- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
abteam2008
tag
Ti mennyi idővel a vásárlás után vettétek le a gyári fóliát a kijelzőről? Utána nagyon ujjlenyomatosodik?
Ilyet használ esetleg valaki, megéri az árát?
http://www.speedshop.hu/termekoldal/46795_kepernyovedo_folia_sonyericsson_xperia_x10_mini_pro_brando_ultra_clear_screen_protector.html
Xbox Series X
-
kaptain
csendes tag
1.hozzászólásom sziasztok.
ilyen telefont akarok venni és szeretném kérdezni hogy elégedettek vagytok e vele? és érdemes tényleg beruházni?! Engem nem zavar a kisebb kijelző.
És haver aki németben lakik, 2.1-re frissitett nemrég és mondta hogy nincs sok változás, igy ha most megveszem, nehéz frissiteni majd később nekem is 2.1re mivel én itthon venném és ha jól olvastam még 1.6 van csak.
ennyi igy elsőre.
sziasztok -
Tomi13
senior tag
Sziasztok
Pár napos ismerkedés után egészen megkedveltem a készüléket (bár ezen a 2.1es android sokat segített) azonban vna 2 problémám:
-ha sms-t írok és ékezet van benne akkor a fogadó fél nem látja az ékezetes betűt hanem helyette "lyuk" van. Pl: Mercédesz -> Merc edesz
-a fényképezője botrányosan rossz,homályos,ez másnak is ilyen vagy az enyémmel van hiba?Tudom hogy fényképezni fényképezővel kell,de gondoltam hozzárendelem a feleségem arcképét a számához és próbáltam készíten iróla képet,de mind homályosra sikerült pedig kipróbáltam több (mesterséges) fényviszony mellett is.
Egyébként az eddigi tapasztalatok alapján mindenkinek csak ajánlani tudom,és ami a legfurcsább hogy a qwerty miatt választottuk ezt,azonba egyszer sem kellett használnom annyira jól működik a kapacitív érintője. -
Tomi13
senior tag
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz abteam2008 #701 üzenetére
Én használtam. Nem éri meg az árát. Ha nem bpesti valaki, akkor még kevésbé, mivel úgy még rájön a postaköltség is, 900 Ft. Bár már leírtam korábban, megerősítem: a Brando Ultra Clear egy zsírmágnes, pedig az én bőröm nem zsíros, inkább száraz. Ugyanúgy mindent összeszed vele a telefon, mint fólia nélkül, akkor meg minek, ugye.
Ami bejött, az a 3M Vikuiti fólia (ebayről), ez jóval üvegszerűbb felület, és kevésbé gyűjti az ujjnyomokat. Hátránya, hogy nagyobb, az egész elejét beborítja a telefonnak (ki van stancolva a funkciógombok helye alul és az érzékelők helye felül. Így hát (mert a telefon nem sík) nem fekszik fel a szélein. Nem lehet igazán szépen feltenni rá, a szélein kissé feljön (levegő lesz alatta), akármennyit simogatja az ember. Áthidaló megoldás felrakás előtt szikével kijelző méretűre vágni (mint amekkora Brando). Ha ilyesmire adod a fejed, ehhez biztos kéz kell. Lapos szögben tartott szike, fémbetétes vonalzó, jó fényviszonyok, erős leszorítás, és NE akard elsőre keresztülvágni a szikével az anyagot, húzd végig többször, kis erővel.• Flies around shit - bees around honey •
-
drotifuti
aktív tag
válasz noicenoice #699 üzenetére
Tudomásom szerin igen.
Már megvan, csak régió kód kellet, átírtam, majd SEUS és láss csodát, T-mobile gyári szoftos a telóm![ Szerkesztve ]
Légy mindig különb, a másik embernél.
-
Perillustris
senior tag
válasz abteam2008 #701 üzenetére
Ti mennyi idővel a vásárlás után vettétek le a gyári fóliát a kijelzőről?
Azonnal. Most egy ilyenre várok, pár nap múlva meglesz. Majd beszámolok róla.
Perillustris
-
noicenoice
tag
Valaki tudna nekem küldeni egy T-Mobile-os X10 Mini Pro-hoz való build.prop file-t (természetesen a régi 1.6-os kellene).
Köszi -
noicenoice
tag
válasz noicenoice #708 üzenetére
Félrenéztem valamit. Tehát akkor egy T-Mobilos X10 Mini Pro Build.prop file kellene nekem.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz noicenoice #708 üzenetére
Szívesen segítenék, de sajnos frissítéskor ment a levesbe. Nem csináltam róla backupot.
• Flies around shit - bees around honey •
-
toldy
őstag
Jelentem, beléptem a klubba egy proval én is, eddig nagyon tetszik. De több év symbian után elég furcsa.
Az élet nem habostorta.
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
ismerősön a készülék vételén gondolkodik, és megkért hogy kérdezősködjek:
nem jött elő semmilyen gyerekbetegsége a telefonnak?
már elérhető és telepíthető a 2.1?
hátlapot lehet cserélni és ha igen lehet hozzá kapni külön színes hátlapokat?
előre is köszi.
Aurea mediocritas
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz AXisBOLD #712 üzenetére
Semmilyen gyerekbetegséget nem tapasztaltam, pedig eléggé háklis vagyok. Ahogy a topikot néztem, más sem említett semmi kifejezett "szériahibát" vagy egyéb komoly hiányosságot.
Már az 1.6-tal is nagyon rendben volt a készülék.Igen, már egy ideje elérhető a 2.1.
Hátlap cserélhető, de csak feketéről feketére, ez nem az X10 mini, ez az X10 mini Pro.
Ennek ellenére lehet rá számítani, hogy előbb-utóbb az ebayen, majd pedig később itthon is fel fognak bukkanni kínai, színes utángyártott hátlapok hozzá.
toldy: Gratula a készülékhez! Én is sok év symbian után nyergeltem át (egy kis badás kaland előzte meg), és számomra az android pont úgy volt más volt első benyomásra, mint amilyennek a symbiant mindig is szerettem volna
[ Szerkesztve ]
-
AXisBOLD
addikt
válasz cryingdr4g0n #713 üzenetére
köszi a választ.
színt csak azért kérdeztem mert telenor-nál kapni fekete illetve pink hátlappal is!
Aurea mediocritas
-
kp78
addikt
Üdv!
Olvasgattam a fórumot, keresgéltem is benne, sok dolog már kezd tisztulni.
Viszont amit nem találtam, de lehet, hogy volt már:
írt esetleg vki vmi összegzés szerűt a telefonhoz?
Amiben hasznos linkek, tanácsok stb. vannak.Ha volt ilyen és megtenné, hogy belinkeli
Ha nem volt, akkor esetleg vki régebb óta használó nem írna egyet?
A telefon az asszonyé, én meg symbian-os vagyok (még), androidban szinte zéró a tapasztalatom.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
hernan.c
tag
Sziasztok!
Segítsetek légy szíves, mert egyszerűen nem tudok dönteni h melyik telefont vegyem meg!!!
Samsung i5800 Galaxy 3-t, 9900Ft-ért
vagy
Sony Ericsson X10 mini pro-t, 19990Ft-ért
Igazából a tervem az h legfőképpen internetezésre, email és msn-ezésre használnám meg symbian után megnézném mi ez a nagy felhajtás itt az android háza táján
Szóval mennyire alkalmas ez a telefon ezekre? -
Szilvii28
csendes tag
Sziasztok!
Én most vásároltam ilyen készüléket. Annyi lenne a kérdésem amire nem sikerült magamtól rájönni, hogy hogyan lehet rajta bezárni az alkalmazásokat amiket megnyitottam mert ugye attól hogy kilépek még nem lép ki teljesen.
Köszönöm előre is a választ! -
AXisBOLD
addikt
válasz cryingdr4g0n #715 üzenetére
oks, megkérdezem
egyébként megtapiztam, nagyon jó ez a készülék. nem nekem lesz, de kicsit bánom hogy én nem ezt vettem. mondjuk a GT540 is nagyon korrekt, csak és kizárólag a qwerty ami hiányzik.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz hernan.c #717 üzenetére
Kérdés, Neked mi mennyire fontos A nagyobb kijelző a galaxyt alkalmasabbá teszi a netezésre, de ha -amint írod- sokat fogsz "pötyögni" rajta, tehát MSN, email, akkor a qwerty az nagy előny tud lenni a virtuális billentyűzettel szemben.
Csak kompromisszumos döntést tudsz hozni így is, úgy is
Nekem bevált az x10 mini pro, sokat gtalkozok, MSN-ezek vele, a qwertyje hibátlan, világklasszis, de tényleg. A kis gyengusz kijelzőjét meg elnézem neki (Samsung wave-ről jöttem, az azért elég kemény kompromisszum display szempontjából, azt hiszem, nem szükséges túlmagyarázni )
Állítólag 2.2 nem lesz mini Pro-ra, tehát ezáltal a flash 10 is felejtős, ha jól tudom, ezt azért a böngészés szempontjából nem árt tudni a jövőre nézve. A Galaxy 3 frissíthető 2.2-re, úgy láttam.Szilvii28: a marketen nézzél szét, a "task manager" kifejezés a Te barátod. Az ingyenesek közül pl. megfelel a célnak az Advanced Task Manager vagy az Advanced Task Killer nevű, funkcióra ugyanazok, az ikonjuk egy robotka, a pocakja kék, illetve piros kereszttel áthúzva. (De ha más szimpatikusabb, akkor van még választék). Ezekkel egyenként vagy csoportosan is kilőheted a taszkokat, illetve kivételeket is beállíthatsz, mert nem kell mindent leállítani. A beállításoknál bejelölheted az autostartot is, hogy magától induljon újraindulás után.
AXisBOLD: oké Hát igen, a qwerty az olyan, hogy vagy hiányzik valakinek, vagy nem. Én pl. nem tudtam hosszú távon igazán megbarátkozni az érintős billentyűzettel.
-
hernan.c
tag
válasz cryingdr4g0n #720 üzenetére
Na igen pont ezt nem tudom eldönteni h mi a fontosabb nekem
Mondjuk az biztos h a hideg kiráz az érintős telefonoktól, ezért gondolkodom ezen a telón mert ez egy köztes megoldás
Sehogy se lehet rátenni flash playert erre a telefonra? -
hernan.c
tag
válasz cryingdr4g0n #722 üzenetére
"túl sok köszönet nincs benne" ez jó
Na mindegy végülis ez a funkció csak jó ha van de nem létszükségem.
Köszönöm a válaszaidat!!! -
Bubibéka
csendes tag
Üdvözlök mindenki!
Nagy örömmel írok, mivel sikerült 0 Ft ért egy xpreria x10 mini pro tulajdoni lapját megszereznem ugyebár a karácsonyi a kedvezmény
Lenne viszont így 3 nap használat után 1 problémám a telóval:
Állandóan megnyitva maradnak az alkalmazások, és folyamatosan futnak, akár 10 db is.
Ez az Android ot nem lassítja viszont az aksit max 2 nap alatt leszívja :SÚj telókon ugyebár a menü gombot hosszan nyomja (ezen a telón az üres négyzet feliratú)
behozza az éppen futó alkalmazásokat, de nem tudom őket ott se kiikszelni, csak rá tudok kattintani és akkor visszalép:STelefon újraindítással tünnnek el onnan a dolgok :S
)másik nem találom sehol az állapotváltozás menü, tudjátok normál ,. csendes...)KÉRLEK SEGÍTSETEK !
-
addikt
válasz Bubibéka #725 üzenetére
Szia!
Én a helyedben nem törődnék a nyitva maradt alkalmazásokkal! Elférnek azok, s ha kilövöd őket, akkor sem fogja tovább bírni az akksija! (Az X10 minim mikor egy napot ment töltés nélkül, már virtustáncot jártam örömömben!)
Egyébként nem Nokia, nincsenek "profiljai"! (A hangerőszabályzó "párossal" tudod halkítani/némítani, illetve utolsó megnyomásnál a rezgést is kikapcsolni!)
Jó szerencsét!
-
Bubibéka
csendes tag
Jahés még 1 :
a telefon kb naponta 2 szer kiírja h aktíválok -e valamit sms szolgáltatással, és a szokásos díjszabás érvényes !
Ez mi lehet ??? (média mánia L csomagot használok)
Plus költség lehet vajon ?
no még 1 dolog
a beállítások ---> telefon adatai--->állapot menüpontban van 1 ilyen h "akkumlátor készültsége" és ott azt írja h Kisütés !!
Akkor ezek szerint süssem ki az aksit ???
Internet forgalmat számolja valahol ??? Ha nem honnét tudjam h meddig netezhetek a média mánia L csomagommal??
remélem tudtok segíteni !:S
-
Szilvii28
csendes tag
válasz cryingdr4g0n #720 üzenetére
Sziasztok!
Tegnap írtam ide a fórumba és köszönöm szépen a választ. A programot meg találtam, letöltöttem, de nem tudom feltelepíteni. Utána jártam, hogy hogyan kell feltelepíteni az apk fájlokat, viszont azt a programot amit írtak hozzá sehonnan sem tudom letölteni(Astro File Manager, Apps installer). Próbáltam az Android marketről letölteni, de nem sikerült. Ezen a linken olvastam, hogy hogyan kell telepíteni, és itt olvastam, hogy kell hozzá valamilyen program is http://android.rook.hu/2010/09/13/apk-fajlok-telepitese-androidra/. Esetleg tudtok ajánlani valamilyen másik programot vagy linket a letöltéshez.
Előre is köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Bubibéka #727 üzenetére
Amennyiben valami olyan szolgáltatást rendelsz meg az smssel, ami havidíjas, akkor pénzedbe fog kerülni.
a beállítások ---> telefon adatai--->állapot menüpontban van 1 ilyen h "akkumlátor készültsége" és ott azt írja h Kisütés !!
Nem! Az azt jelenti, hogy a telefon nincs töltőn, hanem éppen a kisütési fázisban ven!
Adatforgalmat csak külső alkalmazással fog számolni, alapból nem!
A T-Mobile ikon, a MédiaMánia és az Etalon díjcsomagok havi díjában foglalt adatforgalom felhasználása esetén 80 és 100%-nál. Tehát, ha az adatforgalmad elérte a 80%-át a díjcsomagban biztosítottnak, akkor kapsz majd egy smst! (Tehát 800MB-nál.) Továbbá egy másikat, amikor megvan a 100%!
Jó szerencsét!
-
Szilvii28
csendes tag
válasz noicenoice #730 üzenetére
Köszi szépen.
Megtaláltam, letöltöttem és feltettem a telefon memória kártyájára. Engedélyeztem az ismeretlen forrásokat is, de nem látom az apk nevű fájlokat. Őket, hogy tudom megtalálni?Előre is köszi szépen.
-
-
Szilvii28
csendes tag
válasz noicenoice #732 üzenetére
Na éppen ez az, hogy még nem tudtam őket feltelepíteni, mert a fájlkezelőket is apk fájlban töltöttem le. Vagy az nem baj?
-
AXisBOLD
addikt
ki hogy töltötte elsőre a telefont?
telenornál azt mondta a srác hogy 2-3x 12 óra kikapcsolva...ilyet még nem hallottam
Aurea mediocritas
-
Szilvii28
csendes tag
válasz noicenoice #734 üzenetére
Köszi szépen. Így már értem miét nem ment eddig. Én PC-n próbáltam a fájlkezelőt ráerőltetni a telefonra.
-
-
addikt
válasz noicenoice #737 üzenetére
Soha semmi kára nem lett az akkunak.
Legalábbis nem tudsz róla, mivel nem volt melletted egy kontroll készülék! Mindettől függetlenül én is baromságnak tartom az ilyen jellegű töltést. Én, mikor úgy érzem nem bírja ki a teló addig, míg újra töltőhöz jutok, akkor adj neki, hagyom, hogy zabáljon egy kis áramot!
(Jelenlegi telefonom háromlapos használatijában az van, hogy (nem szó szerint): Bármikor, bármennyit tölthetem, nem lesz baja! Pedig az enyém éppen finn...Jó szerencsét!
-
AXisBOLD
addikt
válasz noicenoice #737 üzenetére
hát ja, össze-vissza beszélnek ezek a szolgáltatóknál üldögélő emberek. azt hinném hogy értenek hozzá, de mindegyik mást mond és a legjobb hogy mind hülyeségeket.
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
azt mondta a gyerek a Telenornál, hogy bluetooth-al csak fogadni lehet, küldeni nem és kell ehhez valami progi hogy működjön rendesen.
ez valós?
Aurea mediocritas
-
TomBall
csendes tag
A marketről töltsd le a "Bluetooth File Transfer" -t. Ezzel működik a küldés-fogadás. Alapból headset vagy kihangosító használható vele.
A telenornál tényleg nem tudom kik dolgozhatnak, de fel kellett hívnom őket és a hölgy akit kapcsoltak, azt mondta, hogy ilyen készüléket nem is forgalmaznak. Kár hogy már 2 hete megvettem náluk. Hát igen...Lenne nekem is kérdésem a fórumosokhoz:
Két hete gyilkolom a telót és eddig minden tökéletes volt rajta, de ma olyat csinált, hogy amikor fényképeket vágtam a névjegyekhez lefagyott a kijelző. Semmire sem reagált. Még kikapcsolni se tudtam. Úgyhogy levettem az aksit. Visszaraktam, fényképvágás megint behalt a kijelző. A gombok működtek, de a kijelző megint nem reagált semmire. Úgyhogy aksi megint le, vissza, fényképvágás. Azután ment a vágás és a kijelző is működött. Volt valakinek hasonló problémája? Kicsit korainak tartom két hetes használat után ezt a dolgot. -
christha
csendes tag
Szerintetek SE Xperia X10 mini pro vagy BB 8520???? tudom h nem egy kategória, de mégis..
Köszi! -
Yagamiii
csendes tag
Sziasztok!
Hallottam egy olyan problémáról,h ha felhív valaki akkor a telefon felveszi és kihangosítja magától a hívást(hívott fél), miközben a másik fél (aki tárcsázott) csak a kicsengést hallja. Tapasztalt valaki ilyet?
Illetve melyik lenne érdemesebb szerintetek? HTC Hero vagy Mini Pro?
Samsung Galaxy Tab
-
őstag
Az imént frissítettem, bizt. mentéssel, a visszaállítás után azonban a névjegyek kb. 90%-a eltűnt. Mindent szabályosan, leírás alapján csináltam, a frissítés tökéletes. A sim-en nem volt semmi, mert az előző telefonról több részletben lettek átvive a névjegyek. (kb. 500 volt)
Ötlet? A telót újraindítottam."... and I hope you have a great day!"
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- HP nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest