Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Atomgeszi

    veterán

    válasz jeni #25147 üzenetére

    Nem főpartner. Teljesen szürkeimport. Kínából küldik ők is. Egyedüli hivatalos a xiaomi.hu. De ott még nincs fent. Gyanítom, ha itt ennyi, akkor a hivatalos még több lesz.

    Nem kint élek, de kb minden ismerősöm kint él, akik heti rendszerességgel járnak haza. Szóval ez nem gond, hogy 1 hetet várok, amíg megjön valamelyik span. Még Paypallal fizetni is tudom, neki csak el kell hozni. Mindig így szoktuk :)

    Sajnos nem tudom, hogy ki garanciázza a német MM-ben a Xiaomit. Ez az egy tántorít el engem is. Bár,ha itthon 190k lesz és kint 150k a 128-as. 40k-ért simán bevállalom az esetleges visszautaztatást.
    (Amúgy vicc, hogy németben - osztrákban - svájcban az egyik legolcsóbb üzlet a MM, míg itthon a legdrágább :D )

    Hát, mint látod, itt sem számít, hogy bővíthető az S9+, ha nekem mindenképp 2 SIM -mel kell használjam. :(

    128 már elég. 64 nagyon szűkös nekem. Főleg, hogy jelenleg is 5-10 MB egy fénykép.. Hamar megtelik, a 4K 60FPS videókról nem is beszélve.

    128 UFS 2.1 tároló van a Mi9-ben, ami azért már elég gyors.

    Nem, nem. Ugyanúgy MIUI fut rajta, bár engem nem zavar. Szeretem. Már azelőtt benne voltak olyan kényelmi funkciók, amik az Android alap verzióba csak évek múltán került bele.

    Sőt a Mi Cloudból lementhetem az összes cuccom, míg Samunál gyakorlatilag max a névjegyeket tudom átmenteni. Ez is szempont.

    Na meg, ha hivatalos forrásból a 128-as lenne 200k akkor megint kiesik.

    Viszont az ultraszéles látószögű lencse tetszik a Mi9-ben.

    Egyes egyedül a videófelvétel hangjával nem vagyok kibékülve, hogy nem képesek egy normális codeket alárakni. Ja meg az OIS hiánya.. Hát nehéz a döntés..

    27W vezetéknélküli töltés a 20W vezetéknélküli autóstöltővel viszont megint a Xiaomi felé dönti a mércét. Ja meg a kijelzőbeépített ujjlenyomatolvasó is. :DDD Hát nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák