- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz xAcidx #22353 üzenetére
egyrészt nem a kies ráfrissítés a szakszerű, az inkább a butább (szükség)megoldás, másrészt sokaknak azon módozatban is jó, és végül - de nem utolsó sorban- más firmware verziókkal is adott a hiba, kiindulási alaptól függően, tehát nem t-mobile specifikus a dolog, hanem inkább felhasználói...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
daniele
aktív tag
válasz kinguci #22351 üzenetére
Van benne olyan funkció, hogy ha kijelzővel lefele fordítod akkor elnémul, ha hívás jön/ébresztő óra szól vagy a zenelejátszóba szünetelteti a zenét. Van benne hangosodó csengőhang lehetőség is. Ezek a funkciók a csak a JB-n rendszeren elérhetőek, de ugye már az ki jött hazánkba is hivatalosan.
-
laciko69
csendes tag
Sziasztok,a beépített rádióban van equalizer?A médialejátszóban van,de a rádióra az nincs hatással.
-
bepe79
addikt
válasz Zsocy155 #22345 üzenetére
Rádugtam a PC-re USB kábelen, KIES indít, KIES felfrissít, software update elindít, az elvolt egy darabig, meg rebootolta a telefont is, majd üdvözölt a 4.1.2, és azóta is stabil.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Imy
veterán
válasz Zsocy155 #22361 üzenetére
A kiest felejtsétek el!
frissítés odinnal -
reaperw810i
csendes tag
Sziasztok t mobilnál szeretnék telót venni s advance amit ki szemeltem esetleg van más ilyen árú teló t mobilnál ami szerintetek jobban megéri?
-
Shev acm7
tag
Sziasztok!
Nagyon tetszik ez a teló, viszont most már kiütközött 1-2 érdekesség/hiba:
1. apróság, már másodszor vettem észre: feltöltöm, megy nap közben, este kikapcs, és reggel bekapcskor szembesülök vele, hogy újra kezdte számolni az akksi működési idejét. A második esti kikapcs után viszont folytatja az előző nap kalkulációját. Ez a legkisebb "gond" ;-)
2.tegnapi történet: vmiért bekapcsoláskor (illetve a középső gomb-alkalmazáskezelő megnyomása után) nem a kezdőképernyővel kezd a 7 képernyő közül, hanem a 4.-kel, tehát ami "legmesszebb" van. Ez már picit bosszantóbb.
3. ettől viszont konkrétan agyf*szt kapok: szintén másodszor vettem észre, hogy nem lehet engem elérni...mi több, én sem tudok telefonálni. Térerővel nincs para, csak simán nem vagyok kapcsolható, illetve ha tárcsázok vkit, egyszerűen még a kicsöngés előtt szétkapcsol. Újraindítás megoldja a problémát, csak kicsit dühít, hogy amíg nem próbálok meg felhívni vkit és derül ki a gond, addig hiába próbál bárki elérni...
Remélem vki találkozott már a fenti problémák vmelyikével, megoldásával, leginkább a 3. érdekelne, előre is köszi a segítséget! -
ntomi0730
senior tag
válasz Shev acm7 #22371 üzenetére
2. Lehet állítani, hogy melyik legyen a kezdő képernyő! "Összehúzod, majd a hét kis képernyő közül kiválasztod a kezdőt az általad kiválasztott jobb felső házikóra bökve. Ha nem kell mind, akkor értelem szerűen a kukába húzod a feleslegest, de gondolom ezt már tudod.
3. tipp. csinálj gyári visszát, és rakd újra odinnal. Én ezt tenném!
Lehet az elsőre is ez lesz a megoldás.Amúgy mi van rajt?
[ Szerkesztve ]
-
Shev acm7
tag
válasz ntomi0730 #22372 üzenetére
Köszi! Bíztam benne, hogy ez nem "hiba", hanem csupán beállítás kérdése. Nem ismertem a megoldást, még nagyon új a teló, vizsgaidőszak van, nem nyomkodtam még nagyon : )
3. 4.1.2 van rajta, gyárilag. Odin-t sem ismerem még, célszerű vmiről biztonsági mentést csinálni (sms, névjegyek)? -
Acef
addikt
válasz szabacsik #22369 üzenetére
Tedd bele a deodexelt LQB-ből, vagy LQ4-ből a system ui-t, (16251-ben írt módszerrel) és flasheld újra a Módosított JellyM-t.
Előtte cache és dalvik, +egy backup is hasznos lehet.Ha nem változott, akkor a sec settings...
Nem tégláz, max nem a megfelelő színt kapod, ha nem ezt/azt kellett volna.[ Szerkesztve ]
-
alex devil
senior tag
Hello, nem tudok bebootolni recoveryből és nincs a kártyámon a Vazz féle reboot-system zip...
Hogyan tudnék bebootolni? A memóriakártyára sem tudok másolniS23
-
Acef
addikt
válasz alex devil #22375 üzenetére
Vedd ki a memókártyát, másolás, berakod, restart system, ....
Persze kell sd adapter/olvasó, vagy másik sd-s telefon.
(A zip-et meg ajánlott a sd-n tartani.)
[ Szerkesztve ]
-
Acef
addikt
-
Carline
őstag
válasz alex devil #22375 üzenetére
Odinnal tegyél fel egy stock kernelt.
Logout blogomban megvan hogy kell csinálni.
Odinnal feltehető stock JB kernelek (csak i9070) résznél van leírva.
Legyen az XXLQE kernel amit felraksz.
Ha kész újraindul és utána fel tudod rakni azt a kernelt amit épp használtál.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
alex devil
senior tag
válasz alex devil #22382 üzenetére
Még egy kérdésem lenne. Kikapcsolásra miért indul újra a telefon kikapcsolás helyett?
S23
-
őstag
válasz alex devil #22383 üzenetére
Töltőn volt a mobil? mert cocore kernelnél akkor szokta ezt produkálni
[ Szerkesztve ]
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
ebegab92
senior tag
Ma bővítettem a telót a 16 GB-os CL4-es Verbatim microSD-ről 32 GB-os CL10-es Team microSD-re (ez egy taiwani cég, ami már a 90-es években is gyártott már ezt-azt weblapjuk
Az ígért 14 MB/s írási sebesség SD Card Tester szerint 9.2 MB/s, illetve a 20 MB/s-os ígért olvasási sebesség meg 12.5 MB/s Akitől vettem beszámította az előző kártyámat meg még másik cuccomat, így egész olcsón kijöttem A teló mintha kicsit gyorsabban bootolna, bár nem méregettem, csak így érzésre azt mondanám rá.
Elég hihetetlen még mindig, hogy 32 GB elfér egy ilyen kicsi eszközben, mikor 10 éve még a 30-40 GB-os HDD-k voltak az átlag gépekbenABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
unknownerror
tag
-
ebegab92
senior tag
válasz unknownerror #22388 üzenetére
Jaja, ezek se semmik, majd szépen be is drágulnak még jobban a cuccok
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
grievous2011
tag
válasz unknownerror #22388 üzenetére
azért ez nem semmi szerintem de ezek a nano ssd-k akár mobiltelefonba is beletehetők?
Everything happens for the reason.
-
szivacs1987
aktív tag
válasz Pietrosz #22363 üzenetére
Hangosodó csengőhang: Én Egyszerűen megoldottam, zene pc-n hangszerkesztő megnyit első 10-15 sec kijelöl majd a kijelölt rész a hangerrejét lecsökkentem az elején 25-30%-ra a végén alapon hagyom, így egyenletes hangosodás lesz a kijelölt szakaszon, utána meg marad az eredeti hangerő. Ezt kb. 0,5 perc megcsinálni. Persze ehhez kell a pc. De nekem ennyit megér
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro ● R5 3600 allcore 4,2GHz 1,31V ● Asus ROG Strix RTX 3080 V2 White OC Edition
-
alex devil
senior tag
Skacok, a nofrills mellé még érdemes bekacsolni az energiatakarékos módot?
S23
-
skifekete
senior tag
válasz alex devil #22393 üzenetére
az energiatak. modot akkor használod amikor akarod. egyetlen hátránya a teljesítmény csökkenés
Nem a víz a hülye, ha nem tudsz úszni
-
Shev acm7
tag
válasz ntomi0730 #22372 üzenetére
Van egy kis pontosítás a problémás részben (3. pont: helyenként nem tudnak elérni, nem tudok hívni, pedig van térerő): a teló azt írja ki, hogy csak segélyhívásra használhatom, illetve hívásnál azt, hogy nem vagyok regisztrálva a hálózaton...a SIM-mel lehet vmi gond, vagy esetleg a gsm/wcdma módnál lehet vmi gubanc? Az lehetséges, hogy 3g-ben indul a teló, vmikor elveszti a jelet, és egyszerűen "nem talál vissza" egyik módra sem? Egyébként eddig gsm/wcdma módban voltam, most kísérleti jelleggel átteszem gsm-re, bár a hiba fel nem merülése nem jelenti egyértelműen azt, hogy ez volt a gond...
-
Polemius
senior tag
LBE Privacy Guard telepítés után folyamatos újraindulást eredményezett.
Létezik épkézláb alternatíva helyette?
(T-mobilos JB van fenn.) -
notmiami
tag
válasz alex devil #22393 üzenetére
Ne, a NoFrills sokkal jobban szabályozza a CPU-t, mint az a beépített Samsungos energiatakarékos üzemmód.
-
Ultram3jor
senior tag
Hi!
Rootolni szeretném a telót, de nem találok hozzá rootolt romot. PDA I9070PXXLK4 / CSC I9070PVDHLE1, tehát a csc kód egyezik, viszont a pda kód nem, itt nincsen nekem megfelelő párosítás Vmi ötlet? vagy mehet az előző linken lévő vodás rootolt rom rá?
Üdv, Dávid
-
unknownerror
tag
válasz notmiami #22398 üzenetére
viszont a no frills csak a cpu-val játszik, beépített meg a kijelzőt is tudja kezelni.(bár lehet hülyeséget írok )
én úgy használom, hogy kijelzőt pipálom csak be, illetve több próbálkozás után ondemand jött be. 2 napot kibír 5-6 óra használattal, ebből kb 3-4 kijelzővel, nekem ez így jó.grievous2011: szerintem pont ilyen kis helyekre szánják ezeket, bár a tlc-től kicsit tartok,de pár éven belül biztos lesz valami frankó ebből.
Jah Acef : hagytam, hogy minden fusson a háttérben, nem korlátoztam a folyamatokat, most kb 100 körül van a szabad ram, de ha 70 alá megy és zenehallgatás + akarok valamit csinálni, nagyon darabos lesz az ui (nova launcher, de touchwizzel is csinálja), ha 1ghz-en megy, akkor kicsit javul, de érdekes. Bár nem mindig csinálja, de azért elő tudom hozni a jelenséget. Van amikor pl zene + játék, és simán viszi röccenésmentesen.
Illetve másik kérdés: Doodle jump-pal szoktam játszogatni, és azt vettem észre, hogy fmod után lassabb az "irányítás". vagyis ha megdöntöm teljesen a telót, akkor lassabban mozog a karakter, mint régebben. mintha a mozgásérzékelő maxértéke kisebb lenne, vagy nemtom. Szerinted? Nem zavar annyira, csak hozzászoktam, hogy pici döntésre atomnagyot mozog, most meg olyan öregasszonyos[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest