Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gery1987

    őstag

    válasz MorteGain #39480 üzenetére

    Helló!

    Hát szoftver csomagot javasolni elég necces, mivel mindenkinek mások lehetnek az igényei és a felhasználási szokásai.

    Amiket tudok javasolni:

    -teljesen gyári: létezik 2.3.6, és 4.1.2. ezek repartosak, ergó full gyalulnak mindent. Ezeket csak ODIN-al felteszed és megy.

    CWM REcovery-s:

    -Acef fórumtárs FMOD-ja. Ez gyári 4.1.2 alapú takarított ROM. Kérj tőle hozzáférést, de csak gmail címmel tudja megosztani. Drive mappa. Van nála ODIN is. 131111...ez még gyári Launcher-es, 140101...ez már NOVA a Samsung kukázva de visszatehető. Van Kiegészített, és Origin verzió, pár app a különbség. És van fekete értesítési sávos és szürke. Jó kis ROM nálam a 131111 megy CoCore kernellel párosíva. Ebből a 6.8 és a 8.6 a jó, de van ennél frissebb amivel procit is lehet húzni 1,25 GHz-ig. Kicsit necces, én nem húzom inkább. Root külön megy rájuk.

    - CM ROM-ok. Ebből a 10.2-es és a 11-es illetve 11.1-es amik jól mennek. GAPPS kell hozzájuk, telepíteni mint az FMOD-ot. Létezik több CM alapú ROM is ebből az RR (Restruction Remix) ami felkapott. Az összes CM alapú ROM alapból root-olt és külön kernel sem megy alá. FM rádi nincs benne, de Spirit FM Unlocked megoldja. Van apk-m el tudom küldeni mert különben 2.000 magyar valuta Play-ből.

    Bármi kérdésed vagy segítség kell privátban keress meg ne terheljük a fórumot pluszban, oké?

    Köszönöm!

    "A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk

Új hozzászólás Aktív témák