Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • joker91

    tag

    válasz BandiHUN #23851 üzenetére

    Smultronic 5-öt én is kipróbáltam régen. Akkor is visszatértem a gyárihoz(mondjuk a gyári is fél év alatt alakul olyanra hogy így megfeleljen nekem, gyári launcher cserélve meg sok egyéb, build.prop is van plusz bejegyzés vagy átírva egy alapból ott található.
    Szerintem én itt különbözök, vagyis a telefon gyorsaságra értem ezt, mert egy közösségi alkalmazást sem használok. Nincs se fb-m, se g+-m semmim. Vibert se használok. Nem tudom milyen lehet egy ilyen programmal ami belakja azért rendesen, ezek nélkül teljes megelégedéssel vagyok vele. Kommunikációra hívás, sms, email. Ezen kívül őszintén nincs is fent nagyon sok program. Ha ürítem a dalvik cache-t és telefon bekapcsoláskor újra tölti ugye, vagyis frissíti az alkalmazásokat 87-t ír... Úgy hogy már fent vannak azok amiket használok. Ami plusz és eltér a gyári programoktól azok ezek:
    - Call meter 3g, Fordítás, Naptár, No-frills CPU vezérlés, Note everything, Opera mini, Quickpic, Stopwatch & Timer, Total Commander, USB OTG Helper, navigáció.

    Ennyi. A többi mint gyári program, vagy gyári cserélve. Pl a Naptárból is másikat használok, a gyári törölve van. Képnézőnél ugyan ez a helyzet, ott a Quickpic, gyári törölve.. Ami ikon program s ellehet indítani menüből az összesen gyárival és a pluszokkal 32 db. A többi a 87-hez képest pedig csak a háttérben való nem tudom mik, mint pl a szinkronizáláshoz való dolgok.. És most lehet azt mondta, hogy nem használom ki a telefont, lehet hogy teljes mértékben nem is. Viszont amire szükségem van mind fent van ebbe a 32 db alkalmazásba és mindent megtudok csinálni rajta ami kell.

    Ezek mellett task killert és semmilyen fagyasztó programot nem használok!

Új hozzászólás Aktív témák