- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mucsi14
tag
-
Land
veterán
Tetszik ez a telefon, de lehet kicsi nekem a kijelzője. Amúgy teljesen okés a telefon?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Isti2
aktív tag
Pedig nekem, mikor megvettem, bekapcsoltam a bt-t és a mini pro-ról átküldtem a kapcsolatokat, fent az értesítési sávban ott figyelt a B ikon.
Meg ha lehúztam az értesítési sávot, akkor kiírta hogy fájlküldés folyamatban, utána meg, hogy sikerült x db fájl átküldése.
Bár kihangosításra soha nem használtam még a bt-t androidos telón. -
rtzmp
aktív tag
van jelölés: nagyjából a bluetooth jel "B" jelének alsó és felső ferde szál képzeletbeli meghosszabbításának metszéspontjában egy pötty. De ha használsz vmi profile manager progit (pl. easyprofiles), akkor meg tudod csinálni, hogy ilyenkor kapcsoljon át autó üzemmódba (és akkor látszik egy kis kormány kerék is az értesítési sávban) és kapsz némi plusz extrát is (home forgatás + nem kapcsol ki a képernyő töltéskor)
[ Szerkesztve ]
Törekedjünk olyasmikre, amik elősegítik a békét, és amik egymás épülésére vannak. (Róma 14:19)
-
fPApi
őstag
Most jutottam el oda (kezdő androidosként), hogy szeretném root-olni a telefont. Mivel elég sok leírás kering a net-en, ezért tudnátok segíteni egy aktuális (lehetőleg magyar nyelvű) leírással a root-olásról android 2.3.4-es xperia ray-re (build 4.0.2.A.0.42)?
-
ko9
addikt
-
supertrezi
aktív tag
Helló.
Szerintetek mi az oka annak, hogy Rayből feketét meg aranyat lehet kapni SE garival egy rakás boltban, de a fehéret mindenki bolti garival adja? Legalábbis én nem találok fehéret SE garival...
Mikor 3 éve vettem a Nokia N79-esemet szinte ugyanez volt a helyet... Volt belőle szürke meg fehér előlapos, és fehéret egyszerűen lehetetlen volt szerezni Nokia garanciával... Akkor ragaszkodtam a gyártói garihoz, ezért vette megy szürkét. Végül is nem volt nagy gondom ezzel a színnel, de végre most fehér Rayt szeretnék...
Erre megint így járok...? Tudtok valami magyarázatot erre a megkülönböztetésre? Én nem vágom az okát. Tiszta röhej. -
Isti2
aktív tag
válasz supertrezi #573 üzenetére
Valamiért sajnos az se csak a fekete és arany színűekből szánt a magyar piacra, de hogy miért?
-
ko9
addikt
-
Knight666
aktív tag
Sziasztok!
Valaki kifejtené, hogy pontosan milyen hátrányokkal jár (a kártyafüggőségen kívül), ha szolgáltatónál (pl.: T-Mobile-nál) veszem a telefont?
Érdeklődtem a szolgáltatónál, de csak ezt a választ kaptam: "A kártya független készülékek operációs rendszerben, és külsőben is eltérhetnek a szolgáltatók által forgalmazottól...".
Arra lennék kíváncsi, hogy ennél a konkrét típusnál eltérő-e az operációs rendszer, és ha igen, akkor ez miért fájhat (később jön ki rá a frissítés, letiltott funkciók, stb.)? Valamint arra, hogy lehet-e garivesztés nélkül gyári OS-re cserélni? -
Land
veterán
Mennyiért reális egy karcmentes, használt független Ray beszerzése?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
fPApi
őstag
Köszi, sikerült! Viszont közben, ahogy kezdem belakni, felmerült néhány kérdés/probléma:
- root után az USB-hibakeresést továbbra is bekapcsolva kell hagyni, vagy kikapcsolhatom,
- próbálnám a GPS-t, de bekapcsolás után nem történik semmi (nem talál holdakat). Be kell még valamit állítani a GPS használatához?
- bekapcsolom az SD-kártya módot, de mégsem jelenik meg meghajtóként a kártya. -
ko9
addikt
- Kikapcsolhatod.
- Nekem Mini Pro-m van a Ray GPS-ének sebességéről sajnos foggalmam sincs.
- Ilyen problémáról még nem hallottam, de 100%, hogy nem a rootolás okozza.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
fPApi
őstag
Közben megoldottam, leírom, hogy a hozzám hasonló kezdők ne essenek ugyanabba a hibába: azt hittem, hogy elég az USB ki/be kapcsoló widget-et kapcsolgatni, de kiderült, hogy először át kell állítani a kapcsolat módot (Beállítások > Sony Ericsson > Kapcsolódás >
USB-kapcsolódási mód-nál). -
Gerold
csendes tag
Hello, ugyan az az üveg van a rayen is, mint a mini pron? Gyártó honlapján a raynél ki van emelve, hogy mineral glass, a pronál nincs, viszont annak a papírjaiban benne van. Van különbség? Családban van mini pro, 1 hónapos, nincs rá vigyázva és egy karc az üveg, ezért vennék rayt ha lenne különbség. köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest