Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shyciii

    veterán

    válasz #33253120 #6489 üzenetére

    Ha már az előlapi kamerát említed, az Advance 1,3Mp míg az S2-é (ami felett ugye szerinted eljárt az idő), 2Mp. A sebességet hagyhatjuk is, mert bár az S2 felett eljárt az idő, még mindig van rá támogatás, és lesz is, ha más nem akkor külsős fejlesztők által (akinek a romjai mérföldekkel gyorsabb a gyári Samu-nál), míg az Advance-re nagy ívben xarnak.
    Tehát hogy min látszik meg hogy 1 éves vagy sem, azt hagyjuk.
    Aztán mellékes, hogy 1080p-t tud? Miért lenne mellékes? És bár szerinted felette eljárt az idő, mégis ez a tulajdonság megállja a helyét még ma is. A kamera szebb képeket csinál (nem mellesleg 8Mp-es, ami még mindig jónak számít), viszi az 1080p-t simán a lejátszás (ami engem nem érdekel, de nemrég itt panaszkodott valaki az Advance-re), nem mellesleg RGB-s a megjelenítő, vagyis 50%-al több pixelt képes megjeleníteni mint a mi Pentile-unk. Jah és egy apróság, mert bár eljárt felette az idő, mégis Super Amoled Plus kijelzője van, a mienknek meg csak a régebbi Super Amoled...Azt már nem is említem, hogy 4,27"-os kijelzője van, tehát ebben is jobb, no és persze több memória ami érdekes, hisz eljárt felette az idő, meglátszik rajta azaz 1 év...
    Aztán ilyen "apróságok", hogy az S2 21Mbps-es HSDPA-t támogat, nálunk csak 14,4...
    És ugye a Support, ami soxor fontosabb, mint egyébb más tulajdonság, amiben végképp nagyon erős az S2.
    És akár tetszik akár nem, az Exynos jobb processzor, mint ez a NovaThor, amivel már pár programnál szívtam, és minden más is, akinek szintén ez van benne. Lásd Major Mayhem játék.

    Értem én, hogy általában az ember azt a készüléket favorizálja, amit megvett, de azért kicsit tovább kellene látni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák