- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Valinas-
senior tag
Bocsi, ma ilyen kötekedős napom van. Az nem tavaly nyáron szeretne lenni, ott az elején?
Csak hogy ne legyen off: amúgy a készülék nagyon tetszik... de badát nem vennék semmi pénzért..
Szerk.: 2. oldal első mondat: ezt is át kell nézni.
Bocsi, hogy ide írtam..[ Szerkesztve ]
-
zoll96
csendes tag
azért ez a teszt kicsit komolyabb hangvételű lett mint a videós verzió
-
leslieke
Jómunkásember
Na végre, már tavaly óta erre vártam.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
rep3at
őstag
Többet vártam ennyi fejlesztés után. Hazudnék ha azt mondanám hogy nem próbálnám ki pár hétig de végül bizonyára megválnék tőle. Szorítok a rendszernek de ez most még kevés.
Forward thinking. كرر
-
törölt tag
A legelső Wave telóra is rá lehet tettetni a bada 2.0-t?
-
feliks
senior tag
Mennyivel szebb volt az első Wave... (S8500)
[Be Happy]
-
törölt tag
Nekem is ez tetszik a 3 közül legjobban (a kicsikről nem nagyon szoktam említést tenni : D) annak ellenére hogy nekem az S8500 van meg. De szerintem az első után már nem volt akkora "durranás" se ez se második mint az első.
Mondjuk azért elfogadnám, de 90k-t nem adnék érte. -
leslieke
Jómunkásember
-
feliks
senior tag
Jó, mondhattam volna Wave2-t is, ha az elsőnek kicsi ma mérete számodra.. .
Azok valahogy olyan prémium-kinézetűek voltak, ez meg tucatsamsung jó anyagokból..Rohamos fejlődés? Ha így folytatja a badával a Samsung, akkor soha..
Nagyon jó rendszer, ezt elismerem, de amíg évi 10-15 készüléktípus nem jön ki legalább ezzel a rendszerrel, addig esélytelen, hogy lesznek hozzá appok rendes mennyiségben, alkalmazások nélkül meg csak egy jó rendszerű alaptelefon.. Plusz engem nagyon zavart, hogy nem lehetett egykönnyen felmásolni alkalmazásokat kívülról a vasra.. (Iphonenál .ipa, androidnál .apk, WP7-nél .xap) Oké, más rendszereken sem lehet alapból, de 1óra utánaolvasás után egyszerű..Félreneérts, nem a bada ellen beszélek, mert jónak tűnik, csak kicsit több időt-energiát kéne ráfordítani a Samsungnak, hogy legyen is belőle valami..
[Be Happy]
-
MrStoneJerk
csendes tag
Elég jól néz ki ez a telefon , szerintem a 3 wave közül ez sikerült a legszebbre, de én mondjuk nem vennék olyan telefont amin bada van...
majd kiderül mit hoz a jövő -
Motion_Blur
félisten
Köszönjük a tesztet!
Én S8500-at használtam 1 évig és nagyon elégedett voltam vele, ahhoz képest a Wave2 egyértelmű visszalépés volt, az S8600 már rendben van szerintem de nagyon drága 90K-ért.. ennél olcsóbban lehet venni Galaxy S Plus-t, amit én is szerettem volna, de aprón találtam patika állapotú Galaxy S-t ~60K-ért
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
a.sebi
őstag
Nem értem ezt a handa bada dolgot.....miert csinalják....ott egy ingyenes rendszer....úgy hìvjak android....erre ők csinalnak egy gyenge android koppintást...ami funkcionalitasaban sokkal gyengebb mint a droid....és rakoltenek egy zsak penzt hogy ezt a gyenge rendszert előállítsák.....tudom tudom....szettagolt az android es megakarnak szabadulni tőle......de ezzel???? Kivancsi lennek mennyi haszon marad a samunak ezen a telon....sajat rendszer stbstb.....az iphone nem csak azert draga mert ra van irva hogy apple hanem azert mert irtak rá egy komoly rendszert..... Ezek meg 90ert adjak ezt a gyenge telot....ott a wp7a webos es hamarosan a rim renszere is licenszelhető lesz.....a bada szerintem egy szuksegtelen rossz.....ugyan az lesz a sorsa mint a symbyannak....csak a bada meg nem volt,es nem is lesz csùcson.
-
Zoli1222
addikt
Köszi a tesztet!
(#15) Motion_Blur: meg tudod venni olcsóbban is 2 év samu garival! Igaz csak 4 ropival kevesebb.
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Mostmár tényleg érdekelne, hogy milyen procit raktak be alá. Egy csúcsmodellnél elég kínosak ezek az akadások. Ettől függetlenül elég kellemes készülék, a képminőség nagyon jó telefonos fronton. A kezdőárral sem szálltak el.
<< Heimdal >>
-
krisztian112
senior tag
Hát ez alkalmazások terén, meg felhasználói élmény szempontjából szerintem kevés. Egyetlen érv szól a telefon mellett az pedig a fém. Ezerszen inkább egyí Arc S, optimus 2x, Galaxy S plus vagy egy xperia neo.
Huawei P10 lite
-
tylerddd
veterán
Az első Wave-nél is ez volt: első osztályú hardver, szutyok operációs rendszer! A legédesebb tévedésem volt anno a Wave I., mert tényleg jó kis handy, de csak akkor, ha nem okostelónak veszed. A végére nagyon meggyűlöltem az OS miatt és hatalmasat buktam rajta: a 8 hónapos telót 30-ért tudtam eladni és 70-ért vettem, számoljatok, h ez hány százalékos értékvesztés, és mind az OS miatt. Mivel nincs rá app, így nem ér semmit az egész és ahhoz képest meg drága. Az android se a legjobb (most ilyen telóm van) de legalább arra van alkalmazás!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
MrStoneJerk
csendes tag
válasz krisztian112 #20 üzenetére
Hát igen a galaxy s plus sokkal inkább megéri és meg lehet venni olcsóbban mint a wave 3-at
-
MARTIN970215
tag
Ez a Bada2.0 Tisztára ugyanolyan mint az Android + TouchWhiz4 kezelőfelület! Ugyan olyan főképernyő, ugyanolyan menü, ugyanolyan ikonok!
-
MrStoneJerk
csendes tag
válasz MARTIN970215 #23 üzenetére
Azért a bada-nak közel sincs akkora támogatottsága mint az androidnak ...
-
MARTIN970215
tag
válasz MrStoneJerk #24 üzenetére
Hát nincs! De akkor ha ezt a Samsung tudja mi értelme van neki egy 3. platformot fejlesztenie! Ha ugyan olyan mint az Android akkor inkább Androidos telefont vesznek az emberek mint Badásat?
-
leslieke
Jómunkásember
Wave 3 tulajdonosként az eddigi tapasztalataim:
Hívás: van gyorshívó funkció; a beszédhang érthető és tiszta. Van gyorshívó funkció a Wave 3-as Bada 2-ben: Beállítások -> Hívás -> Gyorshívó gombok.
A fizikai hívásgombokat kiváltó érintős gombok érzékenysége jó, elsőre érintésre reagál.
Névjegyek: rendben megjelennek, a nevek közti görgetés gyors, Wave 1-ről szépen átment az összes.
GPS: 10 mp alatt jel az ablakban állva is, panel első emeletéről "kilógatva" a telefont.
Samsung Apps: első indításkor frissült, egyébként gyors megjelenés, gyors letöltés, kicsit más elrendezés.
Internet: Wifi-n és 3G-n is szélsebesen töltött be. Memória elfogyás nincs. Sortördelés nagyon jó. A beépített RSS is gyors és használható. Maximum 5 oldal (index, nemzetisport, origo, mobilarena, f1hirek) nyitható meg a böngészővel gond és hiba nélkül.
Naptár: a névjegyeknél felvett szülinapok szépen átkerültek, ebben van a legkisebb változás az 1.2-höz képest. Új eseményhez több jelzés is megadható. Dátumra ugrás nincs.
E-mail: gmail és hotmail levelek letöltéséhez e-mail cím és jelszó megadása elég, és már jönnek is le a levelek.
SMS: az üzenetek megjelenítése rendben van, de nem találom, hogy hol lehet beállítani (lekorlátozni) az ékezetes betűk mellőzését. Nincs is ilyen, azaz ékezet nélküli szöveggel lehet kihasználni a teljes üzenethosszt.
Akkumulátor: az eddigiek alapján kb. 2-3 naponta kell majd tölteni, de ez erősen függhet a használat mennyiségétől és típusától is.
Polaris Office dokumentumkezelő gyors teszt: xls, doc, pdf, txt fájlokat próbáltam, fájlokra bökve a program mindet megnyitja. Az első kettőt szerkesztő módban is megnéztem. A szerkesztés előtt a Polaris Office átmozgatja egy csak általa elért helyre. Szerkesztés után is ide lehet menteni. A kész fájlt a Polaris Office menüből indításával lehet "kimenteni" a telefon memóriájába vagy a memóriakártyára.
Kijelző:
- betekintési szög: szinte vízszintesen is látni a kijelzőt.. persze így meg nem lehet olvasni.
- színek szépek, élénkek, a szövegek jól olvashatóak.
- fényerő: 1-10-ig lehet skálázni, én 3-ason használom, nem szeretem ha vakít. van automatikus fényerő állítás is, illetve energiatakarékos mód is bekapcsolható. a fényerőt böngészés közben külön lehet állítani.
- méret: az első 2 napban volt furcsa a Wave1 3,3"-os mérete után.. most már fordítva van. az a furcsa, hogy az a telefon kisebb.Negatívumok:
Az SMS-nél jelzett automatikus ékezettelenítés sok és gyakori üzenetet íróknak lehet gond.
A felülről lehúzható menüsor picit akadozik.
Zenefelismerés, hangprofilok, hangosodó csengőhang nincs.
És az örök elégedetlenkedők, bada-káromlók vesszőparipája: nincs sok alkalmazás. (ezek a hiányosságok ugye egyéni megítélés kérdése, nekem spec. nem hiányzik.)A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
pusszycat
nagyúr
válasz MrStoneJerk #24 üzenetére
Most h licencelhető lesz a bada ez változni fog szvsz…
Samsung Wave GT-8500
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
MrStoneJerk
csendes tag
válasz MARTIN970215 #25 üzenetére
Szerintem ez attól függ hogy mire használja , mert ha nincs szüksége sok programra akkor lehet hogy megveszi a badásat , de szerintem a többség így is inkább az androidost válsztja.
-
bokrosolajos
őstag
A pozitívumok közé soroljuk még a Super AMOLED kijelzőt, az elfogadható kamerát
Nos, álljunk meg egy picit!
Elfogadható kamera?
A legjobb kamerája van mind a mai napig a Wave-eknek, videó rögzítésben is abszolút a csúcs. Akkor hogyan lesz a jellemzésben elfogadható a kamera, ami csúcs szuper? Egyetlen andoridos okostelefon nem tudja megközelíteni a hülye zajszűrő algoritmusukkal agyonmosott képeikkel ezt a minőséget. De még az iP4 is picivel alul múlja.
Lényegében ez az egyetlen ütős érv a W3 mellett, mert az akku idő sem olyan jó, mint a W1 esetén.Ellenben a GPS-t gyorsnak és pontosnak mondja dr. Kind.
Na, erre valóban kíváncsi vagyok! Annak idején ha kicsit tovább tesztelik a W1-et, talán soha nem veszem meg, a leges-leggyengébb GPS vevő a Wave-ekbe van szerelve, gyakorlatilag majdnem 50% a valószínűsége, hogy talál műholdat vagy sem egy ilyen készülék, ezért nem bízhatja rá magát senki komolyan.
A készülék egy thermo szélvédő mögött gyakran elveszti a jeleket, nem tudom, hogy W3 esetében sikerült-e a koreai mérnököknek egy jobb beszállítót találni, remélem, hogy igen, és valóban, legalább navigálásra alkalmas az új készülék! -
mrhitoshi
veterán
Szép és jó telefon lett ez, de ennél több kell.
PS4
-
varga.balazs
aktív tag
és tényleg szép lett, bár nem sokban különbözik az elődeitől külsőben. egyedül a hátulja nem jön be, olyan üres. mellesleg én is maximum akkor vennék badás telót, ha már egy kicsit népszerűsödne és fejlesztenének rá tömegesen.
-
MrStoneJerk
csendes tag
válasz bokrosolajos #29 üzenetére
Azért azt nem mondanám, hogy egyetlen androidos okostelefon se hozza ezt a minőséget...
A 720p-s videót az összes 2011-es Xperia tudja , amiknek a többségében ugyanakkora felbontású kamera van ( amiben meg nem abban nagyobb) ... -
MARTIN970215
tag
válasz MrStoneJerk #28 üzenetére
Hogy-hogy mire használja? Most az Androidos telefonnak is ugyan olyan jó használhatók rajta az alap funkciók! Max annyival kevesebb hogy nincsenek rajtuk híváskezelőgombok! (De nem is kell rá) Meg most ha az árát nézzük Androidos Samsungból is van olcsó. Pl.: Galaxy Mini, Galaxy Y!
Tehát Még mindig nem találtam semmi olyat egy Badás telefonba ami miatt érdemes lenne inkább azt venni mint egy Androidosat! -
MrStoneJerk
csendes tag
válasz MARTIN970215 #34 üzenetére
Szerintem mi valahol félre értettük egymást mert én is azt mondom hogy inkább android
-
MARTIN970215
tag
válasz MrStoneJerk #35 üzenetére
Hát ezt mondom én is! Én csak érveket keresek hogy mi értelme van a Badának
-
ADAM1337
nagyúr
válasz bokrosolajos #29 üzenetére
ip4-nek sokkal jobb a kamerája.
Én az esti videózásnál döbbentem le mennyire kevés a wave egy ip4-hez képest mikor másnap meglestük mind a 2 felvételt. -
David3
őstag
A frissítés néhány régebbi modellre is elérhető lesz, bár a dátum még nem tisztázott; az biztosnak tekinthető, hogy a Wave és a Wave II készülékek meg fogják majd kapni a bada 2.0-t.
A Wave II már hazánkban hivatalosan frissíthető bada 2.0-ára! (Eddig a lengyelek kaptak csak S8500 Wave-re bada 2.0-t, hivatalosan.
[ Szerkesztve ]
-
MrStoneJerk
csendes tag
válasz MARTIN970215 #36 üzenetére
Hát nem sok mert a samsung galaxy plus ami hardveresen majdnem ugyanaz , mint a wave 3 , de androidot futtat még olcsóbb is függetlenbe ....
tehát legfejlebb az vesz badát akit csak a telefon kinézete érdekel ,vagy simán szereti a badát -
David3
őstag
Ezt megcáfolnám! Ha tudnád, hogy mennyi díjat fizetnek a felhasználók az Android után, hát bámulnál... jó, telefononként nem nagy összeg, kb. 10-15 dollár, de 1 millió készüléknél már... A bada után nem kell fizetnie senkinek a Samsungnak, függetlenedni akarnak.
... és nem beszélve az Android körül keringő licenszelési perekről...
-
Lirion
addikt
Ez a bada egy vicc. Mindent összeloptak benne, semmi egyedi ötlet nincs és még azt se tudták hiba mentesre megcsinálni. Akkor se kéne, ha ingyen adnák...
-
bokrosolajos
őstag
válasz MrStoneJerk #33 üzenetére
MrStoneJerk: Igen a 730p rá van írva, hogy tudja. De láttad is azokat? Mert szerintem vagy interpolált, vagy szétmosott, használhatatlan az egész. Ráadásul, ha fordulsz a kamerával, kettőbe, vagy háromba törik a kép, mindegyik SE esetében.
Természetesen nem védem a W3-ast, és nem támadom az Xperia sorozatot, csak mint tapasztalatot írtam le.ADAM: iP4 (/watch?v=RlH63uJhy24) jó kamerával rendelkezik, esti videónál semmivel sem gyengébb a W1 (... /watch?v=uItA4CR_TnE). W2-ről nem tudok nyilatkozni,a fotó teszteken az sem volt olyan komoly.
Nekem eddig bárhol videóztam, vár alatti pince rendszertől koncertekig, mindenütt ragyogó videókat produkált. A hangminőséget leszámítva, mert felvételi hangerőt nem lehetett állítaniEzért én megelőlegezem a W3-nak a kiváló kamera minősítést. A tulajok majd bizonyára mutatnak nekünk esti felvételt.
[ Szerkesztve ]
-
MrStoneJerk
csendes tag
válasz bokrosolajos #45 üzenetére
Hát xperia-s videót már láttam de wave 3-as hoz még nem volt szerencsém de megnézem
-
duvi
nagyúr
válasz MrStoneJerk #33 üzenetére
Nálunk van a családban Wave I- II és Xperia Arc S is (ami a jelenlegi zászlóshajója az Xperia családnak). Androidos fronton valóban jó az Arc S fényképezője. Viszont a Wave I-II-III egyértelműen jobb képeket és videókat készít mint az Xperiák. ( a felbontás meg ugye nem egyenlő a képminőséggel...)
-
Armagedown
őstag
Szerintem a flash támogatás hiánya inkább előny mint hátrány .
Eddig nem sok weboldalt láttam ahol a flasht reklámozáson kívül másra is használták volna“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
atike
nagyúr
Gyönyörű külső... Na de a belső... Hát... Nekem nem. De tuti van akinek igen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...