- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz erik0319 #4454 üzenetére
Bocs de meg mondom a HSZ-ből melyik van mobilról és melyik géppel..
Pedig van sajnálom, hogy mobilról nem lehet olvasni.
Igen meg tudod nem az hogy kényelmesek, hanem mikor elkészítesz egy Téma Összefoglalót utána jönnek az okoskodások, ah meg mersz szólni neki akkor fel van háborodva. Hol ott úgyan annyiba tellett volna neki meg csinálni mint neked.
Nem ez az első amit csináltam, de ha csinálsz egyet ( mint ahogy csináltál is) utána jönek a hozzáértők( igaz halvány fingjuk nincs az androidhoz) de kritizálni azt nagyon tudnak.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
-
bubus66
nagyúr
Téged meg ki kérdezett? tudtom szerint ne neked válaszoltam. Vagy talán fáj az igazság???
Nem is tudtam, hogy te vagy Edi77 meg isogul. Mert szerintem nekik válaszoltam, el kellene olvasnod a hsz-ket. Amint látom elég nehezedre esik az olvasás.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
-
bubus66
nagyúr
Akkor is előbb olvas aztán kérdez??? Szerintem meg nem terád céloztam na mindegy. Azért az alapokkal illene tisztában lenni??
Semmi gond nem lett volna ha esetleg vetted volna fáradtságot és bele olvasó a Téma Összefoglalóba.
Edi77
Nem kéne azt törölni? A Téma összefoglalóra gondoltál? Mert azt nem törlik, max nem frissítjük tovább, meg az általunk betett dolgokat kilehet venni belőle. Különben én is törölném mert sok értelmét nem látom, neki. Gondoltam, le írom a rövidítéseket, meg a recovery menüt, közben rá jöttem teljesen felesleges.. Vagy talán meg csinálom,ha sok időm lesz.[ Szerkesztve ]
-
¤Envy¤
aktív tag
válasz bubus66 #4459 üzenetére
Nem, szerintem akkor nincs semmi gond, ha az ide írók nincsenek így lekezelve.
"Mert ha az alapokat nem tudod, akkor hülye vagy." Aztán célozgatsz is.
Ennyi jön le ebből az egészből, pedig mint látod, elég sokan nem vagyunk tisztában olyan dolgokkal, ami neked alap. Lehet, hogy türelmetlen típus vagy, de akkor meg ne válaszolj, ne idegesítsd magad rajtunk, majd válaszol más. És ennyi, nincs vita, nincs probléma.Beleolvastam, sőt, a topic első 1000 hsz-én is túl vagyok egy ideje.
Én kérek elnézést, hogy nem tudjuk betéve az egészet, mint egy tananyagot.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Nem topikot kell elolvasni, hanem a Téma Összefoglalót.. Nem vagyok türelmetlen típus de az alapokat illene tudni vagy a kérdést amit fel tettél úgy másoltad ki mert már arra tudok gondolni.
Nekem meg annyi jön le az egészből, hogy teljesen felesleges a Téma Összefoglaló (............). Legalább mostantól több időm marad az oldalamra. Nem kell foglalkoznom, hogy 8000-szar leírjak valamit ami azt lehet mondani minden telefon Topikjában szerepel..
Ja és még létezik kereső is.. [link]
[ Szerkesztve ]
-
balzs12
tag
Nem vagyok aktív tagja a fórumnak tudható annak hogy egyre több a vita , hülye kérdés , hülye válasz, okoskodók ..
Ezért nem is akarok belefolyni semmibe .. De ha ez így megy tovább nem szívesen fog senki semmit kérdezni inkább hallgat és elbassza a telefonját esetleg..
Az teljesen tiszta hogy az alap dolgokkal tisztába kell lenni és a legtöbb felhasználó utána olvas annak a telefonnak vagy rendszernek ami újdonsúlt telefonján hasít ..
De van aki nem teszi.. Ez olyan mint a pl aki tanít ... Sokszor el kell mondania a dolgokat .. De megteszi ... Még ha a diákok nem olvasnak utána és valamire rákérdeznek akkor is válaszol ..NORMÁLISAN ...
Lényeg a lényeg 50-50 %-ban igaza van mindenkinek.. A kérdezőnek is hiszen ha nem tud valamit kérdez lehet nincs ideje vagy energiája az android világába ásnia magát ..
Másfelől igaza van kedves kollégáknak is hiszen legalább olvassák el akkor a topikot és hátha valaki már rákérdezett ugyan azon problémára ...
Mindenkitől elnézést ha valakit is megbántottam ....! -
bubus66
nagyúr
válasz balzs12 #4465 üzenetére
Nem bántottál meg legalább is engemet. Igazat adok abban, hogy az alapokat legalább tudni kellene. Azok az alapok amiről itt kirobbant a vita azok mind bent vannak a "Téma Összefoglalóba".
A Téma Összefoglaló pontosan az ilyenek miatt készült. Nem kevés ember munkája van és szabadideje (amiben szerintem mást is eltudott volna képzelni) van benne, azért , hogy a legalább a fáradtságot vegye és olvassa el, és ezzel tisztelje meg a szerkesztők munkáját.
Nem az Összefoglalót készítettem, jó párat már csináltam, és amikor kész van akkor jönnek ez kellett volna az kellett volna, igen ha utólag ennyire okos valaki akkor miért nem állt neki megcsinálni, senkinek nincs meg tiltva.
Az Edi77 neki állt, és meg kért, hogy segítsek, a segítség, a próba topick és a Moderátor topickba való betéttel volt.
Én innentől kezdve befejeztem a Téma összefoglaló frissítését. A Linkjeimet törlöm(tetem) ha valakinek kell FlashTool-hoz való ftf az keressen meg és küldök neki.
-
bubus66
nagyúr
válasz DessertFox #4467 üzenetére
Az Edi77 érdem nagy része. Köszönöm.
-
balzs12
tag
válasz bubus66 #4466 üzenetére
Babus66
Értelek.. De ne hagyd abba ... Ne az olyanok miatt csináld akik nem képesek olvasni és informálódni hanem folytasd azért mert Te ezt szereted csinálni. És nagyon sok normális embernek segítesz vele . Köztük nekem is (amiért hálás is vagyok ) !!
Miattuk /Miattunk folytasd ..
Ha valaki ilyen jön akkor valamelyik korábbi hsz-be olvasott "Összefoglalóba"- szöveget kell bepötyögni és ennyi...
Ha kell segítek szívesen összefoglaló frissítésbe stb stb ... De ne hagyd abba ... -
bubus66
nagyúr
válasz balzs12 #4470 üzenetére
Természetesen minden segítséget szívesen veszünk, ha van valami akkor csak nyugodtam írd le akár a Logutodba is mert ha olyan akkor könnyebb a frissítés.
-
djapor96
senior tag
Sziasztok, feleségemnek egy m2-ese. Beszélgetés alatt már többször azt hallom, mintha tárcsázná a DTMF hangokat. Azt mondja, hogy amikor közelíti a füléhez kikapcsol az LCD. Ő nem hallja a csipogást...
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
bubus66
nagyúr
válasz djapor96 #4475 üzenetére
Igen kikapcsolja a kijelzőt a közelségérzékelő.. Nézzétek meg, hogy a Zajos környezetnél van-e pipa ha van vegyétek ki, és úgy próbáljátok meg.
-
djapor96
senior tag
-
JiYoung
újonc
Szeretném megkérdezni,hogy akinek ilyen van annak tettszik, szerintetek nekem jó lenne ha csak nagyon alapdolgokat használok és eddig az x8-am tudása is elég volt nekem(csak tönkremen)????
답 한끼만 지어 주면 상 다리가 휘어.
-
JiYoung
újonc
válasz #01993216 #4480 üzenetére
Sajnos nem értem ezek mit jelentek, de köszönöm akkor nem félek megvenni.Lehet még egy kérdésem, már privátban megkérdeztem valakitől de több válasz többet ér, ha hivatalos helyen veszem kicsi az esélye ,hogy olyan hibái legyenek,hogy felforrósodik,meg lefagy meg ilyenek ugye?
답 한끼만 지어 주면 상 다리가 휘어.
-
janeszgol
félisten
válasz JiYoung #4481 üzenetére
Ezt nem lehet megmondani sajnos. A Sony minőségelelnőriz, majd kategorizál. Ha nagyon biztosra, szinte hibátlanra akarsz rámenni, akkor a Sony Centerben vedd meg. Ebben egy Snapdragon 400-as van. Ennél gyengébb SoC is fel tud forrósodni. Ha hivatalos helyről veszed, akkor sokkal kisebb az esélye, hogy nem EU-s piacra szántat veszel.
Anno az Xperia SP-nél volt ilyen. A Telekomosok állandóan sírtak, hogy szar a teló, nem lehet használni, az én kezemben heteket volt egy Vodás és semmi gond nem volt vele. Aztán kiderítették, hogy a Telekom bevásárolt a rosszabb minőségűből.
-
bubus66
nagyúr
válasz janeszgol #4482 üzenetére
Azt mond már meg mi köze a melegedésnek ahhoz, hogy hol veszem? Mert szerintem a Sony Center kifogha egy szar sorozatot, ahol ugyan úgy fen állhat a melegedés, ez nem szolgáltató függő. Ez ugyan olyan mint amikor azt állították, hogy ha egy függő telefonra felraksz egy független rom-ot akkor az független lesz. EZ nem a igaz, úgy már mitől lenne független. Valamint vissza felé is igaz ez.
De ez a telefon nem melegedik az akksi idő is nagyon jó, egy kis takarítással csodákra képes
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez eddig a legjobb telefonom. 4.3-tól felfelé nincs 1-klikk-es root, már elég hosszú idő eltelt, szerintem nem is lesz, mivel szolgáltatófüggő a bootloader-t nyitni nem lehet, gyárilag kiüttetni horror összeg, nyitás híján nincs cwm, se custom rom, a gyári ftf rom nem módosítható. Találtam néhány leírást, amivel cwm telepíthető zárt bootloader-es telefonra, ezáltal módosított rom a gyári kernel-el, persze ezzel a telefonnal az sem kompatibilis. Kítűnő telefon annak, aki csak használni veszi, nem akar abszolult hozzányúlni. Ettől jobb boltot nem is csinálhattam volna. Sokan szidják a kínai telefonokat, anélkül persze, hogy ismernék, de azokon legalább nincs ilyen zárt bootloader-es f...g, mint ezeken az úgymond prémium márkákon. Gratulálok nekik!
...és akkor csodálkoznak, hogy mindenki iPhone-t vesz. Belenyúlni abba sem lehet, de az legalább egy normális szoftver a jól bevált hardverhez.
Bocs, de ki kellett adnom magamból, mert már idegesít, hogy gyakorlatilag semmihez sem tudok hozzányúlni.
-
törölt tag
válasz bubus66 #4486 üzenetére
+1 Csak néha az ember függővé válik és kényszeres rom cserélgetővé válik. Azse érdekli hogy ami rajta van az jó. Defy korszakban sok ilyet láttam. Ha egy nap 5 rom jelent meg akkor mind az öt kellett neki. Nálam a legtöbb minimum egy hétig fent volt hogy lássam hogy viselkedik a telefonnal. Bár volt mikor belefutottam olyanra hogy egy-két óra után muszáj volt cserélni mert alapvető dolgok nem működtek.
-
bubus66
nagyúr
válasz #35202114 #4487 üzenetére
Igen ezt még a Black-es időszakomból én is tapasztaltam. Én amit csináltam eladásig használtam LOB-n kb 8 hónapot és más is használta..
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz #35202114 #4491 üzenetére
Igen nagyon sok minden változott..
Meg próbáltam az alapfogalmakat egy csoportba gyűjteni, talán veszik az userek a fáradságot és elolvassák egyenlőre csak itt elérhető
-
bubus66
nagyúr
válasz janeszgol #4495 üzenetére
Pl az összeszerelés miért ? Máshol darabokban van?
Edi77 te azt az időjárás appot használod Weather & Clock Widget Full v2.5.0 mert most frissült, ha igen szólj küldöm a linket.. Vagy az oldalamról le töltheteő
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz #35202114 #4498 üzenetére
Igen, de mégis ilyen helyeken (különböző centerekben) a legbiztonságosabb a vásárlás. A szolgáltatók sem tesztelnek minden darabot. Ráadásul nem mondhatod azt sem az Edigitalnal, sem mondjuk valamelyik szolgáltatónál, hogy leülök és 20 percet nyomogatnám.
Toshiba Encore öcsém ügye: Edigiben ránéztünk (nem örültek neki), frankó. Hazahoztuk (dobozban, becsomagolva), majd 10 perc használat után meghalt a kijelző.
Azt mondják a netes rendelésekre nem figyelnek, oda kiküldik a szart is a szolgáltatók. Hát nem tudom. Szerintem meg pont forítva lehet, már csak a 14 napos elállás miatt is. Én is így rendeltem az M2-t, fel is volt bontva. Működik, semmi bajom nincs vele. Én azt se bánom, ha nyomogatták 1-2 órát. Tegyék, mit érdekel engem, ha működik. -
djapor96
senior tag
Gyári romon valahogy ki tudom kapcsolni a hosszú power gombkor hallható hangot?
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest