- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryke67
csendes tag
Nem tudjátok véletlen hogy miért nem látható a teljes telefonkönyvem az órán? Már újra inditottam... nem is egyszer
-
LordRajZoL
aktív tag
Úgy nézz ki kedvenc Gearemnek vége van
Akkumulátor megadta magát
Majd 2 évig bírtai. Most meg kikapcsolt állapotba is merül. Egy éjszaka alatt teljesenzZz
-
Geryke67
csendes tag
válasz LordRajZoL #1053 üzenetére
Gear neo-m van... merre keressem ezt a beállitást?
-
BigT
senior tag
Sziasztok, azt hogyan tudom elérni (ha van megoldás), hogy a viber üzenetnek ne csak az értesítését lássam, hanem el is tudjam olvasni? mert jelenleg érkezik értesítés és az szerepel benne, hogy nézzem meg az eszközön...
Samsung S7 edge
-
BigT
senior tag
válasz LordRajZoL #1052 üzenetére
Szerintem nézz szét ebay-en. lehet alkatrészt kapni. Vagy tudsz venni valami törött kijelzőset, abból kihekkelni az aksit. Ez csak ötlet...
Samsung S7 edge
-
z67
őstag
válasz gyuri81 #1059 üzenetére
Ég és föld. Ez egy ékszer, gyönyörű számlapok vannak hozzá, meg a Classic nagyon szép is. Egy 3-4 hónapos, magyar garanciást vettem, 120 volt az ára, nekem 70-be van. Egy a bajom, anno a Pebble kirázott a gatyámból, úgy rezgett. Ezek mind gyengébbek ebben.
De azért nagyon ajánlom!
-
z67
őstag
válasz gyuri81 #1061 üzenetére
Nem tudom, pusztán csak jobban tetszik. Van olyan, amikor érzed, hogy valami patentül össze van rakva, zökkenőmentesen működik. Nehéz ezt így elmondani, de érződik, amikor valami kiforrottabb Ilyen volt nekem, amikor Note 2-ről, Note 3-ra váltottam. Bementem pár hete az Allee márkaboltba és tudtam, hogy kell majd nekem. De mondok egy dolgot, ami biztos jobb, a pulzusmérés. Nem kell igazgatni a kézen, hibátlanul működik. Infra, kamera nincs.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Mennyi a reális akku idő?
-
Tibcsi68
tag
Vajon ez az óra milyen mértékben kompatibilis egy LG G3-mal?
Galaxy S22 ultra 512 + Galxy Watch 7, + 180 piros, 0 feketepont!
-
LordRajZoL
aktív tag
Megjavult az órám aksija. Nem tudom hogy de lassan megint annyit tud mint eddig
Hihetetlen mennyire függövé teszi az embertzZz
-
toka96
tag
törött óra kijelzőt lehet valahol cseréltetni?
-- Dani --
-
Geryke67
csendes tag
Szeretném megkérdezni hogyha usb kábellel egy zip fájlt teszek az óra download mappájába hogy tudom azt feltelepiteni rá? A zip fájlban csak res, org és valami META-INF van.....
-
mistvan68
tag
válasz Geryke67 #1083 üzenetére
Szia!
Szerintem sehogy.Ugyanis az órára csak arra alkalmas Samsung telefonnal tudsz telepíteni,tehát olyannal,amelyik támogatja a Tizen rendszert és a telepítés a Samsung Gear Manager alkalmazáson keresztül történik.Óra számlapot is a telefon belső memóriájába kell először tenni és onnan tudod a megfelelő alkalmazással az órára tenni, jelen esetben Watch styler-el.
Nekem minden telepítés így működött.Üdv.István
[ Szerkesztve ]
-
tomi7711
aktív tag
Sziasztok!
Marshmallow a Gear 2-re!
https://www.youtube.com/watch?v=oF4zfKQhGPg&t=427s
-
LordRajZoL
aktív tag
Szép napot
Hátha valakinek van valami ötlete mivel lehetne helyrehozni a V700-as kameráját
Folyamatosan kiírja indításkor hogy fényképezőgép leállt
Visszaraktam régi Gear-es romot
Tizen-t
Mindent kiprobáltam
De sajna nem lett jó
Mekkora eséllyel hardveres hiba?zZz
-
kisdobos0111
aktív tag
Segítsetek nekem. Volt egy program az órára amivel némítható volt a telefon többek között, Azt hiszem végy dolgot tudott a telefonnal csinálni csak nem emlékszem a nevére.
-
Rainfreezer
csendes tag
Sziasztok.
Tud valaki Budapesten egy helyet ahol gear 2 akkuját cserélik?06 harminc hat 6 hét 9 egy 1 kilenc
-
haligali72
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy használt gear 2 neot. A pulzusmérő nem akarja megmérni a pulzusomat, egy idő után ki is írja és utána le sem áll a zöld led mindaddig amíg újra nem indítom az órát. Tudtok segíteni?
Köszönöm -
ericdrawen74
senior tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre. Kaptam egy GEAR 2 órát, feltettem rá a legfrissebb rootolt romot és szeretném "kiszedni" a kamera zárhangját, de a CMD-s dolgokkal nem boldogulok. SDB.exe megvan az óra az usb driver is rendben, felismeri a gépem, de cmd-ben, ha beírom az sdb devices parancsot ezt az üzenetet kapom: sdb is not recognized as an internal or external command, operable program or bach file.
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
veterán
Nem tudom párosítani az órát a samsung j5 2016 telefonnal.
Vajon miért nem?
Sürgős választ kérnék,köszönöm. -
mistvan68
tag
válasz gyuri2008 #1097 üzenetére
Szia!
Az interneten néztem én is.Ügyfélszolgálat nem mindig áll a helyzet magaslatán,ami a pontos információt illeti.
Viszont megint rákerestem.
Jelenleg a J-sorozat nem támogatja a Tizent.
A támogatott készülékek:
Samsung S4-S5-S6-S7-S8 és az edge-S6-tól.
Samsung Note3-Note4-Note5.Üdv.István
-
Tiger.
nagyúr
Sziasztok. Ez működik más telefonokkal is?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple Watch 6 44mm Kék Megkímélt/1 hónap gar./Akku 81%/p3796
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- Beszámítás! Apple Watch Ultra 2 Cellular 49mm okosóra garanciával hibátlan működéssel (1 hónapos)
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- Samsung Galaxy Watch 6 classic 47mm, csere HUAWEI WATCH gt3 pro vagy Huawei WATCH gt4-re!!!
- Apple Watch 9 45MM - 2025.02.11 Garancia
- Apple Watch Series 9 Red GPS apple gari: 2025 február
- Apple Watch series10 GPS 42 mm Kozmoszfekete Alu.Tinta Sportpánttal
- !Új! Samsung Watch 7 44 mm Euronics vétel garanciás KARCMENTES
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest