- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
(#5380) sogesz
Én is örültem, hogy válaszolhattam.
Meg mást is bevehetsz szerintem egy életedben nem láttál még iPhonet én már kézüld azt is hazsnáltam és csináltam, most pl a lányomnak és a fiamnak is iPhone van a Winodsra meg akkor mond, hogy fos ha értesz is hozzá mert a szövegedből fingod nincs egyik platformhoz sem.Ki nem ajánlotta az M2 bocs azért mert hozzá nem értőnek le mer írni a hibáját na
Neked fingod nincs se az androidhoz se az iphone és se a windosphonehoz.
Igem mind három platformot ismerem, és ha úgy adódik fikázom is. De ha kell akkor kérdezek..
Figyel csak a Huawei Ascend G620S tízórait csinál az M2-ből na csak alapból tud az SD re telepíteni ( ami itt sok user örülne. De akkor sem nézem le és nagyon jó kis telefonnak tartom az M2-t.
De a iPhoneról meg a Windows Phoneról akkor mondj véleményt ha használtad is. Köszi
Mert szerintem neked fingod nincs egyik pltaformról sem.. Bocs nem akartalak meg sérteni de ..........
Edi77 megpróbáltam nem fikázni lehet, hogy nem sikerült akkor Bocsánat.. De kénytelen voltam a hozzá nem értőtöl az iPhonet és a Windows Phonet is meg védeni..
Igaz a hozzá nem értés nem bűn csak kellemetlen..
Na látod a Camera Fv-5 az oldalmon is meg van
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest