- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
megcsinálnám inkább magamnak. nekem már nem kell a teló, csak függetlenként könyebb lenne eladni. régen függetlenítettem pár telóm, volt ahol csak kód kellett, volt ahol progi. itt nincs valami ilyesmi?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Wictor
őstag
Sziasztok!
Volna egy problémám. Kaptam nemrég egy beázott Samsung S5230-at kamerahibával. Mikor belépek a kamera menübe, "Fényképező hiba"-t tol a képembe. Olyan kérdésem lenne, hogy maga a modul halhatott meg benne a víz hatására és azt kell cserélni, vagy az alaplapon pusztult be valami? A telefon ezenkívül normálisan működik. Szoftver volt rajta cserélve pár napja, szóval a gond biztos nem szoftveres.
Mennyi lehet ennek a javítása? Házilag is ki tudom cserélni a modult, ha az a hibás, azzal nincs gond, nem nehéz szétszedni a telefont. Oxidációt az érintkezőkön nem láttam.
-
Djuree
félisten
hogy a rossebbe lehet összeszinkronizálni pc-vel a telót? win7-em van de a pc sync nem megy fel win7-re...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Daniel_TRH
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy S5230-ba mennyire jó szerintetek egy TakeMS 2GB-os microSD kártya. Tudtommal nem SDHC, viszont igen gyorsnak tűntetik fel és 5 év garanciát adnak rá. Elég gyors ez a kártya a telefonba, vagy feltétlenül kell SDHC??
Köszönöm előre is!
-
Daniel_TRH
csendes tag
Ahogy utánanéztem a Kingston 4GB Class 4 kártyája 4mb/s-os sebességet bír. Na most több oldalon azt írják h a TakeMS 2GB-os kártyája 19mb/s-os olvasási és 9mb/s-os írási sebességgel bír. Na akkor most h van ez? Miért éri meg jobban az SDHC?
Előre is köszi!
-
david1212
tag
Csak úgy megjegyzem, ma egy éves ez a topic. Azért elég sok bejegyzés történt.
-
Daniel_TRH
csendes tag
bocsi még annyi lenne h viszonylag gyakran dugom rá a telót a gépre és ilyenkor ugye mindig elkezdi magát tölteni. Általában pár percet van csak rajta amíg átrakom a cuccokat.
Ez károsítja az akksit? -
Djuree
félisten
válasz Daniel_TRH #5808 üzenetére
nem károsítja...
-
barbus88
csendes tag
Sziasztok!
Segítsen valaki!
Most vettem egy samsung 5230-ast,de sajnos nem tudom hogyan lehet beállítani a hátteret,vagyis rájöttem hogy hol lehet,csak éppen pl ha egy olyan képet szeretnék kitenni háttérnek amit a telóvan fotóztam azt hatalmassá nagyítja és tök hülyén teszi ki,meg mielőtt beállítanám a képet,rámegyek h beállít háttérként és megjelenik egy téglalap amivel gondolom kivágni vagy méretezni lehet,de sehogysem jó. Vagy az játszik közbe hogy 3 képernyős?Vagy csak gyári hátteret tud normálisan kirakni?Nem értem! A másik meg az hogy egyáltalán nem engedi h kábelről rakjam fel a gépre a képeket,mert nem találja,nem lehet telepíteni... a cd-n is azt írja. Ha valaki tud akkor kérem segítsen!Előre is köszike! -
Daniel_TRH
csendes tag
Hello!
A kamerával készített hátteret csak ugy tudod kirakni normálisan ha átméretezed gépen 240x400 körüli méretre. + célszerűbb a beállítások/kijelző pontban beállítani a hátteret. -
napata2
tag
Sziasztok!
Mobilinternetről érdeklődnék:
GPRS-en keresztül érdemes netezni vele?
Mennyi idő alatt töltődik be egy átlagos oldal rajta?
Milyen adatforgalmat produkál?
Milyen böngészőt használtok, sajátot vagy Opera Minit?Köszi a válaszokat előre is!
-
barbus88
csendes tag
köszönöm szépen daniel mindenképp kipróbálom!
-
BlacKSouL
addikt
Mit kell átállítani, hogy azt a 130 karaktert, amit az írásnál enged, ne 2 sms-ben küldje el?? Általában 160-ba bele szoktam férni, más telókon ok volt, de most nem értem ez miért veszi duplának a 130-at.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
francia2003
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy kérésem!
Van ilyen telóm, ráraktam simán az avis filmet, de rájöttem, hogy így nem játssza le
Majd elkezdtem telepíteni a PC Studiot, cd berak, elindul, nyelv, majd rádug a teló, tovább, telepít, aztán amikor behozza a telepítés után a nyitó oldalt, kiírja a hibát, hogy a program a következő hiba miatt bezáródik: NPSMain.
Hibaüzenet küldése....majd bezárja! fut tovább utána a frissítés, regisztrálja a telefont azt hiszem, végez...
Majd ha ismét ráindítok az ikonnal, ismét gondolkozik, majd kiírja ismét, hogy hibaüzenet: NPSMain., majd bezárja!
Szóval nem tudok belépni, hogy letudjam konvertálni a filmetValakit kérek, adjon tanácsot mi tévő legyek???
Köszike -
yaya
tag
válasz francia2003 #5819 üzenetére
A probléma az,hogy a cd-és telepítője nem jó (nem telepit fel mindent,azért ír ki hibát). Ajánlom keress rá a New_PC_Studio_1.4.0.IL2.-ra,letöltöd,feltelepíted. Ezzel nem lesz már semmi gond.
""Szerintem..:)""
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Lehet ezen a telefonon házilag szoftvert frissíteni? Van hozzá valamilyen program mint a Sony - E. esetében? Tréhmobilos készülékről lenne szó.
Köszi!
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Zoli bácsi
őstag
Sziasztok!
Gyors kérdés, mert már szét...sz az ideg. Hívok a telóval egy ügyfélszolgálatot. Mondja ugye a hang, hogy ha ezt akar nyomja meg a kettes gombot. Nyomnám ám, de nem tudom. Hiába nyomom a virtuális billentyűzeten a gombot, utána bármelyiket, nem küldi el a jelet.
Van erre megoldás? Azon kívül, hogy előveszem a jó kis 1112-es Nokiát, ezt a kacatot meg nekiadom a lányomnak játszani? -
Zoli bácsi
őstag
válasz Zoli bácsi #5823 üzenetére
Megoldódott, elnézést egy kicsit morc voltam.
Teló kikapcs, bekapcs, utána elküldte a jelet amit kellett.
-
-
Zsocy155
őstag
válasz francia2003 #5825 üzenetére
XMedia Recode. Ezzel próbáld meg konvertálni. Kitudod választani a telefon típusát amire konvertálni szeretnél és start.
-
napata2
tag
Azt kérdezném, hogy T-Mobilos S5230 készüléken van T-Mobile felirat az telefon elején vagy hátulján vagy máshol, mint régebben volt szokás? A menü nagyon másképpen néz ki T-Mobile-osan, vagy nem vészes?
-
Lacazr93
senior tag
Szerencsére nem nagyon nyúltak hozzá
-
trufa12
addikt
hali valaki aksi üzem idejéröl pár szot mondana s5230 nak mert most akarok veni 5230 as samut de ha aksi gyengusz tárgytalan föként zene halgatásmiat érdekelne
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
roti86
őstag
válasz trufa12 #5831 üzenetére
Az akksira nem lehet panasz, nálam kb. 6-7 napot megy (éjszakára sem kapcsolom ki), de sokat telefonálok, igaz másra nem nagyon használom. Itt vannak hozzászólások az akkuval kapcsolatban, olvasgass közöttük: Link Van aki 11 napos üzemidőről számolt be, de zenehallgatással is elmegy 5 napot.
[ Szerkesztve ]
-
francia2003
csendes tag
válasz Zsocy155 #5826 üzenetére
Hahóka )
Na megvan az első konvertált film!
Annyi még hozzátok a kérdésem!!!!!!!
Mikor indítom, megy, jó és szép! Csak nem teljes képernyőre rakja ki, hanem kfent 0,6 cm, míg oldalt 0.7!!!! Nem rossz, de van rá mód úgy konvertálni, hogy teljes képernyős legyen?????
Ha opcióban állítok, akkor széthúzza jobbra, és úgy meg nyújtott lesz nagyonKérlek titeket, írjatok véleményt, hogy kinek milyen a filmnézés rajta!!!!!!!
HELP
-
francia2003
csendes tag
válasz francia2003 #5834 üzenetére
Mármint fent lent 0,6 körül.oldalt 0,7
-
napata2
tag
Na megvettem a T-Mobile-nál a S5230-at, nagyon tetszik.
A Google Maps-nál a Saját helyzetemhez azt írja ki, hogy "Jelenlegi helyzete ideiglenesen nem elérhető". Ez miért van? -
Tanker21
tag
Hali. Megpróbáltam feltenni a telefonra ezt a Dark Theme-s dolgot, hogy fekete legyen a téma, de amikor be kell írni a telóba az admin kódot (*#6984125*#) azt írja ki hogy hálózati hiba. Nem tudja valaki mi lehet a probléma? Talán frissíteni kéne a FW-t?
-
iNfAntRy
senior tag
Sziasztok
3 hét múlva lejár az elöfizetásem, és 95% hogy ezt a telefont veszem Az lenne a kérdésem, hogy van olyan aki vodafone-nál vette esetleg? Van különbség a függetlenhez képest? Mert úgy hallottam hogy a vodás kissé le van butitva)pl nincs java-s telepites(, de ez pl nem izgat, mert javat nem hasznalom.
köszi elöre isGalaxy Tab 4, Galaxy S20FE
-
Djuree
félisten
válasz iNfAntRy #5838 üzenetére
nem érdekel ez esetleg?:
s5230igen, a gyárin nem lehet javát telepíteni. de lehet rá másik firmware-t tenni, csak akkor elvész a gari (kivéve ha lemented a gyárit, mert akkor ha gond van csak vissza kell rakni a gyárit mielőtt elviszed szervizbe ). az enyémre már vásárlás után tettem másik firmware-t
-
napata2
tag
Sziasztok!
Az Opera Mini 5-ben hogyan lehet eltüntetni a nyilacskákat lent? Hiába rakom teljes képernyősre, akkor is ott maradnak a nyilak.
-
napata2
tag
Sziasztok!
Ha nincs felinstallálva a hozzáadott szoftver, és a telefont az adatkábellel összekötöm a számítógép USB csatlakozójával akkor azt felismeri USB drive-nak? Vagy fel kell telepítenem a hozzákapott szoftvert is (valamilyen Studio)?
-
Zsocy155
őstag
válasz francia2003 #5834 üzenetére
Szia !
Nekem már Omnia 2 van, de azon sem mindegyik film teljes képernyős. Szerintem attól is függ, hogy a mekkora a felbontása a filmnek.[ Szerkesztve ]
-
Daniel_TRH
csendes tag
nincs semmilyen eltérés a vodáson
-
D@ni88
addikt
Trémobilos telefonnál hogy lehet javat telepíteni?
-
legiaap
félisten
válasz dorbita #5846 üzenetére
A barátnőmnek fehér színű van.
Neki nincs rajta logó, hanem a jobb alsó sarokban van egy kis rózsaszín keresztbe kötött masni vagy mi. Ezzel valami alapítványt támogatott.
Amúgy most épp szervizben van a teló, mert meghalt a kijelző egyik pillanatról a másikra. Nem reagál az érintésre. Kb. 1-2 hét míg megjavítják.How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Xbox One
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...