- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beccyboy
aktív tag
Köszi, hogy írtál, akkor van remény.
Még tegnap próbaképpen áttettem a deepest sleep state-t 5-ösre, lehet, hogy az volt a kínja. Most visszatettem 3-ra, eddig délután ok. Én is szívesen használom, egy s4 launcher, meg egy cm touchwiz theme, és még a kinézete is eléggé gyári lesz, ami nekem bejön. De a funkcionalitás, meg az extrák maradnak. Nagyon sajnálnám, ha meg kellene válnom tőle.Caffeine addict.
-
-
keke69
őstag
Az a baj lassan én sem tudom már mit szeretnék!
Kiessel raktam fel a függetlent és remélem ez a csere orvosol az aksi időn és a gyorsaságon!
A jelenlegi kernert szeretném lecserélni(előtte lementeni) az általad javasolt 6.2-re de már ezt sem tudom melyiket töltsem le CoCore-E-6.2-TWRP; CoCore-E-6.2-CWM?Az,hogy mi a különbség már meg sem merem kérdezni!
Nem Vác környékén laksz véletlen?[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
Acef
addikt
válasz keke69 #23307 üzenetére
Nem, de ha számodra ezek még nem tiszták, akkor nem olvastad a 21999 hsz / infót.
Szerintem neked az alábbiak kellenek:
-gyári vissza + formáz
-Odin -JB
-gyári vissza + formáz
-fejlett CWM recovery + CoCore 6.2 CWM, esetleg a 6.8 CWM
-a többit nem muszáj, majd látod...Mind benne az infóban !
[ Szerkesztve ]
-
keke69
őstag
Hidd el olvastam de szerintem az alapfogalmakkal nem lehetek tisztában és így értelmetlen a számomra az egész!Bocs ha feltartottalak és köszi!
Legjobb lesz ha falhoz ba.....om![ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
Dyrtyho
őstag
Nekem tegnap óta elkezdte kiírni a telom, hogy Hangvezérlő : An Unexpected server error, occured. Please Try Again. De tegnapig 1x sem írta ki. Mit csináljak hogy továbbra se írja ki ? Előre is köszi
best regards, egy fórumozó blogger
-
demars
addikt
válasz keke69 #23307 üzenetére
Cwm twrp engem is megzavart anno. Twrp tapizva működik. Cwm úgy mint a gyári az oldalsó gombokkal. Ha felteszel egy fejlett cwm et az sd karira szt kell inditanod a gyári recoveryből. Ez többet tud stb. Hakernelt cserélsz pl cocore6.x cwm et felteszed a korábban felmásolt cwmmel utána nem kell minden használat elött a cwm- t feltenni mert az uj kernel tartalmazza. A felrakàs és használata egyszerűbb mint leírni.
Minden info ott van Carline blogjában illetve szuper képekkel Acef leírásában.
[ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Addye
csendes tag
Sziasztok! Amikor megjelent t-nél a hivatalos frissítés, akkor raktam fel kiessel a jb-t és iszonyat gyorsan merül azóta. Használom az energiatakarékos módot, de nem igazán látom az előnyét. Mit lehet tenni ilyenkor? Hogy tudnék viszavenni az energia fogyasztásból?
Előre köszönöm a segítséget!
-
kelekyle
őstag
Rakd újra a rendszert. Nekem kikapcsolt wifi és mobilnet mellett 12óra alatt 0%-ot merül (amíg alszom) és ha nem használom túl sokat (ami azt jelenti, hogy napi két óra mail üzenetek hírek, pár telefon unalomban egy pár perc játék) akkor 2 napot lazán bír (ritkán volt rá példa). Kemény nyúzással egy nap.
Nem tudom, hogy nálad a gyors merülés mit takar...Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
Addye
csendes tag
válasz kelekyle #23315 üzenetére
A gyors merülés az pl azt jelenti, hogy míg megírtam az előbbi postot és böngésztem. kb 3 percet, merült 2 %ot. De állásában is merül simán 10%ot reggelre, pedig még a wifi sincs bekapcsolva, csak ha épp nézek valamit, különben azonnal kikapcsolom.
Miképp tudnám újrarakni?
[ Szerkesztve ]
-
Addye
csendes tag
Sikerült megoldanom, Odinnal újraraktam, remélem már nem lesz vele ilyen gondom!
-
keke69
őstag
Sziasztok!
Létezik,hogy valamit elnyomkodtam mert hiába teszem töltőre vagy adatkábelre nem vesz fel áramot!
Olyan mintha letiltottam volna az usb-t mert a sz.gépel sem tudom csatlakoztatni[ Szerkesztve ]
-
eax1650
aktív tag
Készítettem mentést TB-vel a külső SD-re egy TB mentés nevű mappába. Jelenleg - Backup all user apps+system data - 3 mentés van itt, amit a File manager lát is. Szeretnék az egyikre vissza állni, de a TB-ben nem találom a kiválasztás lehetőségét!
Ez biztosan nem a TB bénasága!Klímát mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a rohadékok nevét.
-
lehella
senior tag
Több napos JB piszkálás után azt tapasztalom, hogy jobb az energiakezelése a telefonnak mint GB esetében. Konkrétan amikor nem piszkálom a telefont, akkor szinte 0%-s merülésről van szó, akár egész éjszakán át, bekapcsolt wifi esetén is nagyon-nagyon minimálisan merül csak. Aktív használat esetén viszont jobban fogyaszt szerintem, így egálban van a mérleg. Azt vettem még észre, hogy hiába van beállítva az automatikus fényerő, kicsit lassan reagál rá a telefon ha felkapcsolom a villanyt, van hogy fél perc is elketyeg.
[ Szerkesztve ]
www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
Metal213
tag
CC 6.8-al az akku már 2 napos, most 52%-on van, éjjel nincs repülő módban! Átlagos használat mellett, ami idáig 7% játékot és 7%-os facebookot jelentett... (fb fanaticnak ez tudom, hogy 99%)
Wifi időnként bekapcsolva, viber, sync & mail olvasás + RSS.
Egyelőre álom a 6.8!
archaic.bandcamp.com
-
kelekyle
őstag
válasz alex devil #23327 üzenetére
A mobilnet szív rengeteget... hála a fos T hálózatnak. Amúgy ennek a telefonnak gyengék a vételi képességei. Az összes eszközömet alulmúlja. (WiFi , térerő)
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
keke69
őstag
Sajnos nem segített rajta!
Jut eszembe nem találom azt a lehetőséget,ha google fiókból 1 név telefonszámát elszeretném még menteni a sim-re is azt hol tudom megtenni?[ Szerkesztve ]
-
alex devil
senior tag
válasz kelekyle #23328 üzenetére
Igen, ugyanazon a helyen ülve és netezve, az egyik nap 3G másik nap HSDPA (vagy mi, H betű), megint egy másik nap csupán Edge van, roppant érdekes.
A wifivel nincs bajom, bár igaz ami igaz, a laptopomon még van ott jel ahol a teló már nem látja.@kali: Persze lehet, hogy a Telenor is ugyanilyen fos hálózatot épített.
[ Szerkesztve ]
S23
-
scyllarus
veterán
válasz alex devil #23331 üzenetére
Olvassátok a teszteket, a laptopok mindig jobb wifi vevővel rendelkeznek, mint bármelyik telefon. Rendszeresen azokkal hasonlították össze egy időben az adott teló antennáját.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
legenda
válasz alex devil #23331 üzenetére
általánosságban a t-mobile hálózata a legjobb, 3g a vodafone esetén inkább rendben volt, csak ugye bukó a dolog részükről, szóval itt is marad a t-mobile, de nem is ez a lényeg, nem a hálózatot kell leírni, utazáskor a legjobb hálózaton is jobban merül, mint amikor csak rááll egy cellára és azon lóg.
ismerni kellene a technológiát, a működési elvet, és nem csak a hálózatot minősíteni...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Lt.zole
tag
Azért ez erősen függ a cellasűrűségtől, illetve hogy az aktuális település, körzet, mennyire van lefedve rendesen.
Nálunk például elég gyatra a T-s lefedettség és a jelerősség. Ugyan abban a pontban, míg a T-s SGSA-m indikátora azt jelzi, hogy nagyon alacsony (üres) és csak Edge van, addig a Voda-s pedig 75% és HSPA.
Kicsit idegesítő, hogy eddig Vodás userként nem voltak térerő problémák és tudtunk normálisan telefonálni, addig a T-nél folyamatosan szakadozik, ki-ki maradozik.
Szerintem, ez nem a telefon hibája.
-
alex devil
senior tag
-
legenda
válasz Lt.zole #23335 üzenetére
tiszta sor, az nem, de ott nem is utazásról van szó.
vannak területek/helyek, ahol egyik vagy másik szolgáltató jobb a többinél, a voda 3g hálózata - mint írtam is - nagyon rendben van/volt, de ugye bukó a dolog, ezért akár hamarosan fordulhat a helyzet...alex devil; próbáld ki másik telefonnal, vagy azonos telefonnal másik firmware verzióval, és lesznek eltérések, néha annyi is elég, hogy a modem rész változik a firmware összetevőiben, és máris más képet mutat a dolog, szóval közel sem biztos, hogy a hálózat a hibás, pláne igez ez úgy, hogy a te telefonodon is van némi módosítás...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
András1980
tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne.
Wifi használat mellett netezés közben kiírja a telefon: A kapcsolat túllépte a megadott időkorlátot. És ekkor nem tudok netezni. Aztán egy idő után minden oké és szépen megy.
Ami érdekes, hogy egy másik androidos telóva l is ugyanez van, de viszont egy symbianossal meg simán és folyamatosan megy.
Tud vki ebben nekem segítni, mert eléggé zavaró ez.
Lehet, hogy a routerem rosszalkodik?
Mindkét androidos telóban folymatos a wifi, nincs alvó állapot.Köszi a válaszokat.
-
alex devil
senior tag
Gyári GB-vel, 2 féle gyári JB-vel + a mostani herélt JB-vel is ez a helyzet, kernelekből is volt fent 4 féle. Mindegyik verziónál produkálta ezt. Persze, ettől még lehet a teló hibája is.
Nem kötözködök csak ezt tapasztalom és elhiszem, hogy a másik két szolgáltató rosszabb.
S23
-
Acef
addikt
válasz András1980 #23338 üzenetére
Gyenge a jel, vagy valamiért megszakad a kapcsolat. Bezárod a böngészőt, majd ism. megnyitod, és ok.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Mostanában többször előfordult,hogy nem érzékelte a micro sd kártyát a telefon csak ha kivettem és újra bele tettem ez kontakt hiba vagy a kártya hibája lehet? -
Acef
addikt
válasz András1980 #23343 üzenetére
Nekem a tel. két router közül váltva dolgozik, mert néha megszakad a jel (mozgok), ill. néha csak a mobilnettel kapcsolódik.
Nàlam sem folyamatos az átmenet, u.a. jelentkezik amit írtál.
Nem hiba. Néha nem észrevehető, újra felépíti a kapcsolatot, de néha ...[ Szerkesztve ]
-
Pant
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy az asszonynak van egy független, nem NFC-s Advance-e. Melyik JB-t ajánljátok telepíteni rá?
November-decemberig van rá bolti garancia. Jelenleg a gyári GB van rajta.
A válaszokat előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
Just LoL it!
-
kelekyle
őstag
válasz scyllarus #23332 üzenetére
Xperia Neo V, Galaxy Y, ZTE Atlas W, ZTE Grand X IN, Wayteq 70dci, Galaxy S Plus és a Galaxy S Advance.
Ezekből az Advance a leggyengébb wifi szempontjából. (ugyanazon a helyen néztem mindegyik eszközt, ugyanúgy tartva a készüléket és nem tartva (árnyékolatlanul) mindig ez lett a vesztes)Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest