Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Teko001

    őstag

    válasz ToM2oo4 #1882 üzenetére

    Nos, ez is megtörtént, a Shazam nevű alkalmazás (zenefelismerő, mint a Midomi) megoldotta a mai update-el a mikrofon problémát, és működik Spicán is :)

    Egyébként én se olvastam el a használati utasítást, csak egy-egy részt belőle, az elején, pl. kerestem hogy valóban kell-e tölteni, vagy csak félretájékoztattak a Pannonban.

    (#1882) ToM2oo4: Szerintem ha csak ennyi lenne, már valaki csinált volna rá alkalmazást :)
    (#1891) orrlyuk: Van rá lehetőség, PdaNet a neve, az ingyenes verzióba annyi korlát van, hogy a https-es (biztonságos http) kapcsolat nem működik. (csak mobilnetet lehet vele megosztani, wifi-t nem, ahoz rootolt teló kell, arra is van ingyenes megoldás. Azóta látom te is ráakadtál :)
    (#1930) orrlyuk: A mekis wifi nekem eddig mindig tökéletesen működött (ingyenes), ráadásul mindenhol ugyanaz volt tapasztaltaim szerint a neve, így automatikusan felment rá, mert megjegyezte :) Palace moziknak is ingyenes wifijük van, viszont ott mindegyiknek a megfelelő mozi a neve. Azt tudom még, hogy a West End (budapesten) van lefedve ingyenes wifivel, viszont ott regisztrálni kell, és megnézni valami reklámot azthiszem, aztán negyed óráig használhatod, vagy valahogy így. Viszont ott is van meki, illetve mozi is :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák