- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
David3
őstag
Friss hírek a badablog.hu-ról:
- [S-Skin] Wooden bada témacsomag
- Ubuntu Phone: A fejlesztés elkezdődött [Videó]
- A Tizen lesz az új bada? -
leslieke
Jómunkásember
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
brutte
aktív tag
Gyakorlatilag akkor vége a badának. És a Wave 3 nak is... mert bada frissítés akkor nem fog jönni rá gondolom.
"Soha ne add fel! Csak ha van rajta elegendő bélyeg!"
-
David3
őstag
Hírek a badablog.hu-ról:
-
ImI87
őstag
Hello!
Van már értelmes navigáció bada 2.0-hoz (Wave 2 és Wave 3-ra) ???
Érdekelne hivatalos és nem hivatalos megoldás is.Én még mindig a gyári progit használom, anno meg is vettem egy eu licencet, de végtelenül bosszant, hogy azóta sem frissültek a térképek.
Létezik v.mi közismert (iGo vagy hasonló) navigáció, ami friss Magyarország-térképpel van, és fel lehet rakni bada 2.0-hoz ?
ImI
-
leslieke
Jómunkásember
Üdv!
Navigáció mindkét telefonra: BE-ON-ROAD GPS NAVIGATION
Wave 3 van Route66-hoz magyar térkép, ha itthon vetted. Ha nem, akkor azé az országé, ahonnan származik a telefon, letöltési infók itt: [link]
Ezek a hivatalos megoldások vannak. Nem hivatalos nincs.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
David3
őstag
Új hír a badablog jövőjével kapcsolatosan: [link]
Várjuk a véleményeket, ötleteket, észrevételeket... : )
-
duo
addikt
válasz leslieke #1570 üzenetére
már csak abból indulok ki hogy csomó droidnál a teteje pl GB vagy ICS, és mégis jön ki rá csomó unofficial stuff. CM MIUI magasabb verziószámú custom ROM-ok. stb.
megérné beszerezni a gyári függetlent? mert kacérkodok a gondolattal. meglehet elkel a droidom és ebben az árban egyszerűen nincs semmi normáis ajánlat sem újonnan sem használtan.
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
leslieke
Jómunkásember
Unofficial custom Bada romok léteznek itt is, például náluk lehet találni: [link]
megérné beszerezni a gyári függetlent?
Attól függ mire akarod használni, mert a letölthető alkalmazások száma eléggé alacsony a droidhoz képest.
-
duo
addikt
válasz leslieke #1572 üzenetére
Fbreader. (úgy láttam az van) opera mini, dolphin ha van. kis film, kis zene, zseblámpa app. testreszabhatóság szempontjából meg minél jobban lecsupaszítható legyen. megrögzött minimalista vagyok. mass storage mód jó ha van. játék nem szempont de nem rossz ha van, esetleg irodai és szervezőfunkciók. youtube kliens. szóval átlagos használat.
[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
leslieke
Jómunkásember
Ezeket szerintem mind tudja. Nagyjából erre használom én is a telefont.
A testreszabhatóság szempontjából ami érdekes lehet, hogy a kezdő widget oldalt (más néven Live panelt) és az első ikon oldalt nem lehet törölni.
irodai és szervezőfunkciók: Polaris Office gyárilag rajta van, szerkeszteni is képes a fájlokat.
-
leslieke
Jómunkásember
ha a tartalma/sorrendje szerkeszthető, akkor oké.
Ezt tudja.
ilyen automatikus induló sziszarok kontrollja van benne?
Nincs ilyen, de memória elfogyás üzenet sincs. Appokat kilőni a középső, fizikai gomb hosszú megnyomása után a feladatkezelőben lehet.
rendszerappok leszedhetők? (vagy arra ott a custom rom)
Gyári appok nem törölhetőek. ellenben bedobálhatod egy mappába, amit nem használsz. Custom romból ki szoktak szedni ezt-azt, de nem tudom, hogy törölhetővé teszik-e amit meghagynak.
-
duo
addikt
válasz leslieke #1576 üzenetére
jó. írtam a srácnak hátha nézi.
(most néztem, hogy majdnem ubuntu OS -re is alkalmas a cucc. csak a belső tárhely kevesebb 900 Mb-al.) forefox os viszont csont nélkül elmegy elvileg ha portolják. harmadrészt meg ha kiforrott és jo a 2.0 akkor ha egyszer belaktad a cuccot felesleges szögelni utána, nem tudom neked napi használatban hiányzik e valami a fagyásokon belassulásokon kívül)Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
Dhampir
félisten
válasz leslieke #1584 üzenetére
Valószinűleg és amíg lesznek alkalmazások. Különben amilyen középkategóriás, silány minőségű Androidos telefonokat árulnak manapság jó drágán, még mindig komolyabb készülék a Wave 3.
Egyedül a Google Play hipnotizál egyes felhasználói rétegeket, de már most növekvő számú felhasználói tábor pártol át egyéb okostelefon rendszerre.
-
David3
őstag
válasz Dhampir #1583 üzenetére
Nem csak, hogy alkalmazásokat, de módosított szoftvereket is csinálnak még.
-
David3
őstag
-
mobilefan
aktív tag
Ha valakinek van Wave 2 telefonja,és el szeretné adni akkor mai nap megveszem
Csak szép állapotú érdekel,és lehetőleg minél több tartozék meglegyen !!-
-
David3
őstag
Püski Zoltán legújabb játékát mutatjuk be. Részletek a badablog.hu-n!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest