel csak a Huawei Ascend G620S tízórait csinál az M2-ből na csak alapból tud az SD re telepíteni ( ami itt sok user örülne. De akkor sem nézem le és nagyon jó kis telefonnak tartom az M2-t.
De a iPhoneról meg a Windows Phoneról akkor mondj véleményt ha használtad is. Köszi
Mert szerintem neked fingod nincs egyik pltaformról sem.. Bocs nem akartalak meg sérteni de ..........
Edi77 megpróbáltam nem fikázni lehet, hogy nem sikerült akkor Bocsánat.. De kénytelen voltam a hozzá nem értőtöl az iPhonet és a Windows Phonet is meg védeni..
Igaz a hozzá nem értés nem bűn csak kellemetlen..
Na látod a Camera Fv-5 az oldalmon is meg van
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Főnökasszony 52 hsz-nél befogtam a pofám és nem mert fikázni.. igaz az MA kemény magjában voltam anno a ZTE Skate kelzsoca,Keeperv85, stb. De a mai napig mindegyiktől merek kérdezni, és nagyon sokat tanultam..
Lehet, hogy néha fikáztam, vagy rosszat mondtuk de ezzel volt így más is.. Igen nem nagyképűség, csak itt akik segítetek és tettek valakit a fórumért azok nem szidják se a iPhnet se a Windows Phonet sőt olyat vesznek.
hokins
Sőt sajnálom, hogy aki mert is kísérletezni az el megy máshova, sogesz winfos lesz neki, akkor ennyire??
honkis nem akartalak megsérteni mert ismere a WP platformot....
[ Szerkesztve ]
-
sogesz
csendes tag
válasz bubus66 #5381 üzenetére
Én kérek elnézést!
Egy dologban tudok veled egyetérteni ami rám is igaz"Igem mind három platformot ismerem, és ha úgy adódik fikázom is."
A többi nem fedi a valóságot. De megsértettél. Sértő módon személyeskedel úgy, hogy nem ismered a másikat. Picit lentebb lehetne venni abból a bizonyos arcból és több szerénységet. Köszönöm!
Ha ekkora tudással bírsz, akkor oszd meg és nem kell lenézni a másikat ha kevesebbet tud.
Részemről ennyi! Nem szeretnék erről a témáról többet írni. Ha gondom lesz majd megoldom máshol! -
bubus66
nagyúr
válasz #35202114 #5384 üzenetére
Erre gondoltam, én is..
sogesz
A többi nem fedi a valóságot. De megsértettél. Sértő módon személyeskedel úgy, hogy nem ismered a másikat. Picit lentebb lehetne venni abból a bizonyos arcból és több szerénységet.Sajnálom, hogy megsértődtél jogod van hozzá.
Általában megszoktam osztani, talán látszik a Téma Összefoglalókba meg esetleg a Loguotomba is van egy két leírás.Ha viszont nem teszik amit válaszolt a görgesd az egereden görgesd tovább Köszönöm..
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
Ez így reggelre tökjó volt, végigolvasni az utolsó pár hsz-t
Nincs gond egyik platformmal sem, mondom úgy, hogy eleve nem szimpatikus a win, konkrétan majdnem földhöz vágtam (de ez az én bajom), jó a droid és az IOS is. Nincs olyan, hogy legjobb, legszebb, leg ez, vagy leg az, mindenkinek más jön be.
Na, szóval M2 egy jó telefon lett összességében, ahogy kijött a gyárból. Én ott éreztem talán sogesz részéről pici személyeskedést, amikor mondtam, hogy visszatettem a JB Romot. Namár, nem telefont cseréltem és fikáztam, hanem a felhasználói igényeimnek próbálok eleget tenni. (amellett, hogy van egy 4s-em, aminek örülök, mint egy kisgyerek, megint az én bajom )[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz #35202114 #5384 üzenetére
Megjött a telefonod??
(#5386) Edi77
Ezért amit leírtam ebbe a hozzászólásomba, azt tartom is. Azt, hogy ki milyen rom-ot használ, az mindenki az igényeinek teszi. Az M2 egy nagyon jó kis telefon ezt senki nem mondta, de nem isten mivel nem tud SD kártyára telepíteni stb. Megoldható hiszen 4.4.4 alatt van olyan telefon ami az SD-re telepit és használja is sőt a TC is látja minden féle pulgin nélkül. Meg sajnos a kamera az nem a legszuperebb. De ez van így összességében is ajánlani tudom csak a telefont mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz glacious #5379 üzenetére
annyira azért nem állok jól anyyagilag
nagyon kevés aktív M2 tulaj van itt... csak én gondolom így vagy tényleg így van?
biztos elégedettek a telefonnal mondjuk már 5napja használom, nyúzva van rendesen és semmi akadás vagy fagyás nem volt, remélem nem is lesz a továbbiakban...végre elmondhatom a Sonyról, hogy egy jó szoftvert/telefont dobott össze, meg se merült még a fejemben, hogy feltegyek valami főzött romot, pedig eddig szinte minden telefonomnál volt rom cserélgetés egyéb okok miatt[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
válasz HELLAFLUSH #5388 üzenetére
Hallóóóó, ki beszélt itt főzött ROM-okról?
-
bubus66
nagyúr
válasz #35202114 #5390 üzenetére
Mert nem biztos, hogy ügy van kötve van külső akksi töltöm anno a P7-hez kaptam annak meg csak töltésre lehet használni a kábelt másra nem.
-
glacious
addikt
válasz HELLAFLUSH #5388 üzenetére
Én abban a szerencsés szerencsétlen helyzetben vagyok, hogy nálunk csak T van vezetékes netből, ezért már rég platina jogosultságú vagyok arról az oldalról.
-
bakfis
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Telefonvásárlás előtt állok, és már hetek óta nézegetem a különféle ajánlatokat, valamint itt a mobilarénán a leírásokat és a fórumokat is. Ennek eredménye az lett hogy egyre tanácstalanabb vagyok... :S
A készülékek amik közül választani szeretnék: Xperia M2, Nokia Lumia 735, és esetleg valamilyen Samsung (Galaxy Ace4, vagy S4 mini). Kérhetek segítséget tőletek, szerintetek melyik lenne jobb választás?
Amire használni szeretném: telefonálás, képek készítése, zenehallgatás (ezek elsősorban) és netezés alap felhasználói szinten (facebook, insta, pinterest, viber, böngészés). Jó volna ha minél személyre szabhatóbb lenne a telefon megjelenése, szép lenne a készülék és a kijelző, de úgy gondolom ebben nagyjából megegyeznek ezek a készülékek. Kicsit félek a windows alaptól, de olvastam olyan véleményeket is hogy meg lehet szokni, meg persze minden egyén függő. Bele merjek vágni a Lumia vásárlásába, vagy inkább az M2 lenne a jobb választás...? Tudtok nekem ebben segíteni, vagy nagyjából egy szinten van a két telefon és döntsem el melyik a szimpatikusabb és vágjak bele?
Köszi ha segítetek!
üdv -
szepsuti
aktív tag
Hát az M2-nek az egyetlen hátulütője a szokatlanul gyenge kamera. Ha tényleg a fényképezés olyan fontos szempont, akkor ne ezt a készüléket válaszd. De azért nem olyan vészes, ha nincsenek nagy igényeid. Minden másban szempontból jó választás. Hosszú üzemidő, gyors, gördülékeny, kiforrott szoftver jellemzi. Témázható a telefon, a felhasználói felület tetszés szerint variálható. Nem mellesleg szerintem a design is nagyon el lett találva.
Ace 4 szerintem elmarad minden szempontból tőle, tucat megjelenéssel. A windows rendszer megszokást igényel, kisebb rendszerigény, egyszerűbb felületek, ezáltal nem annyira felhasználóbarát, de teljesen használható. A felsoroltak közül az s4 mini lehet alternatívája a droidok közül, de ha figyelembe vesszük, hogy gyengébb az akksi és csak kétmagos processzor fut benne, már nem is biztos, hogy olyan jó választás a jövőre nézve.
-
Edi77
őstag
Én személy szerint nem vagyok a win platform rajongója, így erről nem formálok véleményt , de a többi közül bátran ajánlom az M2-t. A kamerát KK-ra már csiszolták, de appokkal még jobbá tehető, olvass vissza ezügyben pár Hsz-t, pont erről volt szó. Minden másban nagyon jó, napokig is elmegy egy töltéssel, jó a kijelző, gyors és röccenésmentes, bár izmosabb játékokkal azért meg lehet ingatni, de nem hiszem, hogy te erre használnád. GPS-t könnyen talál és jól tart, így navira tökéletes, jó a hangzása. Netezésre is nagyon jó, nem túl nagy, a női kezemben még jól használható (ennél nagyobb kijelzőst én sem vállalnék már be)
-
törölt tag
Kicsit vissza térve a walkman-ra. Az akadozásért tuti nem a kártya felelős. Átraktam a 735-be és ott szépen lejátszik minden számot a gyári player.
Új hozzászólás Aktív témák
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.