Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Arcanine

    csendes tag

    válasz DanielVon #14321 üzenetére

    Active2-t csak egy hétig használtam ugyan, de szerintem a kerekebb kijelzővel jobban néz ki a sima 4-es lapos kijelzőjénél, de persze a 4 se csúnya, és ez amúgy is szubjektív. A 6-os lehet már szebb a kisebb káva miatt. Ha pedig lünettát szeretnél, akkor ott a Watch 3 Tizennel, vagy valamelyik Classic is Wear OS-szel.
    A 4-esben a véroxigénen kívül van testösszetétel is, ha ez érdekes lehet (nálam nagyjából jól működött), az 5-östől felfele pedig már hőmérsékletet is mér.
    Ha fontos a szoftver, akkor a watch 4 még kap frissítést egy ideig, pörgősebbnek is tűnik a rendszer, viszont még mindig vannak bugok, amik ugyan nem annyira zavarók és talán ritkulnak is, de attól még vannak (nálam a szív alakú lépés+kalória számláló kártya hetekig nem frissült, nem is reagált érintésre se, de most épp megint jó). Cserébe jobb az app kínálat, pl. a Spotify Tizen alatt szerintem használhatatlan volt telefon nélkül, én legalább is nagyon utáltam, itt viszont megy rendesen. Vagy a másik kedvencem a Google maps, ami telefonon indított navigációnál mindig jelez órán, ha kanyar vagy bármi miatt figyelni kell.
    Melegedés nálam ritkán fordul elő, akkor, ha telefon nélkül van esimen és mellé még valami olyan nyűgje van (kánikula, gyenge térerő, rossz napja van, stb). Sim nélkül nekem egyszer se melegedett fel.
    Nekem átlag másfél napot bír, pedig 2 múlt decemberben, újkorában sem volt jobb. Az 5 pro ezt kb. duplázza, de a 6-os széria is valamivel nagyobb aksit kapott.
    Szóval én valószínűleg a 4-est vagy valamelyik újabbat venném, de ha a fentiek közül neked egyik se annyira fontos, akkor az active 2-vel se nyúlsz mellé, családon belül van olyan is és nagyon szeretik. :)

Új hozzászólás Aktív témák