- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpy_
tag
T-mobile-nál már tudott venni valaki? Az árlistájukon fenn van, de a honlap szerint készlet nincs, hamarosan érkezik...
-
Gabi006
csendes tag
Sziasztok!
T-mobile oldalán azt olvastam, h nem lehet vele bluotoothon fájlt küldeni és fogadni se ezzel, se a sima minivel....nem tudja valaki, akinek van ilyen készüléke, h ez igaz-e? :\ -
SE_HELP
tag
A jelenlegi szoftver nem támogatja a Bluetooth™-on keresztüli fájl küldést/fogadást (FTP profil támogatási hiányosság miatt). A Sony Ericsson a következő kiadásra kerülő software verziókban tervezi ennek a funkciónak a bevezetését.
(Megjegyzés: a fájl küldés/fogadás külsős, az Android™ Market-en elérhető alkalmazásokkal működhet.)
-
yanc
csendes tag
Szevasztok, már mióta megjelent a mini, szemezek a proval, egyértelműen ez a fő jelöltem, de amíg nem tudom kipróbálni, hogy tudom-e normálisan használni (nem vagyok kicsi.. ) addig nem merem megvenni.
Nem tudja valaki, hogy budán valahol nincs-e kiállítva T-nél? Mammutban múlthéten egyet kihoztak nekem raktárról, de bekapcsolni nem lehetett, azt ígérték ki lesz téve, de azóta sincs semmi:S
Másik kérdés: Sikerült-e már valakinek működő offline navigációt varázsolni a készülékre? (ez is fontos szempont lenne)Köszi, ÜDv.Y
-
kislg
tag
Megjelent a 2.1 android erre a telóra???
[link] -
fizzdani
tag
Sziasztok!
Nos, ma megvettem énis T-nél, és ez engem is érdekelne, hogy lehet offline navit rakni rá.( eddig nem volt olyan telefonom amin op.rendszer volt és nem nagyon vágom hogy kellene)
-
aggleány
addikt
A sima X10 Mini fórumban a Navigon nevű navigációs progit ajánlják hozzá, azt írják, hogy hibátlanul működik
Szerintem a Mini pro gazdiknak érdemes megnézni a Mini fórumot, mert alapvetően a két telefon között csak a billentyűzet a különbség, és ott már elég sok dolgot leírtak a júzerek.
-
ans
aktív tag
Navigon megy vele.
-
ozzy97
csendes tag
fasza telefon
jo hogy a sony ericsson kezd feleledniMit mond Batman Robinnak mielőtt beszállnak a Batmobilba? - ??? - Gyere Robin, szálljunk be a batmobilba!
-
rwbag
csendes tag
Ugyanaz a kérdés, mint már néhány nappal ezelőtt. Szeretném megnézni a hívásidő infót, pl. hogy hány percet telefonáltam mondjuk egy adott héten, napon vagy hónapban. Nem találom ennek a lehetőségét. Vagy ne is keressem?
-
Zugi
aktív tag
Tudnátok ajánlani valami megbízható (és olcsó) helyet, ahol megvehető az X10 mini pro? Nem vagyok t-mobile-os, emiatt azon kívüli vásárlási lehetőség érdekelne.
Azt tapasztalom ugyanis, hogy irtóra lassan kezdik árusítani ezt a készüléket, szinte sehol sem kapható. Kezdem beunni már ezt a várakozást. -
ysombi
csendes tag
Helló,
SIM kártyáról jöttek "Név -> Telefonszám" párok, valamint Gmail-ből "Név -> Email címek". Kérdés, hogyan lehet két ilyen névjegyet egyesíteni? Vagy csak kézzel irjam be az email cimeket, ill telefonszámokat ? Nem jöttem még rá
-
Zugi
aktív tag
Meg akartam nézni az általad említett bolthálózat Mammutban lévő üzletében, ahol már nem volt. Ugyanott a T-mobil üzletben azt mondták elfogyott, nem tudnak mutatóba sem kihozni, csak a sima mini volt készleten. Gondoltam elmegyek a szintén helyben lévő Sony Ericsson márkaboltba, de az zárva és mintha átalakítás alatt lenne. Végezetül bementem a Pannon-hoz, feltéve nekik a kérdést, hogy nem óhajt -e a cégük változtatni a jelenlegi rém gyenge készülék kínálatukon. Szegény alkalmazottak is tapasztalják e panaszt az ügyfelektől, de semmi belső infóval nem tudtak szolgálni a téren, hogy bevezetné -e a Pannon az X10 családot.
Szóval egyelőre várhatok a beszerzéssel, mert hiánycikk a mini pro Egyébként azt több helyen mondták, hogy nagyon nagy rá az érdeklődés. -
Zugi
aktív tag
válasz gabor_01 #222 üzenetére
Pannont a flottám miatt nem hagyhatom el, emiatt maradok inkább a független telefonnál, így ha esetleg a későbbiekben mégis váltanék, akkor teljesen szabadon mozoghatok. Most megrendeltem a telefont egy webes helyen, 82.900 Ft-ért, hát kíváncsi leszek mi lesz belőle Jó esetben napokon belül egy boldog tulaj
-
ysombi
csendes tag
A kontaktok összevonását megoldottam a gmail webes felületén, viszont egy igen fájó hiba csak most derült ki. Nem tudok sms-t küldeni. Úgy tünik a SIM kártyáról nem tudta beolvasni az sms központ számát, sőt nem is tudom azt megadni, a t-mobile távolból bekonfiguráló csodája meg nem ismeri a telefonomat, szóval vihetem be, gondolom egy t ügyfélszolgálatra....
-
Zugi
aktív tag
Kérdés már tulajokhoz:
- használ -e valaki rá védőfóliát? Érződik -e ez a kezelésekor?
- milyen autós tartó-kihangosítót érdemes nézni hozzá? -
roenick
csendes tag
Nekem rajta van a gyári fólia.Csak a szélét vágtam le és tökéletesen működik.
A gmail-es szinkronizálás tényleg ,érdekes de csak egyszer kell megcsinálni.
Bármilyen telót felismer ,de azt írja "párosítva,de nem kapcsolódva" viszont az autómban lévő gyári bluetooth-al azonnal össze lehet kapcsolni és működik a kihangosítás. -
rwbag
csendes tag
Hogyan lehet olyan alapból telefonon lévő programokat törölni, mint pl. Peggle, Creatouch, CA Gold Rush, Roller Coaster? Az uninstall programok ezeket nem szedik le.
-
Zugi
aktív tag
Na ma végre én is megvettem a saját kis mini pro-mat
Egész este nyomkodtam, nagyon bejön a kis ketyere. Azt hiszem azonban, hogy a hivatalos honlapján pdf-ben fellelhető leírásába azért pár dologért majd bele kell lapoznom, mert nagyon kis okos.
Sok mindent kipróbáltam rajta és eddig le a kalappal. Valójában ezt a pro-t zsákbamacskaként vettem meg. Nem tudtam kipróbálni, sőt vásárlás előtt még csak nem is láttam sehol, csak a sima minit. De el kell mondjam nagyon kell az a billentyűzet rá és nagyon jól használható. Egyedül azt nem tudom hogy van ugye a balra és jobbra nyíl, de a le ill. felfele irányban azt mi helyettesíti? Pl. Opera mini-ben nem volt könnyű navigálnom ezáltal.
A helymeghatározása nagyon profi. Elsőre gps nélkül is 150m-es pontossággal belőtte a tartózkodási helyem, majd a gps-t bekapcsolva az is roppant gyorsan, érzékenyen és pontosan beazonosított.
Itthon wifi-vel használom, emiatt letiltottam a mobil adatforgalmat, hogy nekem ne generáljon számlát.
Amitől még odáig voltam az a rádiója. Egyszerűen szuper. Pikk-pakk bemérte az összes elérhet adót, és nagyon jó hangzású. Kapásból működött a Track Id alkalmazása, azonban neoreader egyetlen vonalkódot sem tudott beazonosítani
Szóval most első blikkre ennyi, lesz mit nyúznom az elkövetkezendő napokban -
arkades
senior tag
Ma voltam a Telenornál megkérdezni, hogy mégis mikorra várható a készülék?
Azt mondta az ember, hogy jelenleg nem túl jó a kapcsolat a szolgáltató és a gyártó között, így szerinte jó darabig nem várhatóak új SE készülékek.
Hát nem tudom, hogy lesz, minden esetre nem túl biztató a helyzet.Каждый дрочит как он хочет.
-
Zugi
aktív tag
Ahogy írtam #221-es hozzászólásomban, én lemondtam róla, hogy mostanában lesz a Pannonnál - ha lesz egyáltalán valaha is. Rém gyenge a felhozataluk. Mindössze 2 féle SE telefont árulnak, amik már 1-2 éve piacon vannak, és szinte ugyanannyiért kaphatók függetlenként is. Bohóckodnak helyette itt Redbull mobilokkal, aztán meg csak csodálkoznak, hogy minden híradás arról szólt a napokban, hogy mennyire csökkent a Telenor eredménye ill. profitja.
Emiatt kénytelen voltam függetlent venni, de talán nem is bánom, végső esetben könnyen szabadulhatok a szolgáltatótól.Ma tovább ismerkedtem a mini pro-val. Most két negatívum. Töltés viszonylag gyorsan merül, bár egyelőre nem gond, mert végig töltőközelben vagyok. Másik kis negatívom -bár ez a többi érintőképrenyősre is vonatkozik-, hogy erős fényben, napsütésben nehéz kezelni őket. Mert gombos telefonoknál is volt, hogy nagyon halványan látszott a képernyő, de ott legalább a gombok fixen megvoltak, itt meg tapizhatom vakon, hogy hova is nyomjak.
-
makkmarce
őstag
Udv mindenkinek,
Mivel egyre tobb QVGA( 240x320 ) felbontasu mobil jelenik meg, elerhetove tennem a jatekomat ra.
Segitseget kernek, akinek van ilyen mobilja es van kedve, az dobja fel a kovetkezo demot: [link]A jatek egeszen addig muxik, mig vegig nem csinalsz egy tesztpalyat. (ott utana hibas lesz az ertekeles kepernyo, vagyis hibasnak kene lennie, de back button-al visszalepheto).
Kerdes az, hogy egyaltalan jatszhato e a jatek ekkora felbontasban, es ilyen pici telefonon
inditas lepesek: Start Game -> Bunny Island-ra rabokni -> Start-ra ranyomni.
az options es a tobbi meg nem kompatibilis
kilepes: Back gombal barhonnan visszalep, main menuben kilepmeg egy kerdes:a jatek kozbeni tutorial mekkora betukkel jelenik meg? olvashato e, vagy nem
Koszi elore is a segitseget.
Martonokoskodom, tehát vagyok
-
kaller1
veterán
-
Zugi
aktív tag
Akksiról még nem akarok dezinformációkat közölni, mindössze csak nagyon rá volt irányítva a figyelmem. Letöltöttem egy progit, ami %-osan kiírja mennyin áll az akksi, és az tűnt elsőre gyors merülésnek, hogy 100%-ról pár per múlva már csak kilencven valahány volt. De úgy néz ki utána lassul a merülés és a kezdeti időszak után lesz ez jobb is. Majd még tesztelem.
Sokat kutakodtam, hogy hol vegyem meg, de jelen állás szerint ez a volt a legkedvezőbb vásár: Ez itt a reklám helye
Azaz 82.900 Ft-ért. Ami meglepett, mert előzetes infóim alapján nem számítottam rá, hogy adják hozzá a fülhallgatót és a microSD-t is. Amúgy flottul ment a vásárlás, tudom ajánlani és 1 év bolti garanciát adtak. -
arkades
senior tag
Köszi szépen.
Hamar meg lehet szokni ezt a viszonylag kis méretet?
Régebben jobban kedveltem a nagyobb, robosztusabb készülékeket. (Sharp 902)
Erről Moto V 8-ra váltottam, jelenleg is ezt használom, de ez a telefon nagyon megtetszett.
Csak hát nem tudom mennyire boldogulnék a kis méretével.
T-nél kipróbáltam a működését nagyjából, de a lopásgátlók olyan hülyén vannak ráragasztva, hogy sok funkciója nem is használható. (összecsukni például egyáltalán nem lehetett.)
Szóval ha még pár tapasztalatodat leírnád azt nagyon megköszönném.
Az ára ugyan még elég borsos.[ Szerkesztve ]
Каждый дрочит как он хочет.
-
Zugi
aktív tag
Árban eredetileg én is olcsóbb telefont terveztem be, de mivel olyan régóta vártam egy olyan telóra, mint ez, így hát belementem. Úgy számolom, hogy ha a Pannon be is vezetné, akkor a T-mobile-hoz hasonlóan olyan 60e Ft körül lenne előfizetéssel. Így függetlenül akkor kb. 20e Ft-ot buktam, de legalább szolgáltató független.
A mérete is relatív, mert nekem egyáltalán nem kicsi. Igaz én mindig is gondosan ügyeltem, hogy méretben a minél kisebb telefonokat vegyem. Talán az egyik legkisebb telefonom volt 8 évvel ezelőtt a jó öreg Nokia 6510. Utána minden nagynak tűnt, de sokáig visszasírtam azt a kicsiségét. Onnan kezdve csak nőttek a készülékek. 3 éve vettem egy PDA-t, ami telefon is volt egyben. Na azt sosem tudtam telefonnak használni. Egyrészt a méret, másik részt a WinMo miatt. Alkalmatlan volt, így tudtam, hogy legközelebbi telefonom egy szintén kis méretű kell legyen, persze a kor követelményei között. Tavaly beláttam, hogy Android a jövő és amikor bemutatták ezt az X10 mini családot februárban, akkor tudtam, hogy tuti ezt fogok venni. A nagy iphone kategóriák mellett végre újra egy telefon külsejű eszközt hoztak ki.
Szóval engem sokkal inkább ért újdonságként a gombnélkülisége és Nokiák után egy teljesen új oprendszer. A mérete nálam csak előny. Közben ismerkedem vele folyamatosan, csak igazán több időm erre inkább majd hétvégén lesz, de beszámolok mindenről és várom a kérdéseket. -
Hajnalpipőke
csendes tag
Szia!
Nagy kertbirodalom rajongó vagyok! Próbált már valaki ezzel a telefonnal játszani ebben a játékban? Ha igen, akkor írja már meg, hogy hogyan sikerült. Ha nem, akkor valahogyan próbálja már ki!
Előre is köszi!
Pipő -
Zugi
aktív tag
Tovább próbálgatva a telcsit, az a tapasztalatom, hogy tetszik ez a gyors Android, és kíváncsian várom a 2.1-est. Amiatt is mert sajnos a Market ill. Appbrain nem az igazi, legalább is az ingyenes cuccokkal nem mindig boldogultam. Nem akadt pl. egy normális pdf olvasó, az Adobe eredetije meg nem megy 1.6-on.
Amit hiányolok a telefonból a korábbi Nokiák-hoz képest, azok az alábbiak:
- nincs hívásinfó (vagy nem találom?), ahol a hívások időtartamát is meg tudom nézni
- naptár funkcióban nem tudom szabadon megadni, hogy mikor jelezzen az esemény előtt hanggal, összességében sokkal nehezebben kezelhető, mint a Nokiás
- jó lenne egy mobiltárca (lehet van ilyen progi?), ahova el lehet menteni jelszóval védve a sok személyes adatot, mint pl. igazolványok számai, bankkártya számok, stb.
- zavar, hogy meg kell adni az időtúllépésben, hogy mennyi idő után zárjon a képernyő ill. "billentyűzár". Onnan mindig fel kell éleszteni, és nincs egy olyan képernyőkímélő valami, amikor a világítást levenné a kijelzőről, de pl. az óra látszana feketén.A nyúzása folytatódik
-
Joe bácsi
őstag
2 ujjal való nagyítás működik képeknél?
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
mrlujoak
veterán
válasz Joe bácsi #244 üzenetére
Bizony, dussy fórumtárssal egyetértve, ezt a modellpárost 1 ujjas használatra szánták.
Íme: az egykezes, magyar szöveges reklámverzióHa jól emlékszem, az olcsó androidosnak szánt X8-ban már lesz a kiadásakor is multitouch...
mrlujoak
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Avicularia
veterán
És ezt te elhiszed?Vagy ez csak Magyarországon igaz?
Linkelem a SE itthoni pályán hogy áll a telenor-al.
Telenor SverigeAsszony kinézte magának ezt a telefont,remélem nem törik bele a bicskája az androidba.
Hölgy tulajoktól kérdezem,mennyire okoz gondot a kezelése,akinek ez az első androidos telefonja? -
Zugi
aktív tag
válasz Avicularia #249 üzenetére
Svédországot ne hasonlítsuk Madzsarisztánnal. Bár bízni lehet a végsőkig, csak közben nézd meg, hogy a svéd Telenor 11 fajta SE készüléket forgalmaz, addig a magyar csak 2 féle elavultat. Továbbá a hazai Telenornál [nyereségileg jelenleg eléggé csökkenő a tendencia.]
Bár nem vagyok hölgy, de a telefon kezelése nem az Android miatt lehet fura. Én pl. pár napja vettem és már teljesen ráálltam. Nekem a gombok nélküli kezelést kell inkább szoknom, az a nehezebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs