- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Bluetooth-headsetekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
endib
tag
Uh, ez nagyon nem tetszik
-
Auratech
őstag
Omnia 7 tulajként a telóval semmi baj. Csak az ára. 25-ért kéne adni.
Mondjuk simán tarolhattak volna egy olyan összeállítással, hogy van benne egy 2000mA akksi, a viszonylag gyenge hardver mellett. Wp7 teló két napos akkuval és kész.
Mellette szól a frissebb proci-gpu, viszont a 4G az gáz. Nem lehet normálisan navigációt feltenni térképekkel, ha már van fenn pár videó meg zene...Auratech Field Recording
-
FeherMate
csendes tag
Hát én az első pár mondattal nem értek egyet, teljesen érthetően temetik a wp7-es telefonokat. Megveszel akármilyen wp7-es telefont, és igazából lehet hogy még 4 év múlva is menni fog 7.8-on, de maga az elvvel van baj. Én nem adnék egy lyukas garast sem egy olyan telefonért amikor tudom, hogy hiába fél éves csak de elavult lesz és nem is lesz felfrissítve. Ez most mi már??? Ott van Android, mindegyik JOBB telefonra legalább 2-3 frissítést csinálnak rá (Sonyericcson X10 -1.6-2.1-2.3; Samsung Galaxy S 2.1-2.2-2.3.4-2.3.6)
Az Iphone-ról ne is beszéljünk mert ott még szerződésben is benne van, hogy 3 rendszer frissítést fog kapni, minden modell.És akkor ne temessük el a wp7-es telefont? már akkor halott lett, mikor a nokiával össze állt.
A wp8 még nem, de szerintem az sem lesz hosszú életű, de az meg azért mert nokia, ott szerintem az OP rendszer fog elhasalni, nem értem, hogy a microsoft miért megy fejjel a falnak, az emberek 80% nem tetszik a metro.Az otthoni felhasználok egy dolog, több cégnél felmérték, és a következő eredmény született: NEM ALKALMAS, SEM OKTATÁSRA, SEM PEDIG MUNKAVÉGZÉSRE, ez a kezelőfelület.
-
legiaap
félisten
válasz FeherMate #55 üzenetére
De ezt honnan tudod, hogy az emberek 80 %-nak nem tetszik a csempe felület? Szerintem ez baromság, vagy valami konkurencia mérte fel.
Majd a WP8 megjelenése után kiderül mennyire élteképes a rendszer.
A Microsofttal nekem az a bajom, hogy nagyon kevés frissítés nagyon későn jön és nem egyszerre.
Az, hogy meg nem lehet majd továbbfrissíteni a telefonokat, emögött anyagi dolgok állnak. Vegyél új telefont, ami plussz bevétel nekik. Ja és két éves rendszerről beszélünk. Mire számítottál, hogy majd a sírodig frissítenek?[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
warriorguru
tag
Hát igen.A Microsoft két dologtól szenved.Első az árak,második pedig a frissítések. Szerintem rosszkor adták ki a wp7 es telókat, vagy megvárták volna a windows 8 at és vele együtt a wp8 at.Akkor nem kellene itt geb*szolni a wp7 el......Vagy eltolták volna a w8 premierét 1-2 évvel és akkor jöhetnének addig rendes update ek, nem úgy mint most pl omnia 7 re, ahol hol van net megosztás, hol nincs...
Mi ez a csámcsogás a kocsiban, Jean? - Eszi a rozsda, uram.
-
.LnB
titán
válasz Barthezz2 #46 üzenetére
A cikkben is külön említik, hogy a Skype fut rajta semmi gond nincs vele. De engem is érdekelne, hogy játékoknál vagy más programoknál sincs e gond?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oszi666
őstag
Azt magyarazd meg miert kell minden aron frissiteni a telefont? Szerintem a 2.3 amdroid tokeletes egy mezei felhasznalonak: ertem ez alatt baratno anyuka, hugi, laborvezetom stb. Azt se tudjak milyen a jelenlegi szoft nemhogy melyik a legujabb... Es boldogok megis. Csaj ismeroseim 70%meg mindig galaxy minit meg xperia 8at hasznal es semmi penzert nem cserelnek el oket. angry birds meg facbuk van rajuk eleg az. Az androidos frissites pedig egy kalap szar ezt mindenki tudja osszevissza jonnek ki, es sokszor hibasak is.
[ Szerkesztve ]
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
franc0
őstag
Már megint ez
Ha ennyire rá vagy izgulva a kettővel frissebb szoftververzióra, akkor miért nem várod meg?
Mert ugye azért vagy ráizgulva arra, mert a mostani nem felel meg. De ha nem felel meg, akkor mi a fenéért veszed meg?
SOHA semmi sem biztos, csak ami már megtörtént.ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
MaUser
addikt
De ezt honnan tudod, hogy az emberek 80 %-nak nem tetszik a csempe felület?
Szerintem is hülyeség, tapasztalat alapján inkább 90-95% lesz az. Komolyra fordítva a szót nem véletlenül nem publikált erről semmit az MS, az eladási számokból meg lehet következtetni, hogy valszeg ez a baj, ha a WM részesedés még mindig erősen a WP felett van, miközben azért már régóta van szolgáltatás a WP mögött, ahogyan a telefonok is jók hw-esen és árban sem vészesek nyugaton. Btw, ezt simán benézték MS-nél, egyszerűen túlzottan rápörögtek a csempékre, csak megint a "hülye" fogyasztók nem értik, hogy "ez a jövő"...
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
MaUser
addikt
Ezzel nincs is semmi gond, minden nő szép akit szeretnek. Csak ha rétegrendszert gyártanak, akkor ne sírjanak, hogy nem terjed.
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
törölt tag
Engem nem fogott meg...
-
Tigerclaw
nagyúr
Érdekes, nekem pont az a bajom a Metro UI-val, hogy túl csilli-villi, az iOS meg unalmas.
Egyszerűen nem tudok úgy ránézni, hogy ne üsse ki a szememet a sok harsány színű nagy téglalap. A Lumia színválasztéka detto ez. Nem akarok feketét venni, de mit vegyek? Tűrkíz, Magenta, Rózsaszín?Nem tetszik, az se hogy féloldalas. Olyan, mintha rossz helyre került volna a kijelző.
A W8 már sok szempontból jobb lesz, de az is csak azért, mert festékminták helyett beraknék 4 nagy téglalapot fotós háttérrel. Meg végre eltűnik a féloldalasság. Nálam jelenleg az Android magasan vezeti a listát az UI szempontjából.
(mielőtt megkapom, régi Symbianos telefonom van, szóval még nem vagyok elfogult egyik felé sem)
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Воланд
titán
válasz warriorguru #57 üzenetére
"Szerintem rosszkor adták ki a wp7 es telókat, vagy megvárták volna a windows 8 at és vele együtt a wp8 at."
aha, persze. aztan osszel, mikor megjelenik a ket uj rendszer, akkor a market kongana az uressegtol, mert alig lenne alkalmazas. igy meg van tobb, mint 100.000, ami alapbol megy wp8-on es win8-ra at lehet portolni.
"nem úgy mint most pl omnia 7 re, ahol hol van net megosztás, hol nincs"
lehet szidni a samsungot, mert ok nem tettek elerhetove mindegyik keszuleken.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
geratn
tag
Valószínűleg ők sem gondolták komolyan
-
franc0
őstag
Kicsit túlspilázzátok ezt az unalmas/nem unalmas GUI dolgot...
Ez az átlagembert annyira azért nem izgatja, a hekkelős kockák meg a hardverpiac igen kicsi részét adják. A teljes piacot nézve pedig még kisebbet...
Nekem is ki van cseszve Android főképernyőre a 6 leggyakrabban használt ikon oszt kész. Most akkor szaladjak iPhone-t vagy WinPhone-t venni?Nem ti diktáltok, mert nem ti vagytok a többség. Tudom fáj, de el kéne fogadni. Könnyebb lesz.
ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
Auratech
őstag
Az almánál egyértelmű a helyzet, vas és szoftver egy forrásból, generációnként egy eszközzel. Mondhatni így könnyű...
A droid fragmentált, mert kismillió eszköz variáns van. Ha lenne 15-féle gyártótól 250-féle ios-teló, azok is kínlódnának rendesen a naprakészséggel..
A MS. a szoftvert próbálja úgy kézben tartani, mint az Apple a hardvert. Emiatt a gyártóknak kicsi a mozgásterük, hiszen a készülékek felhasználói élménye ártól függetlenül szinte azonos. Ezért drága relatíve a WP telefon.
Mondjuk egy galaxy mini és egy SIII közt nagyságrenddel nagyobb a különbség, mint a lumia 610 és a 900 között vagy bármelyik első generációs wp7 készüléket hasonlítva.Auratech Field Recording
-
erdoke
titán
Ennek az Omniának a 8 GB-os verzióján simán el tudnám képzelni az életem WP 7.8 mellett, a nagyobb tárhely is csak a sok navi miatt kellene. A középkategóriás droidos készülékeket viszont szurkos bottal se piszkálnám meg. A minap volt a kezemben a második generációs Xperia Mini akármi, és legfrissebb gyári szoftveres GS-t is nemrég nyomkodtam. Csaptak volna őket földhöz, amikor 60-80e Ft kiadása után elkezdenek dadogni a névjegyzékben vagy képek nézegetésekor.
A legjobb aláírás a héten
-
Tigerclaw
nagyúr
Igen, a 8GB-os már jó, csak kérdés, hogy az mennyivel lesz drágább.
Egyébként mivel nem kerget a tatár és "holnapután" jönnek a WP8-as telefonok, én inkább megvárnám azokat, vagy legalább azt, amikor ténylegesen lesz rajta 7.8 és nem csak egy ígéret.
Mivel a WP7.8 teljesen független a WP8-astól akár hamarabb is kijöhetne, de biztos nem lépik meg, mert akkor a 8-as nem fog akkorát szólni. Ez megint azt mutatja, hogy őket csak az új széria sikere érdekli.
[ Szerkesztve ]
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
.LnB
titán
Igen azok a tipikus android akadások mennek az agyamra nekem is .
Ha 40-50 körülire csökken az ára úgy lehet veszek egyet, de még nem találni egyik szolgáltatónál sem És bár nekem nem létfontosságú, de a 8GB-os nagyon jó lenne.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
elpatkorado
aktív tag
Hát szerintem akkor a kirakott készülékkel volt baj, vagy nem tudom, de az Xperia Mini igen is jó telefon (Snapdragon 1GHZ proci, adreno 205, 5mp kamera, 720p felvétel stb.) . Amúgy 40K, nem 60-80K. Igaz, hogy nekem nem Mini van, hanem LWW, de belülről ugyanaz a kettő, tehát tapasztalatból beszélek. Úgy hasít rajta az ICS, hogy na. 1 laggom nem volt eddig, pedig március óta meg van a teló.
[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
válasz Integrale #32 üzenetére
lww csak megsúgom 50k függetlenül és anno 32k is volt tmobilnál
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
-
elpatkorado
aktív tag
Ja és bocsi az OFF-ért.
-
erdoke
titán
Elsősorban a középkategóriás hardverre gondoltam, ami összehasonlítható a szóban forgó WP készülékkel. Egyébként 24 hónap hazai gyártói garanciával most hirtelen 58-ért találtam Xperia Mini Prot, úgyhogy nagyon nem lőttem mellé. Sufni GSM fél év bolti garija nem érdekel, az Omnia M se azzal lesz 60e.
-
elpatkorado
aktív tag
Xperia Mini 24 hónap garancia, speedshop ami megbízható, és 45K. Na de abbahagyom, mert ez már nagyon off.
-
NemMoby
csendes tag
Sziasztok! Egy nagyon alapkérdésem lenne. Hogyan lehet a telefonról képet a számitógépre másolni? Előre is köszi a válaszokat.
-
erdoke
titán
"Xperia Mini akármi"
Egészen pontosan ezt írtam. Azt hittem, ebből leesik, valami hiányzik a végéről, ami nem jutott eszembe... De mondom, a lényeg nem ezen van, hanem hogy hasonló vason mennyivel más érzés az ott szokásos 2.2-2.3 Androidot használni, különösen ha még valami "veszettül optimalizált" gyártói felületet is rápakoltak.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz elpatkorado #75 üzenetére
A csajomnak is ilyen volt, azt a sok Force Close után azt mondtam, kuka, azt kapott egy Radar-t...és mit is mondhatnék, nem kéne neki többet android.
Még egy Galaxy S2 is csúnyán tud laggolni, akkor miről beszélünk.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Bullov
csendes tag
Nem is vártam többet ettől.
-
consono
nagyúr
Nekem bejön ez a teló, bár az Omnia W mégjobban... Jó lenne látni, hogy hol fog nyitni a WP8, illetve hogy megint csak csúcskészülékek lesznek e induláskor...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
kenwood
veterán
". Ez egy olcsósított, egyszerűbb hardverre tett eszköz, ezért aztán nem érzi majd úgy a felhasználó, hogy akár a Samsung, akár a Microsoft cserbenhagyta akkor, amikor a 7.8 után nem lesz komolyabb frissítés. Pláne mondhatjuk ezt úgy, hogy a filléres Android modellekre még mindig 2.3-at tesznek a gyártók (Huawei Y200) és valahogy senki nem is várja el, hogy ezeken a készülékeken majd virgoncan fog futkosni az ICS."
viszont a 2.3-as androidra is telepithetoek az alkalmazasok,mig ez a wp-nel mar nem fog mukodni.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
.LnB
titán
Engem az lepett meg, hogy a cikkben a 610-el említik egy lapon. Én azt hittem ez a 710-el van egy szinten de akkor tévedtem, a 710 ennyivel jobb vétel lenne?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Csak a kijelző miatt gondoltam. Az a baj, hogy volt a kezembe 3,7"-es galaxy W. És az első benyomásom az volt, hogy kicsi a kijelzője. Azért is félek megvenni a 710-et nehogy megbánjam a kijelző miatt, egyébként minden más mellette szól. Engem nem érdekel a frissíthetőség, első WP-m lenne. Mire megunom már elérhető lesz a 8.0-is. Lehetne 4.0"-os az a 710
-
.LnB
titán
Nem persze nem tabletet váltanék ki vele. És filmet sem nézek telefonon, de a böngészés az fontos szempont.
-
vanye
senior tag
Lumia 610-esem van, az ugye szintén 3.7-es kijelzővel bír. A böngészéssel nincs gond, hiszen vagy direkt WP7-es írt alkalmazásokat futtatok (pl. Goal.com app), s akkor faszán betördel mindent, vagy ott vannak az egyes weboldalak mobilos verzió, ahol szintén ugyanez a helyzet. Rendes weboldalaknál meg kétujjas nagyítással-kicsinyítéssel bármi elolvasható.
Amúgy az a 800 pixel (ha elforgatod a készüléket) elég széles tud ám lenni. Szal ha egy 3.5-ös iPhone-nal el lehet boldogulni (igaz, az a hosszabbik oldalán 960 pixellel bír), akkor szerintem 3.7 colon is van élet.Stern des Südens!
-
nagyúr
-
.LnB
titán
Elhiszem, hogy van élet és jó is véleményeket hallani, ennek örülök. Csak mikor eldöntöttem, hogy veszek új telefont, minimum 4"-ba gondolkodtam. Lehet ez változni fog mert ezt leszámítva, és kicsit a külsejét, a 710 nagyon tetszik. Ha Omnia M-ből lesz kapható 8gigás változat nálunk is, akkor is el fogok még gondolkodni a 710-en, pl. a videofelvétel, és a navigáció miatt. Az egy elég komplett kis készülék. Ezt az Omnia-t mintha félbehagyták volna.
-
NoMagix
addikt
Kicsit filóztam ezen a csökkentett memórián, a 4GB még elég is lehetne akár nekem is leváltani a mostani symbianos telómat, azon sincs túl sok pakolva, csak a névjegyek és üzenetek, pár kép és a magyar térkép.
Szóval, még jó is lehetne egy ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs