- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
shootme2
aktív tag
válasz galacskov #6400 üzenetére
Biztos hogy Samsung S5230-ról beszélsz?
Az anyagával nem tudom mi bajod lehet, már leejtettem párszor de semmi baja nem lett és nem is recseg ropog mint más telók. Lassú? Biztos egy 20000 éves szoftver volt rajta ugyanis az enyém nem az. Ha jó képeket akarsz csinálni akkor egy tükör-reflexes digitális fényképezőgépre lesz szükséged nem telefonra, mellesleg 3.2 Mp fix fókusz ellenére teljesen vállalható képet csinál. -
McKane
senior tag
sziasztok!
hogy a f*ancba lehet kiirattani vele azt hogy ki hív???
az illető bennt van a SIM-számoknál is és a telefonban lévő számoknál is, mégis azt írja ki hogy "ismeretlen szám" és nem tudom visszahívni... SOS!szerk1.: a régi telónál kiirja szal nem a hívó fél a ludas a szám-elrejtésben..
[ Szerkesztve ]
-
Olcsi
senior tag
Lehet, hogy az kavar be neki, hogy mindkét memóriában benne van. Próbáld meg, hogy az egyiket kitörlöd! Hátha... Nekem is volt már hasonló problémám, bár abban az esetben nekem az alapértelmezett memóriában tárolt névként jelenítette meg, miközben én a másik memóriában tárolt formátumban szerettem volna látni.
-
McKane
senior tag
tudja valaki hogyan lehet ebben a telefonban a háttérképet normálisan beállítani???
akárhányszor próbálok,mindig megjelenik egy fehér keret amit tudok húzigálni,mozgatni,stb, de a legvégén nem a teljes képet rakja ki,hanem csak egy részletét..köszi előre is!
-
belluska
tag
Hali. Bp-i személyes kapcsolatot keresek FIRMWARE cserére, mert nem tudok angolul és nehéz lenne igy megoldanom a dolgot. Bartha Gábor Bp.
-
shootme2
aktív tag
válasz belluska #6414 üzenetére
Küldtem egy leírást ami pontról pontra végigvezet a telepítésen + egy videót is ami szintén végigvezet a telepítés folyamatán. Angoltudásra semmi szükség sincs én sem tudok angolul csak nézed a videót és közben ugyanazt megcsinálod. Ha ennyire nem megy inkább vidd be egy mobilszaküzletbe vagy a szolgáltatódhoz ott megcsinálják.
-
glutamin
őstag
Sziasztok!
A barátnőm telefonjára (samsung s5230 - vodás), ismétlődően kb óránként megjönnek korábban kapott sms-ek. Mi lehet ennek az oka/mit lehet ezzel csinálni?
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
_seth_
veterán
Barátnőmnek vettem egy ilyen telefont La Fleur változatban és az lenne a kérdésem, hogy van-e rá valamilyen office jellegű program ami fut is, jó is? Az már majdnem tökéletes ha .doc fájlokat meg tud nyitni.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
válasz shootme2 #6422 üzenetére
Igaz Köszi!
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
david1212
tag
Elérhetővé tettem samsung-hoz háttérképeket ezen az oldalon:
http://www.samsungwp.tk[link]
[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
van egy ilyen telója haveromnak és szeretnénk rá tenni angol-magyar, spanyol-magyar és német-magyar szótárat és ezeknek az ellenkezőjét is magyrról idegennyelvre fordítót, de a gúgliban akárhogy keresetem nem találtam semmi használhatót, pls help!!Matthew 24:42
-
McKane
senior tag
a telefon akkuja töltődik USB-n keresztül is?
-
McKane
senior tag
milyen magyar nyelvű oldalról tud RSS-t fogadni? origo.hu,és index.hu -ról is próbáltam,de azt írta ki, hogy "ismeretlen formátum" .
-
Trigi
csendes tag
Sziasztok!Nekem az a problémám, hogy a Widget-ben nem tudom beállítani a szülinapokat!Még csak pár napos a telóm de itt nagyon sok rosszat olvastam róla!!!
Előre is köszi! -
DragonKing
csendes tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni mert ha djuice-os kártya van a telefonban nem mőködnek az internetel használó programok csak a böngésző.Ha t-mobilos van benne akkor működik minden.Lehet hogy valamit be kell állítani? -
noto
senior tag
Sziasztok! Lécci segítsetek!
Mikor először beleraktam a mem.kártyát akkor még látta a telefon utána kikapcsoltam és felül jelezte hogy benne van a kártya de a menübe belépve nem volt benne semmi és azóta egyszer van memkártyám egyszer meg nem jelzi ki.
Segítsetek! -
DragonKing
csendes tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni mert ha djuice-os kártya van a telefonban nem mőködnek az internetel használó programok csak a böngésző.Ha t-mobilos van benne akkor működik minden.Lehet hogy valamit be kell állítani? -
Olcsi
senior tag
válasz DragonKing #6439 üzenetére
Szerintem ez nem lehet sim kártya függő, de lehet hogy tévedek! Viszont az biztos, hogy az alkalmazások beállításainál is engedélyezni kell az internet hozzáférést. Illetve mindig az adott szolgáltatóhoz beállított internet-profilt kell alkalmazni! Erre figyelj!
-
oliolioli
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudnátok megmondani, hogy hogyan lehet kikapcsolni a billentyű hangot?(hogy érintéskor ne pittyegjen a teló)
Köszi!14 éve újonc...
-
francia2003
csendes tag
válasz glutamin #6418 üzenetére
Hellóka
Nekem is az lenne a problémám, mint az előttem felszólalónak...
A barátnőm telefonjára is megjön az sms többször is, ki be kapcsolás után...
Megkapta az sms-t tegnap fél 6-kor, éjjel megjött vagy 8-szor, másnap még 5-szőr, meg egy másik smsnél is ezt csinálta, hogy küldözgette, de abban meg még annyi volt a hiba, hogy nem egy sms lett volna, hanem 4, az elsőt kiírta, utána meg broken message, vagy hasonlót...Kérek valakit, ha tud rá megoldást, írja meg...
A vodafonos csajszi szerint, lehet frissíteni kell a telefon szoftverjét, na ezt sem tudom hogy kell, kérek tanácsot valakitől.
Érdemes otthon, vagy vigyem be szervizbe??? Nem veszt otthoni frissítésél garanciát???? -
shootme2
aktív tag
válasz francia2003 #6443 üzenetére
Helló!
Úgy tűnik a vodánál nem állnak a helyzet magaslatán...
Olyan mintha a voda központja nem érzékelné hogy megkaptad az üzenetet így folyamatosan próbálja kézbesíteni. Ellenőrizd az sms központ beállításokat a telefonon.
A szoftver frissítés garancia vesztéssel jár viszont a szervizesek nem nagyon szokták nézegetni hogy piszkáltad-e. Egyébként a szoftverfrissítésért pénzt kérnek hacsak nem úgy viszed be hogy valami hibára panaszkodsz csak akkor meg 2-3 hét. -
puding015
csendes tag
valaki segitsen találtam egy oldalt ahol a telefon hangerejét lehet növelni egy bizonyos koddal de rossz menüpontra mentem a kod beirása után és most nem kapcsol be csak fekete a képernyö és egy angol szöveget ir ki...segitsen valaki ..
-
puding015
csendes tag
na valaki tud segiteni pls nagyon fontos..
-
moncsika74
csendes tag
Segítségeteket kérném!
Imádott telenoros telefonomra mms üzik nem jönnek át, és Én sem küldhetek, mert "szolgáltatás nem elérhető" üzenetet kapok mindig vissza.
Telenor szerint minden rendben, a készülékkel van baj.
Valaki tudja a beállítás pontos paramétereit?
Előre is köszi
-
roti86
őstag
válasz moncsika74 #6448 üzenetére
A Telenor honlapjáról:
apn: mms
Felhasználó: -
Jelszó: -
Proxy: 84.225.255.1
Port: 8080
Honlap: http://mmsc.telenor.hu/
Azonosítás: normal+ lekérheted a beállításokat sms-ben ingyen: ITT bővebben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- További aktív témák...
- Motorola GLEAM Plus WX308 - ÚJ - Kinyitható - Nyomógombos
- Samsung E500 - Kinyitható divatmobil - OLED - Arany és Bőr - LaFleur
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
- Samsung P510 - Automata flip - Ritkaság - Motoros nyitás-csukás
- Sharp GX30 - A ritka i változat - GX30i - Dobozos
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest