Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RaveForce

    veterán

    1 hete van meg a teló, de van pár dolog, amit furcsállok

    1. Omnia7-ről váltottam, amin köztudott, h WP7 fut, itt ha csak beléptem a maps-be, EGYBŐL odaugrott ahol vagyok, ennél meg hosszu másodpercek mire a nagy körböl lemegy a valodi helyzetemre, hiába a +glonass támogatás, meg a 4 mag.... agps mindkét telonál aktiv of course, ezt elég cikinek tartom..

    2.telkönyvet szinkronizáltam gmailemmel, facebookommal, de sehogysem tudom a csak facebookon lévö simerösömhöz manuálisan felvenni a teloszámot, azt irja a telkönyv h innen nem szerkeszthetö....wp7nél ez 3 kattintás volt h fb-os konkakkhoz számot adjak, erre esetleg tipp?

    3.kijelző.... ez bizony nem korom sötét éjjel még 2 csík is látszik a fekete alapon ami még "feketébb", nemtom ez érthető-e, az O7 kijelzője ennél lényegesen feketébb volt, bár ez már csak tényleg érdekesség, és a használat 0.1 %ánál tapasztalható :)

    „egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law

Új hozzászólás Aktív témák