- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasy
veterán
válasz dokee78 #23100 üzenetére
az igaz, de a rom telepítéshez úgyis fog kelleni.
ha root van akkor RecoverX , vagy PLAY-ről x-PartsDe ugye a CWM mentés nem feltétel, hogy a data visszamásolásával minden adatod meglesz.
a super Backuppal tuti meglesz az SMS, híváslista, kapcsolatok...[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Foose
addikt
Köszi köszi Lasy dokee78...!!
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
senior tag
Sziasztok!
Vissza akartuk tenni a GB romot flashtool-al a telefonra...ftf-et leszedtük, de a drivereknél elakadtunk, nem tudtuk melyiket kell felrakni, xperia mini nem volt a listába ezért felraktuk az x10 minit....na most elindítottuk a flashelést és ezt írja ki?? Na most mit csináljak? Kárt tettem már a telefonban??Lehúzhatom a gépről a telefont, elindul még?
-
aero.
veterán
válasz Zsírkrétamen #23103 üzenetére
Mindegyiket fel kell tenni
-
senior tag
-
senior tag
válasz Zsírkrétamen #23105 üzenetére
Légyszi valaki sos segítsen hogy lehúzhatom-e a kábelről és működni hogy-e még a telefon
-
Lasy
veterán
válasz Zsírkrétamen #23106 üzenetére
még nem csinált semmit a telefonnal.
a flashtool/driver mappában van egy exe fájl. azt telepítsd.
[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
senior tag
-
Lasy
veterán
-
senior tag
-
Darts37
csendes tag
Sziasztok!
A Sony Update Service szerint van frissítés a telefonomhoz amelynek a száma 4.1.B.0.431
A jelenlegi 4.0.2.A.0.62.
Sok minden változik?
Vissza tudom állítani,ha valami gáz van? -
Darts37
csendes tag
Pontosítanék a Sony PC Companion szerint van frissítés a telefonomhoz,és még azt nem tudom,hogy miért van az,hogy ha a legfrissebb verzió 4.1.B.0.587 a honlapon,akkor miért csak a 4.1.B.0.431 számot kapom meg!
-
Darts37
csendes tag
Igen Tmobilos,és ez van most rajta frissítés után.
-
veterán
válasz dokee78 #23114 üzenetére
Azt nem tudom a többi szolgáltató mit alkotott frissítés terén, de tudtommal a Telekom (már nem is T-mobile, az aláírásodról jutott eszembe ) soha nem adta ki a .587-es frissítést, csak a .431-ig jutottak.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Darts37
csendes tag
Ma frissítettem egy xperia active készüléket,igaz tesco mobilos,és erre már az 587 került...
[ Szerkesztve ]
-
nemdan
senior tag
Üdv. nektek!
Olyan problémám lenne, hogy a minimet szeretném neki adni barátnőmnek, de előtte kicsit rendbe kéne szedni szoftver ügyileg. Gyári 2.3.4-es droid van rajta, rootolt. Na már most szeretném vissza csinálni teljesen, de tanácstalan vagyok melyik verziót kellene feltennem. Garancia már nincs, egyébként T-s mobil.
Mit ajánlotok? És egyáltalán hogyan kezdjek hozzá? Szükséges az unroot vagy milyen programokat szedjek le a frissítéshez?
Ha lehet linkeljetek, vagy írja le valaki szájbarágósan, hogy mit csináljak. Másfél éve nem foglalkoztam vele, már azt sem tudom mik kellenek egy upgrade-hez.
A google olyan , mint a nők... Be sem fejezted a mondatot , már találgat..
-
nemdan
senior tag
válasz Mezcal #23122 üzenetére
Tudom, hogy azzal jött ki, azért írtam, hogy gyári. Csak olyan értelembe visszacsinálni, hogy szűz legyen. Én anno kigyomláltam csomó mindent belőle. ICS-t érdemesebb lenne felrakni?
aero.: De akkor is felteszi ha rootolt a teló?
[ Szerkesztve ]
A google olyan , mint a nők... Be sem fejezted a mondatot , már találgat..
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Tulajok mennyire elegedetek a keszulekkel? 18.000Ft meger, manapsag, szerintetek?
Valami ami ellen szolna (lassusag, tipushiba, uzemido, stb)?Ami kellen FB, net es Maps. Ezek okesak rajta?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gabe_
őstag
Tegnap feltettem a Viper Xperia V8-at, eddig azt kell mondjam, meg vagyok elégedve vele. Szmút
Sovány szakácsban sose bízz!
-
GardaY
tag
válasz #46372352 #23096 üzenetére
megnézni nemigazán tudod..de ez ált akkor jön elő amikor nagyobb memóriaigényű alkalmazásokat indítasz. nálam is előjött.. én azóta nem használom
[ Szerkesztve ]
Asus Z87 Plus, Intel i5 4670K, 20gb DDR3, R9 280x, 120gb SSD, WD 2tb, 550w Chieftec /// P30 Pro 256gb ///
-
GardaY
tag
válasz gzbotii #23127 üzenetére
én személyszerint megvagyok vele elégedve..gyári 2.3.4-es rommal használom+root és a fölös gyári appok kivannak iktatva..üzemidő rekordom 3,5nap ha jó állapotú szerintem megéri a 18k-t.
Facera,netre,maps-ra simán jó[ Szerkesztve ]
Asus Z87 Plus, Intel i5 4670K, 20gb DDR3, R9 280x, 120gb SSD, WD 2tb, 550w Chieftec /// P30 Pro 256gb ///
-
gzbotii
nagyúr
CM10 van a keszulekre?
Egy reszletesebb leiras hozza?When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
nemdan
senior tag
-
aero.
veterán
válasz gzbotii #23142 üzenetére
Nem bonyolult. Ha már nyitva a bootloader akkor ugye bootloader módban csatlakoztatjuk a telót (hangerő fel+usb), majd flashtoolban flasheljük a kernelt, cwm-ből pedig rom+gapps. Ha érdekel még ezután is, vagy nyitott a bootloadered (vagy még nem, de független a teló), akkor folytatjuk és segítünk.
-
gzbotii
nagyúr
Bootloader nyitott, szerviz menuben ellenoriztem.
Igazabol, CWM-ig valo eljutassal lesz gondomBrickelesnek mennyi az eselye?
szerk.: csak CM9 van Xperia Minire?
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
aero.
veterán
válasz gzbotii #23145 üzenetére
Nem tudod téglázni.
CM 10.2 is van Minire, viszont 4.2-től (10.1) vannak wifi (merülés) gondok, ezt készüléke válogatja, ki kell tesztelni. CM10 az atomstabil rajta.
Szervíz menüben csak azt írja, hogy nyitható-e legjobb tudomásom szerint, nem azt, hogy nyitva van.
CWM az benne van a kernelben, nem kell külön telepítened.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest