- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
Nekem Wave 1-en továbbra is ott van a fantom "1 frissítés érhető el" üzenet. A letöltések közt meg nem jelzi, hogy mi a fenté kéne frissítenem. Ezt valahogy nem sikerül nekik kijavítani.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
vinikorn
aktív tag
Ingyen magyar Biblia létezik az appok között?
Kapható hozzá hátlapvédő műanyag tok?
Nincs valakinek eladó, kifogástalan állapotban lévő, még garanciás telefonja?
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz vinikorn #1205 üzenetére
Ingyen magyar Biblia létezik az appok között?
Tudtommal nincs.Kapható hozzá hátlapvédő műanyag tok?
Nem láttam. Passz.Nincs valakinek eladó, kifogástalan állapotban lévő, még garanciás telefonja?
Ezt kérdezd meg, hogy megvan-e még: [link]A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
brutte
aktív tag
válasz vinikorn #1205 üzenetére
Ebayen van rengeteg tok. Én már 2-t el is adtam Magyarországon. Van egy keveset használt fehér szilikon. De én rájöttem, hogy nagy részben a minőségérzetért vettem meg a telót, így nem használom, mert nem a műanyagot akarom fogdosni, hanem a fémet.
"Soha ne add fel! Csak ha van rajta elegendő bélyeg!"
-
David3
őstag
Sziasztok!
Hamarosan új képernyőzár érkezik Wave készülékekre: CubeHD
-
David3
őstag
Sziasztok!
Pár új hír a badablog.hu-ról:
Samsung bada developer figyelő - 4. rész
-
leslieke
Jómunkásember
Hétvégén megtudtam, hogy hatalmas kijelzője van a Wave 3-nak.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
Lehet örülni: 3 éves a Samsung Apps! [link]
-
asztal2220
csendes tag
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni. Nagyon tetszik a Wave 3-as és valószínűleg emellett a teló mellett fogok dönteni. De lenne pár kérdésem.
1. Mennyire használható ez a Bada op rendszer. Mik a hátrányai?
2. Viber meg Skype van-e már rá?
3. Mennyire csinál szép képeket illetve videókat?Illetve általánoságban amelyikőtöknek van Wave 3-ra az mennyire elégedett vele?
Nagyon köszönöm előre is a segítségeteket.
Peti
-
leslieke
Jómunkásember
válasz asztal2220 #1213 üzenetére
1. Mennyire használható ez a Bada op rendszer. Mik a hátrányai?
Használható. Hátránya, hogy nem lehet úgy cserélgetni a romokat, mint droidnál, mert nincs cfw. Nincs warez és kevés a letölthető értelmes alkalmazás is. Alkalmazást csak a Samsung Appsról lehet telepíteni. Vagy javást.2. Viber meg Skype van-e már rá?
Viber nem túl régóta, de már van, Skype nincs. Az elérhető Viberben se működik még a voip.3. Mennyire csinál szép képeket illetve videókat?
Szerintem mindkettőből szépeket csinál. Legutóbb Erdélyben járva fényképeztem vele.Illetve általánoságban amelyikőtöknek van Wave 3-ra az mennyire elégedett vele?
Elégedett vagyok vele. A badás telefonok közül - amennyiben a pénztárca is megengedi - csak ezt szabad megvenni.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
asztal2220
csendes tag
válasz leslieke #1214 üzenetére
Nagyon köszönöm a részletes válaszaidat. Még egy kérdésem lenne feléd/felétek: Tegnap kipróbáltam egy T-pont-ban a telót és nagyon lassúnak tűnt a nete a többi hasonló kategóriás telefonhoz képest ami ki volt rakva. Ez csak vajon a kiállított darabnál volt csak így vagy tényleg lassabban lehet netezni ezen a telón?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz asztal2220 #1215 üzenetére
Nem lassú. A gyári böngészőt használva naponta netezek 3G-n és Wifi-n is. Ha az mégse lenne jó, akkor letölthető az Opera Mini is.
-
David3
őstag
válasz leslieke #1214 üzenetére
Hátránya, hogy nem lehet úgy cserélgetni a romokat, mint droidnál, mert nincs cfw. Nincs warez és kevés a letölthető értelmes alkalmazás is.
Annyival kiegészítenélek, hogy Wave-Wave II, és Wave 3 készülékekre is van módosított szoftver. : ) Igaz nem annyi, mint az Android-nál, de van.
Van warez is, bár erről nem szabad beszélni ugye. : ) A kevés letölthető alkalmazás pedig relatív. Van-van, de nem olyan számban, mint az Android esetében.
Más:
Két új hír a badablog.hu-ról:
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Pont arra utaltam, hogy nincs annyi, mint a droid világban. Mondjuk engem nem nagyon érdekel. Nem szeretem a módosított szoftvereket.
Warez: gyakorlatilag nincs mit warezolni, hiába van meg a lehetőség..
-
leslieke
Jómunkásember
Ma jelent meg a Samsung Appson a PowerPlay nevű lejátszó, amiben equalizer is! Lehet tesztelni.
-
dlaj
őstag
Biztos tud valaki segíteni!
Nem ismerem a Wave 3-at.
A középső Home gombot lehet használni a képernyő felélesztésére, vagy mindenképp kell hozzá a bekapcsoló gomb? -
David3
őstag
-
David3
őstag
-
David3
őstag
Friss hírek a badablog.hu-ról:
ChatONV - Videóchat/hanghívás támogatással?
-
asztal2220
csendes tag
Sziasztok!
Lenne még kérdésem ezzel a telóval kapcsolatban. Eléggé laikus vagyok. Szóval beágyazott videókat lejátszik? Illetve miben hátrány az, hogy nem támogatja a flash-t? Amúgy véleményetek szerint ebben a kategóriában lévő telefonokat nézve ennek csak az a "hátránya", hogy badás, nem?
Úgy összességében majdnem biztos, hogy ezt fogom venni csak kéne egy kis bátorítás.
(ez lesz az első okostelefonom)
Köszi előre is!!!!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz asztal2220 #1231 üzenetére
Szóval beágyazott videókat lejátszik? Illetve miben hátrány az, hogy nem támogatja a flash-t?
Van amit lejátszik, van amit nem. Többségében nem. Ez a hátrány.Amúgy véleményetek szerint ebben a kategóriában lévő telefonokat nézve ennek csak az a "hátránya", hogy badás, nem?
A bada, mint rendszer nem hátrány, inkább a rendszer támogatottságának hiánya a hátrány. Már ha zavar, hogy nincs több százezer letölthető program.Ha van lehetőséged valahol, akkor próbáld ki a telefont.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz asztal2220 #1233 üzenetére
Szívesen. Hol tervezed megvenni?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz asztal2220 #1235 üzenetére
Korrektnek tűnik.
-
brutte
aktív tag
válasz asztal2220 #1237 üzenetére
És itt tényleg a hideg alumíniumot fogod.Én vettem hozzá tokot, de nem használom, mert akkor a műanyagot fogdoznám, akkor vehettem volna galaxyt is
"Soha ne add fel! Csak ha van rajta elegendő bélyeg!"
-
knyitogato
őstag
Sziasztok, lehet még venni ilyen gépet hivatalos garival?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz knyitogato #1240 üzenetére
Szolgáltatónál még lehet kapni: [link] de már ott is a kifutó termékek között van.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz knyitogato #1242 üzenetére
10 hónapja van a piacon. GSM boltban még akár függetlenül is megkaphatod.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz knyitogato #1244 üzenetére
Én gsm boltban vettem tavaly decemberben gyári garival. De igazad van, a dominós is az lesz.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz knyitogato #1246 üzenetére
Itt: [link]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz knyitogato #1244 üzenetére
Még az jutott eszembe, hogy áruházláncokban is megnézheted, pl.: MM, Satunr, stb.
-
almafa42
aktív tag
Wave3-ra letoltottem Viber-t, probalok beregisztralni, de enm enged. Amikor meg kell adnom a szamomat, akkor akar kuldei egy uzenetet (phone nr. verification), ezt approve-olom, es itt az alabbi hibauzenet fogad kis ido utan:
"Viber service is currently unavailable or being blocked. Please try again later.
Please make sure that your internet connection is enabled and conencted, and try again."google kereses nem segitett :/
Vodafone-os kartya, fuggetlen telo, 3g bekapcsolva, net megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest