- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bolond^^
tag
Hogy lehet unrootolni a készüléket?
-
szaszaboy0
tag
Sziasztok, kellene nekem egy használható leírás 2.3 telepítéséhez. Sokszor csináltam, nem sikerül. Többféle variációt kipróbáltam, nem megy. 2.1 flash megvan, root megvan, kernel felmegy, flash kernel build74 telepítése sikertelen.
Üdv Szabi
-
Kristof14
senior tag
válasz szaszaboy0 #37157 üzenetére
hogyan csináltad?
mert a flashkernel 2.1-es recoweryből nem megy fel csak 2.2 jó hozzá.
ha felraksz egy 2.2es romot előtte abba benne van a recowery frissítés és akk már fel tudod tenni a flashkernelt.-
-
kagzer
aktív tag
Elrontanék valamit?
Memkártya partícionálás->ext partíció 256->SGM install-> reboot és nincs csak ~167MB szabad hely, és még manuálisan sem tudok memkártyára pakolni.
A plusz appokat sem látom sehol...
Szóval hol rontom el? -
kagzer
aktív tag
Értem én, hogy ext2 legyen és hogy kevesebbet mutat de az üssz hely 147 és a szabad alig valami.
Mintha nem is lárná az ext2 partíciót.
Anno Blade esetén volt olyan, hogy nem látta, de akkor egy egyszerű a2sd reinstal segített.
És ez nem Bladeszerk: találtam olyan infót hogy rom telepítés után első rebootnál külsőrepakolás bekapcs és utána mégegy reboot...?
[ Szerkesztve ]
-
Khan13
senior tag
-
kagzer
aktív tag
válasz Khan13 #37162 üzenetére
Elnézést kérek, azt hittem Spica-n is olyan ez mint Blade-en.
Szóval van egy 2GB memkártya. Azt osztottam fel egy 256-os ext partícióra a többi fat.
Ez volt anno a megszokott Blade-en. Azt hittem itt is majd indulás után az ext partíciót a belső tárhelyhez adja (vagyis azt hiszi).
Azért értetlenkedtem egy picit.
A telefon teljes belső tárhelye 147MB és most abból szabad 20MB. Ezért csodálkoztam hogy hol van a külső ext partíció. De ahogy sejtem, nem látja... -
zuzu6612
csendes tag
Sziasztok.
Szeretném felrakni a 2.3-at, de nem igazán értek hozzá. Segítene valaki egy használható leírással, illetőleg honnan lehet cuccot letölteni hozzá?
Most a 2.1 van rajt.
Vagy a 2.2-t rakjam fel? Melyik jobb?
Előre is hálás köszönet.[ Szerkesztve ]
-
Khan13
senior tag
válasz zuzu6612 #37166 üzenetére
Szia
A kereső azért van, hogy használd. A Prohardveren alapszabály, hogy először a fórumok első hozzászólását olvassuk el, mert sok hasznos információ szerepel benne és nem kell többször rákérdezni. Ha az első hozzászólásban szereplő linkek leírásai alapján sem sikerül, akkor kérdezz bátran és szívesen segítünk.( A legfrissebb leírást a blogomon olvashatod) -
Khan13
senior tag
válasz zuzu6612 #37171 üzenetére
KIES (meg úgy bármilyen Samsung ilyesmi program) buta, és Spicat nem szeresse. Azért célszerű telepíteni, mert felteszi viszont a szükséges drivereket. Az USB hibakeresést ott tudod bekapcsolni, hogy bedugod a gépbe és a telefonba a kábelt, lenyitod az értesítési sávot, és egyik az adatátvitel ki-bekapcsolás, a másik a neked kellő USB hibakeresés. (USB debug valami ha angol)
Szerk: Odinozás friss Windows 7-en és Windows 8-on nem működik, mert valamelyik frissítés valamit elkutyult az amúgy full bugos Samsung driverek kezelésével. Vistánál és XP-nél nem tudom mi a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Khan13 #37174 üzenetére
Ez mókás.
Ezek szerint ezt is sikerült Redmondban elrontani?
Benne voltam önkéntes tesztelőként a win8 CP-ben, és DP-ben. Ott ment az Odin, bár minden elem betallózása után hibát adott, de működött szépen.
Több Odin is. Win8 alatt piszkáltam a Spicát, meg másik Odinnal egy Galaxy S Advance-t is.
Gond nélkül. -
zuzu6612
csendes tag
Az i5800-nak is ugyan ez a folyamata?
-
Khan13
senior tag
-
Tomaaasz
aktív tag
Valaki!
2.3 alatt a wifi tetheringet életre lehet kelteni valahogy?!
Oda mentem, ahol vagyok!
-
mondo
csendes tag
Hello.
Segítségeteket szeretném kérni
Spica-mat szerettem volna 2.2-ről (valamelyik Cyanogenmod-ot rá tudtam rakni korábban) 2.3.7-re upgrade-elni de valamit elrontottam , nandroid mentést természetesen elfelejtettem csinálni...CWM-ből felraktam a flash_kernel_build74.zip -et, kikapcsoltam, akksit kiszedtem, majd miután visszamentem recovery-be, nem látta a microsd-t (can't mount /sdcard , de van több hibaüzenet is , így kezdődnek: can't mount /cache/recovery/... , de ahogy olvastam ez "normális"), így a rebuild_ubi.zip -et sem tudom telepíteni...
Próbáltam másik microsd-kkel (3db 2GB-ossal próbálkoztam) FAT32/FAT/exFAT -ra formázással is, de továbbra sincs semmi változás, ODIN nem ismeri fel, ha csak simán bekapcsolom fekete a képernyő...
Valakinek van ötlete? -
-
mondo
csendes tag
válasz Tomaaasz #37197 üzenetére
örülök a segítségnek
vanni van drivers mappa, de konkrétan az eszközhöz driver nincs...
a kereső term. nem talál semmit, ilyenek vannak, ha kézzel nyitom meg az inf file-okat:Mindegyik Samsung-gal kezdődik
USB Modem phone
Android ADB Interface
Diag Device Driver
USB at command port
USB CDC Composite Device
USB modem
USB networking
Obex serial port
USB serial port
USB Rmnet drivers
SDB Interface -
mondo
csendes tag
válasz Tomaaasz #37199 üzenetére
ó bakker...
nem Download módban volt -.-
mostmár az Odin felismeri, köszönöm szépen
Az első hozzászólásban szereplő Teljes Spica telepítés tutorial (folyamatosan frissen)-ban levő odin-os telepítést próbáltam (először kikapcsolt majd bekapcsolt Debug móddal), de 10 percen át nem történt semmi,
0 Download start
1 Create file
2 StartThread Detected:0
...
8 StartThread Detected:0
1 Setup connection...És itt áll. A másodpercek telnek, de nem történik semmi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest